Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Hodím to ještě sem, ale už moc nedoufám...

Pokud někdo chcete nachystanou a krásnou super motorku, na cesty kolem komína i kolem světa, tady je, moje Káťa...

Už bylo mnoho zájemců, volali, předháněli se, posílali fotky balíku peněz, který na ni mají připravený, ale nakonec žádný z nich nedorazil.

Takže poslední pokus a poslední cena, na kterou jsem ochoten jít a to 335tis.Kč. Motorka je v plné výbavě kromě kufrů.

Pořizovačka v téhle výbavě byla 480tis.Kč.

R.v.2017,m najeto 12,5tis.km, nové pneu atd.

Kdybych neměl hypotéku a nepotřeboval ještě dodělat dům, tak ji neprodám, ale prostě v životě je někdy nutné ujasnit si priority...

Více info do zpráv nebo na telefonu 777060480.

Díky.

Martin

post-61293-0-47746200-1567681233_thumb.jpg

post-61293-0-33268600-1567681240_thumb.jpg

Hodím to ještě sem, ale už moc nedoufám...

Pokud někdo chcete nachystanou a krásnou super motorku, na cesty kolem komína i kolem světa, tady je, moje Káťa...

Už bylo mnoho zájemců, volali, předháněli se, posílali fotky balíku peněz, který na ni mají připravený, ale nakonec žádný z nich nedorazil.

Takže poslední pokus a poslední cena, na kterou jsem ochoten jít a to 335tis.Kč. Motorka je v plné výbavě kromě kufrů.

Pořizovačka v téhle výbavě byla 480tis.Kč.

R.v.2017,m najeto 12,5tis.km, nové pneu atd.

Kdybych neměl hypotéku a nepotřeboval ještě dodělat dům, tak ji neprodám, ale prostě v životě je někdy nutné ujasnit si priority...

Více info do zpráv nebo na telefonu 777060480.

Díky.

Martin

...že ty šetříš na nový iPhone? :)

Já teda v keckách jezdím furt. A v kraťasech a kokosu. Na delší cesty si teda beru koženou bundu, boty a jeansy.

Sons of anarchy style. Mas asi jedineho HD co bych chtel!

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

A ty boty.. samozrejme by to bylo lepsi kdyby mel motorkarske ale..je to jako s helmou...Kdyz clovek v kile trefi auto tak je hlava na kasi i v prilbe..To by clovek musel mit tech prileb 10 a 20 bot..Lidske telo neni stavene na havarky na motorce

moco> nerozumím... iPhone jsem nikdy neměl a ani po tom opravdu netoužím. Jen bych potřeboval dodělat dům, aby děti měli kde večeřet a spát. Toť vše. Jenže dnes je zvykem si nechat motorku rezervovat, nechat prodávajícího pár dnů čekat a pak se vymluvit na cokoliv a kohokoliv... Bohužel.

moco> nerozumím... iPhone jsem nikdy neměl a ani po tom opravdu netoužím. Jen bych potřeboval dodělat dům, aby děti měli kde večeřet a spát. Toť vše. Jenže dnes je zvykem si nechat motorku rezervovat, nechat prodávajícího pár dnů čekat a pak se vymluvit na cokoliv a kohokoliv... Bohužel.

Jasný, to byl vtípek, sorry :)

V pondělí mají vycházet nové modely a budou zase za ranec, tak proto můj "OT apple post"

Edited by moco

A ty boty.. samozrejme by to bylo lepsi kdyby mel motorkarske ale..je to jako s helmou...Kdyz clovek v kile trefi auto tak je hlava na kasi i v prilbe..To by clovek musel mit tech prileb 10 a 20 bot..Lidske telo neni stavene na havarky na motorce

Vždyť helma je jen na to, aby nefoukalo do uší a abych neměl mouchy v ksichtu, ne? :)

moco> však v pohodě... ;-) Já jen jak nemám čas nic sledovat (ale dění kolem Apple a mobilů obecně jsem stejně nikdy nesledoval), protože pořád makám na baráku, tak jsem to nepochopil. :-)

Edited by speslmbcz

Včera jsme byli v H-D muzeu a musím dát teda palec nahoru. Výstava super, vše hezky popsané, nasvícené, od prvního modelu až po modely 2020 ( včetně elektro :-O ), motory od prvního až po poslední, včetně nákresů, výkonu atd. Doporučuji všem :-) na modelech 2020 se dá i posedět, venku mají dokonce mašinu na válcích, tak se dá i "jet". Docela mi to změnilo pohled na H-D, některé jsou opravdu jako obývák.