Richard Eš Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 Zazimované Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 Mění se pouze oblečení a režim jízdy, páč na moravě zimu skoro nemíváme. V sobotu deštivých 300km při návštěvě východočeského kraje. Občas torchu driftík, ale jinak ok. Originál Dunlopy jsou do tohohle počasí i fakt dost nevhodný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 Mas na tom vyssie rajdy alebo to ma taketo od vyroby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Zazimované Máš to pěkný. Hoď sem více fotek, prosím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard Eš Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Máš to pěkný. Hoď sem více fotek, prosím. Diky. Pridám foto po zime zobral som ju do servisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Mas na tom vyssie rajdy alebo to ma taketo od vyroby?Originál od výroby. Drží se skvěle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 Vy jste včera nikdo nejezdili? Vždyď bylo skoro léto! Státní svátek jsme oslavili v éru, potom do večera na mašině...Paráda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamwait4it Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Zdar chronomagove, co rikate na dnesni tiskovku, kde bylo Karlem Abrahamem oznameno ukonceni kariery v moto GP?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Už dávno tam byl jen do počtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Čekal jsem to dříve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamwait4it Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Mel podepsanou smlouvu do konce roku 2021, jeste ve Valencii ho tym ujistoval, ze nikoho jineho nepodepsal.. Chapu, ze pro nekoho jezdil bidu, ale porad to byl jediny cech v moto GP.. Ja mu kazdopadne dekuji za to, co udelal pro cesky motorky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Co udělal pro české motorky? No flame, jen se ptám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairos Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Co jsou cesky motorky? No flame:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamwait4it Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Senior třeba sponzoroval přenosy MotGP v TV, měl nemalý podíl na pořádání GP v Brně, díky oběma jsme měli českého zástupce v MotoGP, díky Karlovi aspoň část lidí vědělo, že nějaká ČR existuje - CzechGP byla velmi oblíbená jak mezi fanoušky, tak mezi závodníky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Senior to sponzoroval samozřejmě kvůli junioroviVC Brna byla oblíbená už v dobách, kdy Abrahám ještě tahal kačerajako jo, beru, že český fanoušek měl komu fandit. Ostatním bylo jedno, že na dvacátém místě jezdí nějaký czech rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Jedna fotka z Twitteru jen tak, protože se mi líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairos Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Senior třeba sponzoroval přenosy MotGP v TV, měl nemalý podíl na pořádání GP v Brně, díky oběma jsme měli českého zástupce v MotoGP, díky Karlovi aspoň část lidí vědělo, že nějaká ČR existuje - CzechGP byla velmi oblíbená jak mezi fanoušky, tak mezi závodníky.Abaju jsem poznal na okruhu, prisel mi jako dobrej typek, ale kdyz ho srovnam s Frantou Stastnym, tak ten se se spatnym materialem vyrovnaval daleko lepe. Knihu Stastny Frantisek by meli dat jako povinnou cetbu na zakladni skoly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamwait4it Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Abaju jsem poznal na okruhu, prisel mi jako dobrej typek, ale kdyz ho srovnam s Frantou Stastnym, tak ten se se spatnym materialem vyrovnaval daleko lepe. Knihu Stastny Frantisek by meli dat jako povinnou cetbu na zakladni skoly. Souhlasím, že Franta byl osobnost a legenda, jejíž závodní výsledky byly famozní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 To mi hlava nebere co vede nektere automobilisty k tomu ze si libuji v projizdeni neprehlednych zatacek v protismeru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 niektorych k tomu vedie pokrvne pribuzenstvo medzi ich rodicmi. ini su proste len klasicki kokoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts