Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Mění se pouze oblečení a režim jízdy, páč na moravě zimu skoro nemíváme. V sobotu deštivých 300km při návštěvě východočeského kraje. Občas torchu driftík, ale jinak ok. Originál Dunlopy jsou do tohohle počasí i fakt dost nevhodný. 

Mel podepsanou smlouvu do konce roku 2021, jeste ve Valencii ho tym ujistoval, ze nikoho jineho nepodepsal.. Chapu, ze pro nekoho jezdil bidu, ale porad to byl jediny cech v moto GP.. Ja mu kazdopadne dekuji za to, co udelal pro cesky motorky!

post-35039-0-67887600-1574534391_thumb.jpeg

Senior třeba sponzoroval přenosy MotGP v TV, měl nemalý podíl na pořádání GP v Brně, díky oběma jsme měli českého zástupce v MotoGP, díky Karlovi aspoň část lidí vědělo, že nějaká ČR existuje - CzechGP byla velmi oblíbená jak mezi fanoušky, tak mezi závodníky.

Senior třeba sponzoroval přenosy MotGP v TV, měl nemalý podíl na pořádání GP v Brně, díky oběma jsme měli českého zástupce v MotoGP, díky Karlovi aspoň část lidí vědělo, že nějaká ČR existuje - CzechGP byla velmi oblíbená jak mezi fanoušky, tak mezi závodníky.

Abaju jsem poznal na okruhu, prisel mi jako dobrej typek, ale kdyz ho srovnam s Frantou Stastnym, tak ten se se spatnym materialem vyrovnaval daleko lepe. Knihu Stastny Frantisek by meli dat jako povinnou cetbu na zakladni skoly.

Abaju jsem poznal na okruhu, prisel mi jako dobrej typek, ale kdyz ho srovnam s Frantou Stastnym, tak ten se se spatnym materialem vyrovnaval daleko lepe. Knihu Stastny Frantisek by meli dat jako povinnou cetbu na zakladni skoly.

Souhlasím, že Franta byl osobnost a legenda, jejíž závodní výsledky byly famozní.