M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 (upraveno) No slepý ještě nejsem, je to simak a na motor díky full HD tozlišenî nevidím Upraveno 17. října 2020 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Ty mokasíny a bílé ponožky jsou top! MZ vyňuňaná.. Tys musel bejt strašnej borec tehdy!! Jako bez legrace, naprosto vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 27 minutami, M3maniac napsal: Ale emzetu už jsem si splnil kámoš měl funglovku v garáži , ale když donesl vízo tak šla z baráku rozhodl jeho otec.A já musel do týdne sehnat 17.000 Kčs. Musel jsem prodat ( vše co jsem měl ) dvojče Panasonic, favoritku a přidat dvě první výplaty . Ale myslel jsem si, že mi patří svět. Tvl. super motorkářský ohoz.... a ty bílé ponožky, nádhera 90" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak se to tenkrát nosilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Hovno, kámoš měl náhodou foťák v ruce tak jsem chtěl na památku foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 před 3 minutami, M3maniac napsal: Tak se to tenkrát nosilo Jo jo, já aj brácha jsme měli jako kluci, vlasy na ježka a vzadu dlouhé vlasy až na krk.... něco takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 skoro na jágra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Haro muselo bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 (upraveno) Je to komplet simson a narval som tonho motor jawu cross 90. Ako som uz pisal onehda, nestacil som kupovat zadne rozety, tak im ten motor daval zabrat.Ta fejkova kotucova brzda v predu je kotuc z filmoveho pasu, kedze sestra robila v strizni v televizii. No a fotky su hodne stare, klasicke a len som ich cvakol do mobilu a motorku priblizil a vystrihol. Takze preto ziadna slava. Upraveno 17. října 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tu su original fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Tak jsem odpojil sajdu a jede to jak vítr. Furt jsem řadil pětku, na sólo by se hodila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 parádní motokolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Wanderer napsal: Tak jsem odpojil sajdu a jede to jak vítr. Furt jsem řadil pětku, na sólo by se hodila. krásná Upraveno 22. října 2020 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Bez té sajdy se nevlní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) V 17. 10. 2020 v 10:13, guzmic napsal: Jo jo, já aj brácha jsme měli jako kluci, vlasy na ježka a vzadu dlouhé vlasy až na krk.... něco takového. Tomu se říká čolek nebo debil a existuje i disciplína Mullet Hunting, např. https://www.flowee.cz/civilizace/4883-mullet-hunting-nevinna-zabava-nebo-kybersikana. To sem nevěděl. Nejvíc je prej chytit tzv. stříbrňáka. Upraveno 22. října 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ale emzetu už jsem si splnil kámoš měl funglovku v garáži , ale když donesl vízo tak šla z baráku rozhodl jeho otec.A já musel do týdne sehnat 17.000 Kčs. Musel jsem prodat ( vše co jsem měl ) dvojče Panasonic, favoritku a přidat dvě první výplaty . Ale myslel jsem si, že mi patří svět.To máš 250-tku? Ale ten předek je taky nějaký potuněný. Blatník a kaplička asi nejsou originál. Nebo jo?Hadry jsou naprosto v souladu s tehdejší módou. Taky jsem to chvilku nosil, než jsem začal poslouchat Orlík.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Je to 150, blatnik a kryty rukou acerbis a mini kapotaz z jawy 350 ( 639 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 V 17. 10. 2020 v 10:13, guzmic napsal: Jo jo, já aj brácha jsme měli jako kluci, vlasy na ježka a vzadu dlouhé vlasy až na krk.... něco takového. Nerikalo se tomu: Vpredu business, vzadu party? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Dneska to šlo moc dobře Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se