guzmic Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Aha, no zas taková tragédie to snad není. Já bych si v garáži Jawu 90 roadster nebo Maneta klidně dovedl představit, těch klasických pionýrů je všude plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Blbý je, že neutrál je jinde, než je člověk za ty léta zvyklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 2 hodinami, Foundryman napsal: Řadí se takovou kolíbkou, viz foto. Patou řadíš zadní pákou nahoru v pořadí N-1-2-3-4, špičkou pak přední páčkou dolů. Tvl, takhle řadím na Emce úplně běžně. To je skuhrání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Řazení patou mělo své opodstatnění a to, že se dalo jezdit i v lakýrkách a neodřel sis špičky. Jinak je to klasika jako u jawy. Nahoru se řadí špičkou zvedáním páky a dolů špičkou tlačením páky. Až na ten neutral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 U Tatranu je to právě naopak, než u Jawy. U Jawy je 1 nahoře, další kvalty dolů. Proto se podivuju, co je k tomu vedlo, udělat řazení opačně oproti tehdejším čs. motorkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Pařez a pincek to měl taky každý jinak. Upraveno 28. února 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Tu mi príde zaujímavé to poradie N 1.2.3 4 . Honda robí v 125cm skúter s radením N 1.2.3.4. s automatickou spojkou . Honda má výhodu že to ide dookola ,a da sa z 4 hneď ťuknúť N pred križovatkou U tatranu zrejme treba preťukať naspäť 4.3.2.1.N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Starý Jawy a pionýry z Banskej to měly jak píšeš a ty novější a starej pařez z české Jawy to měl 1 dolů zbytek nahoru. Prostě jak to soudruha napadlo tak konal. Hlavně že to jelo a jezdí do dnes. Krása gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 před 2 minutami, skodna napsal: Starý Jawy a pionýry z Banskej to měly jak píšeš a ty novější a starej pařez z české Jawy to měl 1 dolů zbytek nahoru. Prostě jak to soudruha napadlo tak konal. Hlavně že to jelo a jezdí do dnes. Krása gratuluji. Z Považskej....Bánská, je trochu jinde. Zrovna dnes jsem na to myslel, stará 555 to měla klasicky jednička dolů, od jawy 20 to bylo obráceně. jednička nahoru s zbytek dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 (upraveno) Převodovka byla stejná, ale bylo to umístěním čepu řadící páky. Vpředu vs vzadu. Upraveno 28. února 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Je to možný, už je to dvacet let co jsem tyhle ďábelské stroje sedlal. Jen vím, že tam byl rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 V 22. 2. 2021 v 20:40, Wanderer napsal: No blinkry budou taky zajímavé. Teď to doma dolaďuju, prozkoumal jsem všechny ovladače, světla a klakxon to má napravo, chcípák nalevo, no bude to sranda. Po mnoha letech u mě takhle plně vybavený stroj, u všeho ostatního ukazuju jenom pracičkama. Na co spoléhám, je přední kotoučová brzda, která je je na tom místě kde má být. Tak chlapi, abych vás nemystifikoval. Oni v Británii zas nebyli takový blbci. Jak postupně studuju manuály, tak jsem zjistil, že prostě někdo přede mnou jenom vyměnil ovladače. Mě se hned zdálo nějaký divný, proč dálkové světlo se zapíná směrem dolů. Tak jsem to přehodil zleva doprava a najednou se to ovládá stejně, jako všechny předchozí stroje, na kterých jsem seděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Pánové, nevíte kde by se daly pořídit pneumatiky 4,10 x 19 ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Připravená na sezonu, novej lauf. Myslím že pasuje... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Tyve kdyz si predstavim z ty bily porad cistit musky, tak prestoze je to luxusni masina, tak bych ji pustil z nejblizsi skaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Pěkná kombinace Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Hlavně borci opatrně, vzal jsem si z garáže skútr (bo jaro) a položil ho víceméně v první zatáčce... Po zimě to kurevsky klouže... Vše OK, ale jsem nasranej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Baldic, hele neni to tak strasny. Mam dost bile na moto, mam ji od jara 2018 a jeste sem ji nemyl a vypada porad pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Biela je fajn , pred ňou som mal čiernu moto a na tej bolo vidno úplne všetko . Moto motorkár a mušky veď o tom to je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Jojo, na reflektoru musej bejt muchy. Jinak, já v neděli vyrazil ještě po sousedních okresech, to se ještě mohlo, a byl jsem kolikrát rád, že mám vedle sebe ještě třetí kolo. V některých zatáčkách bylo nechutně štěrku, že jsem projížděl smykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se