Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

před 9 minutami, guzmic napsal:

Tohle není motor z Jawy. To vypadá jako z Kawasaki W650 nebo W800. To už jsem viděl. Na tomhle obrázku z druhý strany je vidět královská hřídel.

557738_2a5a9e7e04220a9375cdca2c393aa387.jpg

Edited by Geodet

To byla krasna doba a nadherne ss. Pekny kawy. A hranata prdel srada a prvni faros....  a stary yzfko... a pak prisla R1 a vsechno to posrala :) :) :) 

To je parada ty fotky... ja strasne rad vzpominam na rudou vfr750, letmac od elf a lauf pod prdeli... ta byla bozi a super jezdila

Leopold, jasne ze ty nove moto byli a budou porad lepsi, o tom zadna, ale vzhledove me berou ty devadesaky vic... tenkrat si poznal, jestli je to sestka nebo litr :), dnes je to vsechno pidi malicky...

kairos, osmove dukny a pak 996ka... to byla nadhera :)

před 38 minutami, TLD napsal:

To je parada ty fotky... ja strasne rad vzpominam na rudou vfr750, letmac od elf a lauf pod prdeli... ta byla bozi a super jezdila

Leopold, jasne ze ty nove moto byli a budou porad lepsi, o tom zadna, ale vzhledove me berou ty devadesaky vic... tenkrat si poznal, jestli je to sestka nebo litr :), dnes je to vsechno pidi malicky...

kairos, osmove dukny a pak 996ka... to byla nadhera :)

přesně 👍 jezdil jsem na ně koukat do Mostu, když jela Dukna, tak jel pán Hromů před rojem mixérů

996 jsem měl 3 roky, v nějakém pomatení smyslů jsem ji prodal a teď toho lituju

před 32 minutami, TLD napsal:

Ja mel s4r, sedou s cervenejma kolama... To byla strasna mrcha😂

jj, motor byl jedovatej, já měl vzadu ještě maličko větší rozetu, to byl strach vzít trochu za plyn

Monstera jsem měl s 900 motorem, ten byl hodnej, teď mám 1200 a taky to není takovej hajzl jako byla 996