Gombo Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 (upraveno) @TLD to poznam. Ja som takto skoro vyzul gumu na Silver Wingu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Gombo, taky pekny. Zadek je sranda, s predkem by to byl jinaci cardas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Vyvětrat se kolem komína před obědem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Taky jsem to dneska vytahl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 3 hodinami, mvxmilivnx napsal: Taky jsem to dneska vytahl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sentiment... jeste pred rokem jsem mel stejnou Bohuzel musela uvolnit misto jine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MVX Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 před 4 hodinami, johny357 napsal: Sentiment... jeste pred rokem jsem mel stejnou Bohuzel musela uvolnit misto jine. Ja chvili premyslel, ze ji poslu dal a vezmu jinou ale jsem rad, ze jsem to neudelal. Je to moc prijemna motorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 A ve sportovním prostředí: Každej Trénink Motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Teatime, ja mam rad Kick Ten Minutes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 V sobotu krásných 350km na Vespě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Jsem premyslel, jak ocalounit sedlo ccccc.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 (upraveno) Tohle sem musím dát, už jen kvůli těm fotkám. Pokud někdo uvažujete o nějakém podobném stroji, tak tenhle vypadá velice dobře, navíc na bílých značkách. Ten featherbed rám je fakt nadčasový, to mohu potvrdit, jezdí se na tom parádně. https://motorky.bazos.cz/inzerat/136801250/norton-dominator-99.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 TLD: Každej Tejden Montujem! Tutaj jsem se trochu rozepsal k nářadí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Tak asi par pásku přigodím do bedny:V čem se cestovalo dřív, pěknej kožich a kozačky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Jak pres to videl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Řekl bych, že špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Konečně jsem vše dokončil, tak jsem ji v pátek taky prohnal kolem komína. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Pecka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Před hodinou, Vítek75 napsal: Konečně jsem vše dokončil, tak jsem ji v pátek taky prohnal kolem komína. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak toto ti fakt zavidim. Pecka Thruxton, navyse v eRku Tusim si riesil zadny blatnik. Nedas prosim fotku aj z profilu, pripadne zozadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Před hodinou, junior300 napsal: Tak toto ti fakt zavidim. Pecka Thruxton, navyse v eRku Tusim si riesil zadny blatnik. Nedas prosim fotku aj z profilu, pripadne zozadu? Diky, foto boku zadní části Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se