Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Ahoj kolegové, od začátku mého ježdění mě trápí extrémní bolest kyčlí po pár hodinách v sedle (doslova mi stačí hodina a půl - dvě) a jakmile to jednou začne, žádná pauza nebo procházka tomu nepomůže a nezbývá než počkat den, dva, než se to zas srovná. Nejhorší je to při zastavovani nebo v pomalé rychlosti, protože kvůli té bolesti nejsem schopný rychle reagovat a dát například nohy dolu, prostě jsem ztuhlej a bolí to jako čert. Začínal jsem na Shadow 750, pak FZ6 a teď Griso, na všech stejný problém. Máte někdo podobnou zkušenost? Máte nápady jak to řešit? Mám artrózu v pravé kyčli, ale tohle je jiný druh bolesti a navíc v onou nohách stejný, tomu bych to asi úplně nepřisuzoval.

I přes to, že mám artrózu 3. stupně, tak vzhledem k věku u mě prý výměna nepřipadá v úvahu. Víc jsem se po tom nijak nepidil. S tím cvičením určitě souhlas, bohužel na to zas navazuje jiný problém a to nesoumernost nohou, kterou řeším dlouhodobě a i přes různá cvičení se mi nedaří dostat do klidu. Nemůžu cvičit dřepy - malá hybnosti v kyčlich, atd...a to je mi lehce přes 30. 

před 4 hodinami, Horhe napsal:

No když jsem vzhledem ke zdravotnímu stavu nemohl skrčit nohu na bandita, tak jsem si koupil haryka, kde mám kopyta vepředu. Problem solved.

Mám to podobně, akorát jsem měl místo Bandita Inazumu😀. Pak jsem jel na Sportsteru na Faaker See a v Pasohlávkách jsem boural, protože ten jednopístek u HD moc nebrzdí a jako bonus jsem nakonec dostal kyčel z titanu. Inazumu jsem nakonec loni prodal a ke sportsteru si koupil springera😀

Tak jsem se dopo v Hondě dozvěděl (pro mě) překvapivou věc, že pokud zapojím bezdrátkový dobíjení mobilu, bude mě dost pravděpodobně zlobit bezklíčový ovládání s tím, že pokud nejprve zapojím mobil, tak se klidně může stát, že ani nenastartuju. 

oni to v Honde asi maju vychytane s tym proximity key.. jako wireless charger je riadny bordel, aj vojensky radar teraz asi pecie naplno.. no, Michalovciam sa kazdopadne radsej vyhni, resp nezastavuj (aj tak tam nic zaujimave nie je) :)

image.png.a91c4b0dee01ceae05115d0b50972c7c.png

Edited by instant

Opakovaně, když sem Wanderer postoval nějakou motorku jsem chtěl psát něco v tom smyslu, že on tu má prostě nejhezčí mašiny. A vždycky mi to, blbečkovi, přišlo laciný.
Teď už to nestihnu.
Smutek.