honza1 Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Byl jsem taky, opravdu moc hezká akce s krásnými stroji. Takhle pohromadě vidět tolik Nortonů. Škoda toho pádu při předváděčce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Ja som sa tulal po Beskydach Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 @Gombo, nechybi ti tam neco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 @zceyee rebrik vozim len v intravilane Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelSch Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Ahoj kolegové, od začátku mého ježdění mě trápí extrémní bolest kyčlí po pár hodinách v sedle (doslova mi stačí hodina a půl - dvě) a jakmile to jednou začne, žádná pauza nebo procházka tomu nepomůže a nezbývá než počkat den, dva, než se to zas srovná. Nejhorší je to při zastavovani nebo v pomalé rychlosti, protože kvůli té bolesti nejsem schopný rychle reagovat a dát například nohy dolu, prostě jsem ztuhlej a bolí to jako čert. Začínal jsem na Shadow 750, pak FZ6 a teď Griso, na všech stejný problém. Máte někdo podobnou zkušenost? Máte nápady jak to řešit? Mám artrózu v pravé kyčli, ale tohle je jiný druh bolesti a navíc v onou nohách stejný, tomu bych to asi úplně nepřisuzoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 No, až po výměně kyčelního kloubu jsem si mohl koupit zpátky najntýčko. Výrazně pomůže cvičit nohy. Jednak je posílíš a zlepšíš jim krevní oběh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelSch Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 I přes to, že mám artrózu 3. stupně, tak vzhledem k věku u mě prý výměna nepřipadá v úvahu. Víc jsem se po tom nijak nepidil. S tím cvičením určitě souhlas, bohužel na to zas navazuje jiný problém a to nesoumernost nohou, kterou řeším dlouhodobě a i přes různá cvičení se mi nedaří dostat do klidu. Nemůžu cvičit dřepy - malá hybnosti v kyčlich, atd...a to je mi lehce přes 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 No když jsem vzhledem ke zdravotnímu stavu nemohl skrčit nohu na bandita, tak jsem si koupil haryka, kde mám kopyta vepředu. Problem solved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldic Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 (edited) Pripadne Nimesil. Edited June 13, 2022 by Baldic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Do rehabilitačních cvičení bych obecně zařadil plavání, to je velkej pomocník. Při problémech pohybovýho aparátu, ale i nadváhy, že ty kouby atd. nedostáváj při zátěži plnou váhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_S Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 před 4 hodinami, Horhe napsal: No když jsem vzhledem ke zdravotnímu stavu nemohl skrčit nohu na bandita, tak jsem si koupil haryka, kde mám kopyta vepředu. Problem solved. Mám to podobně, akorát jsem měl místo Bandita Inazumu. Pak jsem jel na Sportsteru na Faaker See a v Pasohlávkách jsem boural, protože ten jednopístek u HD moc nebrzdí a jako bonus jsem nakonec dostal kyčel z titanu. Inazumu jsem nakonec loni prodal a ke sportsteru si koupil springera Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 Tak jsem se dopo v Hondě dozvěděl (pro mě) překvapivou věc, že pokud zapojím bezdrátkový dobíjení mobilu, bude mě dost pravděpodobně zlobit bezklíčový ovládání s tím, že pokud nejprve zapojím mobil, tak se klidně může stát, že ani nenastartuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 (edited) oni to v Honde asi maju vychytane s tym proximity key.. jako wireless charger je riadny bordel, aj vojensky radar teraz asi pecie naplno.. no, Michalovciam sa kazdopadne radsej vyhni, resp nezastavuj (aj tak tam nic zaujimave nie je) Edited June 14, 2022 by instant Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Postřehli jste? Hrozný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teatime Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Opakovaně, když sem Wanderer postoval nějakou motorku jsem chtěl psát něco v tom smyslu, že on tu má prostě nejhezčí mašiny. A vždycky mi to, blbečkovi, přišlo laciný. Teď už to nestihnu. Smutek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Jedna nostalgická Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 V 15. 6. 2022 v 10:04, warann napsal: Postřehli jste? Hrozný. Dopíči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted June 21, 2022 Report Share Posted June 21, 2022 https://www.motorkari.cz/motorka/?mid=132941 Zmínka na M.cz o Wandererovi a Nortonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted June 21, 2022 Report Share Posted June 21, 2022 To je puvodni clanek co psal pro d-f, psal tam toho vic .. https://dfens-cz.com/author/hbwanderer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts