rado74 Posted January 14 Report Share Posted January 14 foto zo včera, poslal mi švagor tiež motorkár že sme dáko zmäkli vekom - Chopok juh Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny357 Posted January 15 Report Share Posted January 15 před 10 hodinami, rado74 napsal: foto zo včera, poslal mi švagor tiež motorkár že sme dáko zmäkli vekom - Chopok juh Spravnej pankac!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTomTom Posted January 15 Report Share Posted January 15 Na Varaderu docela odvaha prát se s tou vahou na sněhu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted January 15 Report Share Posted January 15 rado74, parada. Kdysi sem mel taky takto debilni napady Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny357 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Ja je mam bohuzel jeste porad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado74 Posted January 15 Report Share Posted January 15 http://motoride.sk/akcia/10812/motoakcie-stretnutia-8-stretko-ladovych-medvedov-2024.html pánko možno len trénoval na túto akciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter48 Posted January 28 Report Share Posted January 28 Mal som 10 rokou Harley Dyna Evo 1400, r 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted January 30 Report Share Posted January 30 V 28. 1. 2024 v 11:04, peter48 napsal: Mal som 10 rokou Harley Dyna Evo 1400, r 1997 Vzhledem k tomu ze na fotce budes ty a neni zabrana moto, hadam ze fotila zena nebo dcera? V pripade syna vek do 6ti let? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter48 Posted February 3 Report Share Posted February 3 V 30. 1. 2024 v 18:09, zceyee napsal: Vzhledem k tomu ze na fotce budes ty a neni zabrana moto, hadam ze fotila zena nebo dcera? V pripade syna vek do 6ti let? Samospúšť a fotak na susedovom aute ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted February 5 Report Share Posted February 5 Oteplovanie je Hoax.. (fotky nie su moje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelenina Posted March 1 Report Share Posted March 1 Chtel jsem tu starou helmu vyhodit, ale pak jsem si vzpomněl, ze mam spoustu malejch papirku Neni to dokonaly, ale mam z toho radost.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leopold Posted March 1 Report Share Posted March 1 Aj tak sa da upratovať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek75 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Už je nějak moc teplo, tak jsem udělal jarní údržbu a lehce se o víkendu sklouznul po okolí Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiříR Posted March 9 Report Share Posted March 9 Stihnul jsem to minulý víkend a jezdilo se skvěle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Sands Posted March 9 Report Share Posted March 9 Zapůjčeno pouze na den ale i tak příjemný začátek sezóny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted March 9 Report Share Posted March 9 @Vítek75 to je nádhera Já ještě nepřipojil baterky, ale potřeboval jsem dnes přidělat police na zadní stěnu garáže, tak jsem ty svoje babky vytáhl ven, ať nezavazi...a i přes svinský větr jsem měl chutě vyrazit, tak jsem se aspoň povenoval řetězům. Už aby se to přehouplo stabilně nad 10st.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted March 9 Report Share Posted March 9 Včera jsem trochu nešikovně měnil lamely .. yzf 600 r thundercat .. pritlacny se da objednat, kos uz ne .. a nikdo kdo to dava na dily nic nema. No o duvod vic poridil druhou na nd . a uz to zase funguje. Tak kdyby to někdo dělal, šroubovat šroubovákem .. a ořech použít až na momentový klíč .. a dotahovat cik cak. Jinak dopadnete stejně. V servisnim manualu to nepisou, na to se musi prijit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairos Posted March 9 Report Share Posted March 9 K před 2 hodinami, zceyee napsal: Včera jsem trochu nešikovně měnil lamely .. yzf 600 r thundercat .. pritlacny se da objednat, kos uz ne .. a nikdo kdo to dava na dily nic nema. No o duvod vic poridil druhou na nd . a uz to zase funguje. Tak kdyby to někdo dělal, šroubovat šroubovákem .. a ořech použít až na momentový klíč .. a dotahovat cik cak. Jinak dopadnete stejně. V servisnim manualu to nepisou, na to se musi prijit. K sousedum ses divals? https://www.ebay.de/itm/375258051091?fits=DEM_CCM%3A600|DEM_Model%3AYZF&itmmeta=01HRJJEG4V6RAPPK1NTXG0AX7J&hash=item575f1f7213:g:~SoAAOSw8IZlze0I&itmprp=enc%3AAQAIAAAA4EkR9XqVDADiBhlY2enNiIfZyC6609KH3t%2BCnhqyv96MFsOGGHs6KHcsMjWHHoDJy3HuyhnLGsuT%2B66%2FgQPbUJuhp%2BbIBG45baVVwvpIcEANOlW9SH8iniWC5%2Byo5h6IuaVumQ3inSFbapOjVJbWhpway2I6moamNYvT41ZbF3z5tw8LdLchpuaexPpfqIzQkYgGGo6sr9ZlkIzcg0kaJ23cizujcxH79cED3cLk2a5%2BAHMFra0lGtJZibKkyxKo3et%2BljxKG9MmVIvY4YOwbXVgEfiJVy7ytISMUlgBXJGK|tkp%3ABk9SR8aCutLEYw https://www.ebay.de/itm/166509580017?itmmeta=01HRJJNGDCHPS7T0EGGSTQ3FJX&hash=item26c4be8ef1:g:eZ0AAOSwm1Flgg3L&itmprp=enc%3AAQAIAAAAwNHKLXFyrd0jZNXU6a7qGErVmBTN5ONIatjwI%2B6UQHVaMo6og2MWjFK%2F8B4Wn%2F%2B%2FmgHeai%2BzeDJEvpbFKZCbEd9nY3Ge1znyeFtL6e42XMOQN%2BMjhcz%2BncjyRsMrjHxSNwSWunwPOwpJ4DIVDiuooIkdqbcH7F5Zp2OdpEjK1NtaJxZcBWDlqgp6uk0kVa1MXeOiTH95As71bswpZcb16j9B4QBqpn5Qn0%2Byf6HJ326WPE87F2W%2FsHFH4TTcsMV6QQ%3D%3D|tkp%3ABk9SR-aG1tLEYw Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted March 9 Report Share Posted March 9 před 11 minutami, Kairos napsal: K sousedum ses divals? Koukal jsem na ebay-kleinanzeigen.de, primo na ebay ne, dekuju za odkazy, priste kouknu i tam .. na SK sem nasel taky neco, ale donorbike jbyl 20 km ode me a za 13 k, vč. zanovnich kotoucu (novy maj 5 mm, na vymenu sou pri 4,5 mm a na my uz nejsou ok .. donor ma 4,9+ mm), tak nebylo moc co koumat, během dne vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro Posted March 11 Report Share Posted March 11 Jelikož to vypadá, že mě čeká debilni raní dojíždění po Praze, začal jsem přemýšlet o skútru. Pak jsem ale tuhle myšlenku zavrhl, protože to je prostě nedůstojné člověka a začal přemýšlet, jak zachovat sebeuctu i obratnost v provozu. Napadl mě ducati scrambler (teoreticky klidně ta čtyřstovka, fakt to planuju mít jenom na ježdění do práce, na normální ježdění bude monster případně nějaká jeho novější náhrada). Napadají vás nějaké další neasijské kolem kila? Triumph scrambler je příliš nový, není ještě tedy k dostání jetý, podobne i trident. Jawa/RE a podobně věci jdou úplně mimo mě, takové ty kooperační malorážky jako duke 390 spíš se skřípěním zubů, ale radeji ne. Ano, vím, že scrambler se dělá v Thajsku, ale motor by snad měl být furt ducati. Jasně, SVčko nebo cb500 apod. by byly alternativy, ale rád bych se jim vyhnul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts