Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

• 2 weeks later...
V 28. 1. 2024 v 11:04, peter48 napsal:

Mal som 10 rokou Harley Dyna Evo 1400, r 1997 

image.jpg

Vzhledem k tomu ze na fotce budes ty a neni zabrana moto, hadam ze fotila zena nebo dcera? :D V pripade syna vek do 6ti let? :D

V 30. 1. 2024 v 18:09, zceyee napsal:

Vzhledem k tomu ze na fotce budes ty a neni zabrana moto, hadam ze fotila zena nebo dcera? :D V pripade syna vek do 6ti let? :D

Samospúšť a fotak na susedovom aute …..

• 4 weeks later...

Už je nějak moc teplo, tak jsem udělal jarní údržbu a lehce se o víkendu sklouznul po okolí

1F4EB456-FA44-4C23-85E0-D22E93125B73.jpeg

@Vítek75 to je nádhera 👍

Já ještě nepřipojil baterky, ale potřeboval jsem dnes přidělat police na zadní stěnu garáže, tak jsem ty svoje babky vytáhl ven, ať nezavazi...a i přes svinský větr jsem měl chutě vyrazit, tak jsem se aspoň povenoval řetězům. Už aby se to přehouplo stabilně nad 10st....

IMG_20240309_1304460532.thumb.jpg.9ccf3db8f60599e46689738bd63f5f67.jpg

Včera jsem trochu nešikovně měnil lamely .. yzf 600 r thundercat .. pritlacny se da objednat, kos uz ne .. a nikdo kdo to dava na dily nic nema. No o duvod vic poridil druhou na nd . a uz to zase funguje. :)

Tak kdyby to někdo dělal, šroubovat šroubovákem .. a ořech použít až na momentový klíč .. a dotahovat cik cak. Jinak dopadnete stejně. :D V servisnim manualu to nepisou, na to se musi prijit. :D

WhatsApp Image 2024-03-09 at 20.20.38(1).jpeg

WhatsApp Image 2024-03-09 at 20.20.38.jpeg

před 11 minutami, Kairos napsal:

K sousedum ses divals?

Koukal jsem na ebay-kleinanzeigen.de, primo na ebay ne, dekuju za odkazy, priste kouknu i tam .. na SK sem nasel taky neco, ale donorbike jbyl 20 km ode me a za 13 k, vč. zanovnich kotoucu (novy maj 5 mm, na vymenu sou pri 4,5 mm a na my uz nejsou ok .. donor ma 4,9+ mm), tak nebylo moc co koumat, během dne vyřešeno.

Jelikož to vypadá, že mě čeká debilni raní dojíždění po Praze, začal jsem přemýšlet o skútru. Pak jsem ale tuhle myšlenku zavrhl, protože to je prostě nedůstojné člověka a začal přemýšlet, jak zachovat sebeuctu i obratnost v provozu. Napadl mě ducati scrambler (teoreticky klidně ta čtyřstovka, fakt to planuju mít jenom na ježdění do práce, na normální ježdění bude monster případně nějaká jeho novější náhrada). Napadají vás nějaké další neasijské kolem kila?

Triumph scrambler je příliš nový, není ještě tedy k dostání jetý, podobne i trident. Jawa/RE a podobně věci jdou úplně mimo mě, takové ty kooperační malorážky jako duke 390 spíš se skřípěním zubů, ale radeji ne. Ano, vím, že scrambler se dělá v Thajsku, ale motor by snad měl být furt ducati.

Jasně, SVčko nebo cb500 apod. by byly alternativy, ale rád bych se jim vyhnul.