Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Onehdá řešil úplně nejvíc nejlepší ředitel televize u oběda, že novinářka na ukončení pořadu "odjížděla" nepřipoutaná.

Lidi psali stížnosti, jak diví.

Jó, když já musím, tak ty taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 5. 2024 v 9:48, organic napsal:

Co? Nemít brejle je přestupek? A co mít otevřenej visor na integrálce to se taky nesmí? Jezdím běžně s otevřenou helmou po městě...

Za to me jednou zastavili... Muzes mit skviru, ne plne otevreny. To te nechrani 

Odkaz ke komentáři

Aha, no tak to si dám asi majzla příště. Mám novou Schuberth C5, která by měla být certifikovaná jako jediná na jízdu s vyklopenou čelistí. Takže tam, když si stáhnu sluneční clonu, tak jsem v mezích zákona? Pořídil jsem si ji, protože mám na Bellce tmavý visor a to se prej už taky nesmí 😕

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, organic napsal:

Aha, no tak to si dám asi majzla příště. Mám novou Schuberth C5, která by měla být certifikovaná jako jediná na jízdu s vyklopenou čelistí. Takže tam, když si stáhnu sluneční clonu, tak jsem v mezích zákona? Pořídil jsem si ji, protože mám na Bellce tmavý visor a to se prej už taky nesmí 😕

Jj, to bys mel byt. Slunecni clona je cajk.
Ad tmavy visor - to bych se divil, pokud je to homologovane plexi, tak nemuzou rict ani popel. Ale samozrejme se prodavaji tmave nad ramec homologace, resil jsem to u Sharka, nakonec jsem vzal zrcadlo, protoze muzu jeste navic pouzit clonu, kdyz je fakt svetla moc. Ale na prodej bylo i fakt tmave plego, jenze nehomolog., coz by neproslo.

Upraveno uživatelem H-B
Odkaz ke komentáři

@Americkej Jasan, mě to nesere u nikoho, je to jeho blbost, ať je to kdo chce. Kdyby "kázal vodu" jako jiný politici, bylo by to jinak.

Aha, já mám na staré helmě jenom tmavé plexi, čiré už nekoupim.

No výhodu to má v tom, že si můžu koupit novou helmu 🙂

Nějaké tipy na cestovní enduro ?

Odkaz ke komentáři

V 28. 5. 2024 v 14:47, H-B napsal:

Ale na prodej bylo i fakt tmave plego, jenze nehomolog., coz by neproslo.

Mám na Bellce tmavé nehomologované a jezdil jsem s nim 4 roky bez problémů. V tunelu si ho pootevřu, abych viděl, jinak přes něj hezky vidím i v zatažené dny. Podle mě benga takové blbosti neřeší. Ale náhoda je blbec. Můžeš natrefit na uniformovaného iniciativního ... Já třeba nevozím ani lékárničku. Na bobberu ji nemám kam strčit :D

Edit: A to nemluvím o EU nehomologovaných Vance & Hines výfucích...

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

V 29. 5. 2024 v 15:57, organic napsal:

Mám na Bellce tmavé nehomologované a jezdil jsem s nim 4 roky bez problémů. V tunelu si ho pootevřu, abych viděl, jinak přes něj hezky vidím i v zatažené dny. Podle mě benga takové blbosti neřeší. Ale náhoda je blbec. Můžeš natrefit na uniformovaného iniciativního ... Já třeba nevozím ani lékárničku. Na bobberu ji nemám kam strčit :D

Edit: A to nemluvím o EU nehomologovaných Vance & Hines výfucích...

Me takhle zastavili v zacpe, kde jsem mel plexi na full vyklopene, protoze se bud stalo nebo popojizdelo... Ano, byl to pan iniciativni

Odkaz ke komentáři

Jen poznamka, gelova je mnohdy prodejci uvadena, ale jedna se o klasickou AGM. Gelovka ma pak mensi nabijeci napeti, musi na to byt nabijecka/program. Jinak jde rychle do kytek. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Osobne gelovky do motorek nedavam. Vyhozene prachy. AGM funguje v podstate stejne a stoji mene. Gelovky mely smysl / byly nezbytne pred rozsirenim AGM / VRLA akumulatoru. A akumulator vetsinou "odejde" na nevhodne pouzivani / dobijeni. Jeste porad velke procento nabijecek neumi akumulator spravne desulfatovat. 

Odkaz ke komentáři

Celá zima na nabijačke sa mi neosvedčila . Používam smart zásuvku , mám nastavené každý 15 deň nabíjanie . Len to chce nabijačku čo sa sama zapne používam  ctek 5.0 nabíja od 1.8Ah baterku do malej moto mám 3Ah v veľkej 14ah a zvláda v pohode aj auto 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Ja na BMW 1150GS menil po 7. letech Exide Gel 12-19.Moc sem se s ni neparal.Moto stoji celou zimu ve stodole,baterka na udrzovacce.

V tom 7. roce stale tocila,menil jsem ji uz jen preventivne.

Koupil jsem Exide AGM 12-18 a max. spokojenost.

Kamarad do 1200GS koupil tu "zlutou sra...ku" (Motobatt) a po zime byla mrtva

Takze asi tak.

Odkaz ke komentáři

Mi tu žlutou sracku právě explicitně doporučil v Officina Riantini, že aktuálně to je jediné, na co ma pozitivni recenze. Tak doufám, že vydrží víc, než předchozí Varta, která nedala ani jednu sezonu.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem schválně dneska vytáhl monstra na chvíli ven, abych zjistil jak na tom baterka je. V půlce dubna jsem po servisu dal novou baterku (výměna Varty právě za výše zmíněný motobatt) a nějak nebyl čas, takže až do dneška stála se zapojenou baterkou v garáži a nejezdila. No, před barákem jsem ji 5 minut točil než naskočila, což přičítám uleželemu benzínu za tu dobu, ale fakt mě překvapilo, jak dlouho zvládla točit na to, že byla skoro 2 měsíce v motorce, aniž by dostala cucnout z nabíječky. Takže na první dobrou příjemné překvapení, ale výdrž teda zatím nehodnotím. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...