Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl.

Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem :D). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu.

Tak šťastný a veselý! 🥳

101.jpg

101_2.jpg

Edited by KFL
  • Like 4
  • Upvote 3

před 39 minutami, KFL napsal:

Early Ježuch dneska dorazil... luxus servis - dovoz dodávkou až před barák, instruktáž, rychlá diskuze, pár doporučení a bylo. Já stroj ještě přetřel, přeleštil, postavil na kolejnici, zamanévroval do motokoutku těsně k Triumphovi a oboje přikryl.

Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem :D). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu.

Tak šťastný a veselý! 🥳

Ty krávo. 😀  Kofola ty jedeš bomby. Kdy tohle skončí ...

před 2 hodinami, KFL napsal:

Tak šťastný a veselý! 🥳

Krása střídá nádheru. 👍

před 23 hodinami, KFL napsal:

Tak šťastný a veselý! 🥳

101.jpg

101_2.jpg

Krasna masina

Ted jeste koupit predni a zadni stojan na Triumpha, jestli nepujde z domu, tak uz toho moc nenajezdi🤣

KoFoLo, mas muj obrovsky obdiv. Na stare roky takovy motobundus se hned tak nevidi :-). Je z Tvych prispevku citit to srdicko, ktere uz je dneska malo. Rad vzpominam na casy, kdy ses potkal temer s kymkoliv na moto a vnimal kazdym jeho pórem to nadseni. At Ti to jezdi a stale Ti to dela radost.

• Like 1
  • Upvote 1

Teď už jen čekat na jaro (sůl a štěrk odmítám čistit, nehledě k adhezním vlastnostem ). Plus teda ještě na normální zrcátka (tady se mi ty bar-endy nelíbí) a vyhřívaný gripy, přijdou až v lednu.
Tak šťastný a veselý! 
101.jpg.9f4b44cd47d9f807e18659b3dac59467.jpg
101_2.jpg.acb96bcb5163221446b0c265f116e222.jpg

Jo tak tos byl ty, jak se Václav chlubil na Twitteru, že zlomil Triumphistu na Indian

10 minutes ago, Pavelpu27 said:

Jo tak tos byl ty, jak se Václav chlubil na Twitteru, že zlomil Triumphistu na Indian emoji1787.png

Hahaha, že mě to nepřekvapuje. Reálně ale nezlomil, zlomil jsem se sám po 5 týdnech váhání a rozhodování :). Pamatuju si dokonce, jak mi 2 měsíce zpátky říkal, že jemu trvala cesta k Indošovi 10 let a já mám papíry od léta, tak ať se uklidnim a nespěchám :D.

Pár vstupů od několika lidí tu ovšem bylo, dokonce i tady z fóra, to popírat nebudu. A díky jim za to :).

27 minutes ago, Xenomorfus said:

KoFoLo, mas muj obrovsky obdiv. Na stare roky takovy motobundus se hned tak nevidi :-). Je z Tvych prispevku citit to srdicko, ktere uz je dneska malo. Rad vzpominam na casy, kdy ses potkal temer s kymkoliv na moto a vnimal kazdym jeho pórem to nadseni. At Ti to jezdi a stale Ti to dela radost.

Uznávám, že takový nadšení z novýho koníčku už jsem dlouho neměl. Jsem si vědomej vlastních limitů a mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu, ale baví mě to 🤩. Díky!

před 10 hodinami, KFL napsal:

Hahaha, že mě to nepřekvapuje. Reálně ale nezlomil, zlomil jsem se sám po 5 týdnech váhání a rozhodování :). Pamatuju si dokonce, jak mi 2 měsíce zpátky říkal, že jemu trvala cesta k Indošovi 10 let a já mám papíry od léta, tak ať se uklidnim a nespěchám :D.

Pár vstupů od několika lidí tu ovšem bylo, dokonce i tady z fóra, to popírat nebudu. A díky jim za to :).

Uznávám, že takový nadšení z novýho koníčku už jsem dlouho neměl. Jsem si vědomej vlastních limitů a mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu, ale baví mě to 🤩. Díky!

Jsi velký borec. Jezdím s nějakými přestávkami od roku 71 a vyzkoušel jsem všechno možné a potkal se spoustou motorkářů. Tvůj přístup a celkové zaujetí pro věc se mi moc líbí. Tak ať tě to pořád baví a hlavně "kolama dolů".

• Like 1

Kofoláč. Užívej Indiánka. Mých pět sezon v sedle Scout Bobbera bylo úžasných. Ale je čas se posunout. Tohle je můj early Ježich. Čekal jsem na vhodné počasí, abych ho přesunul domů a dneska to šlo. Je to mazel! Welcome home bby  

IMG_1421.thumb.jpeg.97be2d1f4d2b5ac9dad1cd51b2a3a27c.jpeg
IMG_1416.thumb.jpeg.b164b17d37c14a69ed748b1766458b6c.jpegIMG_1417.thumb.jpeg.4e060c8e299c75f9804e2908a1403a1b.jpeg

Edited by organic
  • Like 6

To je tak ujetá p*čovina, ten stroj! (v dobrym :D)

Mám ho jako tajnej sen na někdy, až budu mít dojem, že už mi uschlo mlíko na bradě a nebudu se ho bát. Viděl jsem ho živě v Budějicích u Macha a překvapilo mě, že není tak obrovskej, jak se z fotek zdá. Přesto je ale pořád dost mastodontní na to, abych na něj jen z uctivý vzdálenosti koukal.

Užívej! A popiš ještě dojmy z kyvnýho momentu, o kterým všichni v recenzích mluví :).

• Upvote 1

Xeno, jsou dny, kdy musím chodit ze schodů pozadu. V tu chvíli zkrátka nemohu sedlat dvě kola,a už vůbec né dvě kola v enduru ... 😞

Tak si aspoň, možná,  udělám radost dospělým trikem. Navíc konečně bude klid, protože má drahá bývalá dorostenka, současná manželka, byvše odkojena Electrou, kdykoli sedá na mašinu, tak řve: a kde je držák na pitíčko???

• Like 1
  • Haha 2