Jump to content

Recommended Posts

Posted

Včera sem neodolal, přijela mi před 2 týdny ze států. 

Breakout Pro Street CVO vyrobeno 486ks motor upraven ze 110 na 117cui. Dokáže to hrabat i s tou tlustou zadní gumou. 😅 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 3
  • Upvote 3
  • Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kristi se domákla, že jsem anti-anti-Antifa!
Ještě že máme ty varovný systémy.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Po obědě jsem dokončil menší tunning mojí SV650. Nový tlumič výfuku, držák SPZ, zrcátka a štít budíků. A teď pod plachtu a čekat na jaro 😞

• Like 3
Posted

Kluci, nekdo realne zkusenosti s CF Moto 450MT?

Silne o tom uvazuju jako o motorce, se kterou preziju nekolik mesicu prevazne v zime v CR...pri cekani na letni dny...

Zhledl jsem spoustu youtube recenzi, testu nic moc negativniho za tyto penize...dekuju

• 4 weeks later...
Posted

Poradite kde jsou na Praze vychod a dal nejake pekne polnacky, piskovny nebo jine moznosti vyuky jezdeni mimo asfalt? Urcite nechci do lesa, at maj zviratka klid a radsi neco legalniho at se nemusim prat s jezedakama nebo policajtem.

A motokrosova trat taky neni dobrej napad😀

Diky

• 3 weeks later...
Posted

Chytnul na podruhé, poprvé se po zimním spánku jen líně převaloval....  Výborné to bylo, pokaždé když se jedu projet, úsměv jak klaun v cirkusu a kýbl emocí.  Prostě mne ten Haryk pořád baví. 

• Like 4
Posted

Berte, nejsem uplne fanda HD, ale tohle je krasa. To ma styl a koule! Este si k tomu nechej narust vousy. Aspon pul roku, jako ja 😉

• Thanks 1
Posted

Ty parchante, okamžitě se přestaň chlubit, jak rychle Ti rostou vousy! Tuhle debatu už máme za sebou. 🍻

Já to nikdy nedotáhl dál, než sem ....

Posted

Jo, a ještě k mašině. Jsem rád, že se Ti líbí. Je to dost slavná americká stavba. John Covington. Inu, skvělý důvod se zase "někde na cestě" potkat.

Posted

Berte, mi jdou jen ty vousy, jinak nic 😄

Rozhodne mam v planu letos objizdet jen mistni rybnik, takze se urcite uvidime! 

• Upvote 1
Posted
Před hodinou, Bert napsal:

Ty parchante, okamžitě se přestaň chlubit, jak rychle Ti rostou vousy! Tuhle debatu už máme za sebou. 🍻

Já to nikdy nedotáhl dál, než sem ....

Můj šálek kávy to není, ale je to šumné. Co na to říkají záda?

Posted
před 1 minutou, SUZUKIGSXR napsal:

Můj šálek kávy to není, ale je to šumné. Co na to říkají záda?

Pardón, ten text měl být pod motorkou, omylem jsem se vyjádřil k tvým vousům atd...

Posted

Já se pochčiju smíchy. Palec hore, to se Ti povedlo .... 🍻

Záda v poho. Tu mašinu navrhoval člověk, který je nejen skvělý fotograf a designér, ale je to bývalý špičkový motocyklový závodník. Takže wow efekt a jízdní (uživatelské) vlastnosti jsou v rovnováze.

• Upvote 1
Posted
před 7 minutami, Bert napsal:

Záda v poho. Tu mašinu navrhoval člověk, který je nejen skvělý fotograf a designér, ale je to bývalý špičkový motocyklový závodník. Takže wow efekt a jízdní (uživatelské) vlastnosti jsou v rovnováze.

Tak hlavně kolama po zemi a pohodu.Na moji náturu to není, já měl raději jinou motorkářinu, bohužel jsem to ukončil crashem na ringu v Brně a kurevsky mi ten adrenalín chybí. Helma na hlavě, mozek přepnutý na Mickye Mouse a za tři dny byla palice parádně vyčištěná.

• Upvote 1
Posted
před 11 hodinami, Bert napsal:

Spoustu let jsem se pohyboval, i profesně, kolem motorek a viděl mnoho staveb. I v ČR máme (nebo jsme měli, nevím, už v tom dlouho nejsem) skvělé stavitele, plně srovnatelné se světovou špičkou. Tvoje motorka je fakt hezká a vypadá, že by se na ní dalo i trochu jezdit. Rozumím tomu, že podvozek je dělaný i s ohledem na záda, ale upřímně, s těmi zadními zdvihy a sklonem přední vidle se zázrak udělat nedá. Takže přeji spoustu krásných zážitků pokud možno na hladkém asfaltu.  

Posted

Ano, naprostý souhlas. Budu se držet hladkého asfaltu a táhlých, nezavřených, zatáček. No, a až mne to přestane bavit, a nebudou mne bolet kolena, tak třeba ....