Přejít na obsah

Heuer koupit pro radost


Doporučené příspěvky

Ahoj, 

 

rád bych Vás poprosil o radu. Chtěl bych si koupit hodinky TAG Heuer pro radost a také jako investici pro další generace. Jedny už v rodině máme, koupil je děda před 30 lety v Sušici v hodinářství a teď je dostal prvorozený bráchovo syn. Je to skvělý pocit něco takového předávat v rodině a já bych rád to samé udělal také. Prostě bych si rád koupil hodinky Heuer, nemusí být nutně nové, ale abych z nich měl radost a také, aby jejich hodnota neklesala a mohl jsem je předat synovi k osmnáctinám (až budu nějakého mít :-)). Poradil by mi někdo jaké Heuerky vybrat a jaké jsou i dobrá investice? Jestli je lepší koupit nové nebo historické? Nejsem bohatý, ale prostě bych chtěl jedny mít doma a koukat na ně:-). Má rád staré řemeslo a je jedno jestli je to truhlařina nebo hodinařina. Proto bych radši volil klasický desing. Žádná moderna. Líbí se mi Carrery nebo Monaco. 

Předem děkuji za jakoukoliv radu nebo tip.

 

Mirek

Upraveno uživatelem Bubalu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Miro,

 

jsi na tom podobně jako já před lety, moc jsem chtěl modré Monaca, ale stály 85.000 Kč ( dnes uz stojí asi 130 )...... no randál, líbily se mi i Carrery a sehnal jsem je nové za příznivější cenu, kterou jsem lépe ustál  ;) Šel jsem do modelu CV2010 a i po 11 letech nelituji. Byly to skvělé univerzály, hodily se téměř ke všemu a hodí se i dnes, nejsou tak okázalé jako Monaca, nemaji tak pěkný cifr, nemají takový příběh, ale jako jedny hodinky jsou fantastické. Nosil jsem je denně asi 7let, na vše, na sport, na práci, nebo jednou ročně k moři a do moře, nikdy se do nich nedostala ani kapka. Asi po 9letech jsem jim dopřál velkej servis a jsou zase jako nové. Máš dvě volby, koupit nové od cca 65tis nebo starší od cca 35tis. Volba je na Tobě  ;)  zhodnocení u nich bude nejdřív za 20let mým odhadem, ale to jsou jen dohady a spekulace. Rozhodně pokud je dáš synovi za 20let tak dostane krásný hodnotný dárek a památku na tátu....

 

Tady jsou ty moje 11let staré  ;) po lázních, od té doby jsem je měl asi 3x a jednoho dne je dám mladýmu, protože pro ně jel se mnou a bylo mu tenkrát 9 let.....

post-7459-0-79770300-1514486939_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už premyšlíš takto,tak by lepší koupit něco nového třeba až se syn narodí (když to bude dcera tak nevím zda panské hodinky tak ocení). Koupit něco s datem jeho narození pak to 18 let nosít a předat mu to. Než 50 let staré hodinky, které stejně s historii ne začínají u tebe ale předtebou je měl bůh ví kdo 

Upraveno uživatelem 01axel01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup tie Carrery a rychlo zmaz ucet na chronomagu, inak sa radost pretavi do sialenstva ako u nas ostatnych 2:

Tak s tim musim souhlasit do puntiku. Jen pokud budes kupovat carrery a nosis ted nejake bezne watche, tak bez do modelu ktery neni nejak velky a tezky. Nebo si je mic neponosíš :-)

 

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci,

 

díky moc za rady. V podstatě se vším, co jste napsali musím souhlasit. Sám nosím letecké hodinky Helvetia, které mám po strýci mého táty. Ten je měl na počest bratra, který létal v Anglii a po válce se vrátil domu a komunisti ho zavřeli. On se pokusil utéct a tak ho zabili. Jsou úplně omlácené, ale jsou prostě nejlepší... Takže jak píšete, že jde o ten příběh, tak to bude asi to základní, kdy, jaké a k jaké příležitosti je koupím. A dotaz proč Heuerky? Ani přesně nevím, asi tím, jak je táta měl a vždy jsem je obdivoval. Zatím neznám moc příběhy jiných značek a Heuerky mi přijdou solidní, nějak si podle mne na nic nehrajou... Ale asi ještě budu chvíli sledovat trh a třeba si oblíbím i jinou značku. 

Ještě jednou díky za rady, krásný Nový rok a budu to zde dál sledovat a učit se:-)

 

Mirek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych doporučil nebrat je jako investici. Je to nesmysl, že by se za pár let nějak výrazně zvýšila jejich hodnota. Možná, kdybys je nechal v krabici a nenosil. Ale i tak, pro nejistých pár kaček, to mi přijde nesmysl... Koupit protože se ti líbí - jo, protože mají příběh, nebo jim uděláš příběh - jo, protože je budeš předávat z generace na generaci, ehm aspoň jednou - jo. Ale na investici bych to nedoporučoval.

Jo a koukni i po jiných značkách a hodinkách, to určo doporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, máš pravdu Jacobe a navíc máš krásné hodinky .-). Už jsem si vybral, jen je někde sehnat. Carrera WS2113 re-edition. Nevíte někdo o nich, kde by se daly koupit v dobré stavu? Našel jsem jen jedny v USA, ale špatný stav. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...