Jump to content

Recommended Posts

Posted

Možná dalším separátním vláknem někoho naštvu, možná někoho naopak inspiruju.

Vykopávám flígry s netradičním ciferníkem.

:cheers:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Máte to super, pánové, já bych chtěl někdy v budoucnu tyto, samozřejmě s ruční nátahem:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

nividic: moc paradni pilotky chlape!

Posted (edited)

Mám takové smíšené pocity - kdybych svoje Stowy doteď měl, tak by bylo fajn, že je mám, ale i díky tomu, že je už nemám, vzniklo tohle vlákno :)

Edited by dr.sphinx
Posted

Zaplatpanbu ti zbyl aspon ten mesh a napsat do Nemec, at ti poslou balicek, taky neni nastesti zadnej problem. :D

Btw. vybrano mas, tak kdy mame cekat, ze se tu pochlubis?

Posted

Tou datumovkou si uplne nejsem jistej a trochu me taha za oko, jak jsou silny cary kolem rucicek a naopak hrozne tenky linky kolem cislic, ale jinak jsou fajn :) A když tak na to koukam, tak vlastne nechapu, proc mam svoje flieger ohne logo uz 3 roky v supliku a vubec je nenosim :)

Možná dalším separátním vláknem někoho naštvu, možná někoho naopak inspiruju.

Vykopávám flígry s netradičním ciferníkem.

:cheers:

• 3 weeks later...
Posted

Krásne to máte chlapi! Ja slintám nad Marine original, ale trochu ma odrádza, že 6498 už doma mám, a púzdro je prakticky totožné s fliegermi mojimi....

Keby tam šupli Durowe, tak nie je o čom.

Posted

Máte to super, pánové, já bych chtěl někdy v budoucnu tyto, samozřejmě s ruční nátahem:

Jsme na tom stejně. Akorát že po roce a půl čekání už přestávám věřit, že přijdou. Ze Stowy mi psali, že momentálně o reedici neuvažují. Ono to zní jako banální úkol sehnat pilotky...Jenže pokud chce člověk pilotky bez datumovky, nositelnou velikost s manuálním nátahem od "velké čtyřky" aby v tom bylo něco jiného než ETA, tak má dnes smůlu. Opravte mě, jestli se pletu.