Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pokud jsem nepřehlédl některý z poptávaných parametrů, tak v nabídce mají fliegery jak s Unitasem (41 mm), tak s ruční Etou (40 resp. 36 mm)

T.

Posted (edited)

Zapomněl jsem dodat, že chci centrální vteřinovku :-). ETU nějak neberu. Ale i tak děkuji za postřeh.

Edited by AdaMoss
  • 1 month later...
Posted

Hodinky po babicce. :D Kdyby o nich nekdo umel neco zjistit byl bych rad.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
Posted

Vždycky jsem tvrdil, že pilotky prostě musejí mít černý cifr. Pak jsem tady na fóru narazil na recenzi Ikarů a musím uznat, že jsou to pro mne osobně nádherný hodinky. A pokaždý, když na ně někde na netu narazím, zjišťuju, že se mi líbí víc a víc.

Posted (edited)

Ikary jsou moc peknej pocit. Ackoli je mam radej se starym cifernikem = starym logem:-))

Edited by Kid_A
  • 1 month later...
Posted

souhlasim

No, akorát bych volil něco jiného než nato, podle mě se to k tomuto typu hodinek moc nehodí...

Posted (edited)

Konečne sa trošku ochladilo tak šli na večer na ruku :) stále mám z nich veľkú radosť, krásne nahlas tiká ten Unitas.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by McLenin
Posted

No, akorát bych volil něco jiného než nato, podle mě se to k tomuto typu hodinek moc nehodí...

jojo, tohle většinou lidi rozděluje:-)

za mě je to cajk

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Pokud mě zrak nešálí, ještě tu nemáme klasiku ? Stowa Antea, pro změnu se starým logem. (data si nevšímejte, jsem líný čtyřiadvacetkrát absolvovat kolečko 12?9?12 :))

Posted (edited)

Jo, sice jsem hodil čb fotku, ale ono to ve skutečnosti odpovídá. Ciferník je tedy lehce krémový, jinak ručičky black, Phenomenato taky black (btw zatím nejlepší natostrap, co jsem měl) :-)

Edited by Tea
  • 2 months later...
Posted (edited)

Nicht schlecht:

Na vykostěnou 2824 je celkem osvěžující pohled:

Černej fliegerřemen se cvočkama k jemnýmu ciferníku optimální neni, ale to brzo napravim.

edit: profilový Stowa vlákno sleduje 1 (slovy: jeden) člověk? To je fakt úroveň tohle...

Edited by dr.sphinx
Posted

Se ti po pilotkách od Stowy asi dost stýskalo, co? :D

Jinak pěkný je máš.

Tak jak mě tenkrát ty tvoje bývalý nějak zvlášť nebraly, tak jim teď přicházím na chuť.

Mají fakt dobře udělaný ručky a cifr.

Posted (edited)

Ikarus je super - hodně těm hodnikám ubližuje, že jsou lidi fixovaný na echt pilotky, přitom IWC si s tím taky dost hraje. Njn, co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Třeba nakonec skončím u základních pilotek - i když bych je radši s normálním rotorem (ne s pseudoarmádními specifikacemi) a bez vyrytého FL blabla na pouzdru. U Stowy s jejich hodně prozákaznickým přístupem je ale pravděpodobný, že by to šlo dohodnout. Prostě musím vždycky oklikou :)

Tohle je lepší:

A tu nejlepší variantu sem postnu zítra.

Edited by dr.sphinx