Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Fakt se moc povedly - teda až na to, že spešl povrchovka zas až tak zázračně nefunguje nebo ji na dýnko nedávají ... nebo jsem h2so4 vypocující ufon

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Jo. Jak jsem říkal, Stowa na ně nanese nějakou povrchovku, aby dál nepatinovaly (osobně bych si holý bronz už nekoupil, jednou stačilo) - ale buď to i tak trochu barví, nebo to na dýnko nedávají, nebo je to šunt.

Posted

A já si řikal, proč mi pořád modrala ruka :)

Škoda, mělo by to vysvětlení/řešení.

Jo a dotoho eště stará Sfinxová - že prej ji přijdou jak něco pro něměcký školáky za 30. let, prostě Vůdcejugend.

Posted

Já mám Steinhart v bronzu, dýnko je ocel a sklo, žádnou povrchovou úpravu nemají a tahle " špína " se mi objevila v prvních dnech v místě doteku korunky s rukou, ale jen když jsem se hodně zpotil, jinak ne. A to mám pot poměrně dost agresivní - tedy až v posledních cca 5-ti letech, předtím v poho. Chrom to vzalo poměrně hodně 😞

Posted

Jestli ono jádro pudla bude v tom, že to má i bronzový dýnko :) Takže jsem s úvahami o (ne)povrchovce přesně tam, kde jsem začal. Ale zas to hezky vypadá.

Posted

třeba poradí Alda, svého času přelepoval i Damasko dýnko, tak bude vědět jak na to 😉

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Nový, právě vybalený přírůstek ze Slovenska: Antea Museum

Edited by VladimírH
rozhozený text
  • 1 month later...