Přejít na obsah

Batoh Chronomag


Mirek

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 254
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nechci nějak rozvracet původní návrh pro batoh, ale nedala by se udělat i nějaká taška přes rameno? To by mě hodně zajímalo, batoh normálně nenosím, ale s taškou chodím denně a zpracování i design se mi hodně líbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se to pokusím nějak shrnout a zjednodušit.

Nejdřív odpovědi:

 

to Bells & Geodet: jak jsem psal dřív, vzorujeme teď většího messengera přes rameno. Jaká je vaše představa? Udělal bych z toho časem další projekt, teď na další vzorování nebude moc prostor, ale nebráním se tomu.

 

to minimus: každej batoh se zavírá jinak, 20l rolováním a jištěním z každé strany na bok, 25l rolováním a jištění popruhem s kovovou sponou, 36l jako loďák, viz foto níž.

 

to bandi: na jeden vzorek se tahle popruhová průvlečka dávala kvůli cyklosvětlu na klips...může tam být a nemusí...

 

Jinak 20l batoh je zcela bez kapes, jak někteří správně pochopili, minimalistickej rolltop "pytlovýho" tvaru, 25l má stejný záda a tělo velikostně odpovídá 20l, má jen jinej "krabicovitej" tvar, dvě kapsy na boku a hlavně přední kapsa zvětšuje objem na 25l. Daj jsem fotku s plochou kapsou, sériovka ale bude s nastavenou kapsou, viz obrázek dole černo-bílej 25l batoh. Takže rozdíl je spíš o tvaru a kapsách, než o zásadně jiný velikosti. Černobílej je zas jen vzorek, ale i tuhle variantu můžu nabídnout.

Dno je vždy černej tarpaulin, takže 20l barvy jsou černá, navy a oliva. 25l má stejný kombinace plus barevnou kapsu.

36l litrovej batoh už je celkem velkej, ani se mi loni při vzorování tak velkej nezdál  :lol2:  Je to malá krosna, co se zavírá stejně jako loďák, přes vršek je ještě odnímatelný víko s kapsou. Vepředu je plochá kapsa na zip. Žádná kapsa na noťas atd, už je to spíš záležitost na cestování, tak nevím, jakej tu bude mít ohlas.

 

 

 

 

 

post-14887-0-97173500-1515431511_thumb.jpg

post-14887-0-86542300-1515431532_thumb.jpg

post-14887-0-81724600-1515431953_thumb.jpg

post-14887-0-67755900-1515432064_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pipina batoh se mi libi az na to na mne asi moc cool zavirani.kapsa navic na ty kramy co bezne taham se vzdy hodi..i ted mam 2kapsovy batoh... Nehhezci a myslim i nejvic fubkcni zavirani ma ihmo 20l.. tak to je ted dilema..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nosim batoh v podstate denne. 20 litrovy a cim viac kapes tym lepsie. Neviem si predstavit vsetko nahadzat spolu do jedneho vreca. Okuliare, kluce, powerbanku, doklady, tablet, flasku a podobne. V zime rukavice, ciapku, termosku, druhy par ponoziek a podobne.  Ked by som to chcel spolu, tak si vezmem igelitku. 

 

Jak som bol nadseny, tak to vyprchalo. 

 

Ked pribudnu kapsy, tak sa hlasim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...