Přejít na obsah

Batoh Chronomag


Mirek

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 254
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem totiž jednu takovou tašku na noťas měl a trochu mi vadilo, jak se tím, že je ucho na vnitřní stěně, sklání spodek k noze. Ale zase by sei tenhle produkt mohl asi líbit. Není kožený, což mi vyhovuje, je trochu jiný, než je běžné, můžu ho mít v černé a podpořil bych místní entrepreneurship. Navíc můj starý Freitag už je dost ošoupaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Moty, taška se k noze přikloní, to je holt fyzika. Při konstrukci jsme to řešili, dali jsme madlo na obě strany a jen dopředu, obě řešení ale byly na prd, madlo vepředu vadí zavírání, vypadá tam blbě a když bylo jen vepředu, tašku navíc deformovalo při nesení, zadní strana je vyztužená, tam k deformaci nedojde. Pokud bys tu tašku chtěl primárně nosit jako pan Pávek s Oťasem, není to idealní řešení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Super kluci. Díky. Včerejší jsem na Pinterestu procházel konkurenci a na nic extra jsem nenarazil. Noťas máš v té kapse od ucha blíže k tělu, že?

Hasňo, koukám, že máš při vybírání batohu přímo hodinářský přístup...S Tebou to musí být na čundru velká zábava. :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na čundru nebyl dvacet roků. Ale místní lyžařská klika by ti mohla vyprávět, jak třeba vybírám lyže. To je vždycky dlouhý příběh. Mám to tak se vším. Je to břímě, které holt musím nést. Chtěl bych umět přijít, koupit a pohoda jazz, neohlížet se. Když jsem stavěl barák, tak jsem trávil celé noci nad výběrem každého detailu, materiálu, nebo techniky a hodiny a hodiny prodiskutoval s architektem přes Skype. Jsem v tomhle děsnej.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na čundru nebyl dvacet roků. Ale místní lyžařská klika by ti mohla vyprávět, jak třeba vybírám lyže. To je vždycky dlouhý příběh. Mám to tak se vším. Je to břímě, které musím nést Chtěl bych umět přijít, koupit a pohoda jazz. Když jsem stavěl barák, tak jsem trávil celé noci nad výběrem každého detailu, materiálu, nebo techniky a hodiny a hodiny prodiskutoval s architektem přes Skype. Jsem v tomhle děsnej.

Jasný, já to chápu...mám to podobně naštěstí jen s autama a hodinkama. U drobností jako je třeba batoh vybírám rychle, zjistil jsem, že takový spontánní bleskový rozhodnutí jsou často nejlepší.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Basta na treku!

Pohodlny batoh, pekne sedí na chrbte aj bez hrudného pása, nemá milion vreciek, zipsov, treba si zvyknuť na jeho jednoduchosť i rolovanie. Je proste svojský a z prvotriednych materiálov.d553598ef5193659be88138d00d735dc.jpgde3e8e60c8c8cefb2112d550fce5e12b.jpg4f45fe8547f481584d0c85dc7258f04e.jpg

 

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda! Jinak už nám valí web, ještě se tam dolaďují detaily, ale nakupovat už není problém :cool02:

Tohle vlákno tím pádem splnilo svůj účel, takže to tady zamču a další zájemce odkážu na web a soc. sítě. Díky všem, kteří nakoupili nebo projevili zájem a omlouvám se, že to tak trvalo, až na jeden případ se na všechny dostalo, tak snad spokojenost přetrvá. Kdyby cokoliv, tak se obraťtě na mě tady v SZ, nebo přes web.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Místní batohová komunita si vyprosila otevření tématu, takže jak je ctěná libost, nechám to tu žít svým životem, jen jsem nechtěl, aby se to tu motalo ve vlákně o hodinkách, nechám teda na modech, jestli to přesunou do všeobecné diskuze...

Jinak jestě jednou díky za velkej zájem a odpovídám na dotazy, co mi dnes odpoledne přišly:

web je www.bastagera.cz

Chronomag má doživotní slevu 10%, stačí do poznámky napsat odpověď na otázku "Koza dojí krev?"

Záruka na batohy je taky doživotní, víc na webu.

Všechno se to ještě ladí a doplňuje, tak prosím trochu strpení, pokud na webu není požadovaná barva, napiště požadavek do poznámky, zavolejte nebo běžte zítra na škopek a objednejte až v neděli, to už by to mělo být na webu komplet ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...