Přejít na obsah

Limitka 100 let ČSR



Doporučené příspěvky

Když jsem přemýšlel nad limitkami, které zde jsou, uvědomil jsem si, že příští rok máme sté výročí vzniku Československa. Těžko si dovedu představit lepší příležitost pro limitovanou edici hodinek. Ne snad, že bych měl nějaké brilantní nápady, jak by vlastně měla vypadat, i když tato Oris limitka je rozhodně zajímavá inspirace. Ponechávám ke zvážení, třeba se toho někdo chytí  :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zrovna dnes ráno jsem si u vlákna o Tatra Primkách říkal, že jednou, a nebude to trvat dlouho, bude mít každá historická událost, osoba a technika "své vlastní" primky. A chtěl jsem navrhnout vytvořit takový seznam témat, abychom ten proud limitek ulehčili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen bych rád podotkl, že se vůbec necítím na to přijít s nějakým návrhem nebo to nějak organizovat. Chtěl jsem jen nadhodit téma s tím, že se ho možná někdo chytne. Ale když už jsem tedy do té vody plácl: Jaký styl hodinek odpovídá době? Jaké hodinky nosil Masaryk nebo legionáři? Myslím, že dost možná ještě kapesní. V každém případě Prim odpovídající pouzdro zjevně nenabízí. Přesto by bylo dobré estetiku té doby nějak zapracovat. Hm, myslím, že prostě jen blábolím, přenechávám téma kompetentnějším  :notworthy:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jen bych rád podotkl, že se vůbec necítím na to přijít s nějakým návrhem nebo to nějak organizovat. Chtěl jsem jen nadhodit téma s tím, že se ho možná někdo chytne. Ale když už jsem tedy do té vody plácl: Jaký styl hodinek odpovídá době? Jaké hodinky nosil Masaryk nebo legionáři? Myslím, že dost možná ještě kapesní. V každém případě Prim odpovídající pouzdro zjevně nenabízí. Přesto by bylo dobré estetiku té doby nějak zapracovat. Hm, myslím, že prostě jen blábolím, přenechávám téma kompetentnějším :notworthy:

Viděl bych to na Londžiny nebo Doxa, asi nějaký Art Děčín nebo Bauhaus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já zase na limitku k výročí popravení 24 českých pánů, což bude cobydup. Chtěl bych mít na dýnku postavu kata Mydláře v akci a místo ruček katovské meče, budou to 24 hodinovky a jako indexy budou, no vždyť vy víte.  Ale fakt, bez prdele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...