Jump to content

Recommended Posts

Guest Matiniela
Posted

Tak přeji, aby ti to vydrželo. Já je mám přes rok. Předtím jsem měl 38 mm :)

Krásný řemínek :) 

Posted

Toto boli moje prvé automaty. Stále ich mám a zrejme sa ich u ani nevzdám. :) Idem ešte pohľadať foto ďalších. Mal som už 2x X-Wind a určite si ich kúpim aj tretí krát. Krásne univerzálne hodinky.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tak nakoniec som našiel. Za mňa v danej cenovej kategórii úplná športovo-elegantná bomba s vintage nádychom. 
Btw. ku kúpe ma inšpiroval miestny člen s jeho Poljot 3133 MIG-15 :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Guest Matiniela
Posted

Tak nakoniec som našiel. Za mňa v danej cenovej kategórii úplná športovo-elegantná bomba s vintage nádychom. 

Btw. ku kúpe ma inšpiroval miestny člen s jeho Poljot 3133 MIG-15 :)

Jsou moc hezké. :) Užívej si je. 

Posted (edited)

Škoda té datumovky co úplně zprznila index 6. Jinak super.

Edited by shewcza
Posted

Škoda té datumovky co úplně zprznila index 6. Jinak super.

Pokud by to vyresil datovym vencem v negativu, jako ja, nebude to vubec vadit... ;)

Posted (edited)

no, a podle mého to až tak  nevadí, protože stejně brutálně zasahují subcifry do indexů 3 a 9 

za mne to jsou krásné hodinky a tyhle drobnosti ruší jen okrajově...
...pochopitelně, mít je, tak jako správný puntičkář vyměním ten datový věnec za negativ a asi bych nechal i "odškrábat"  ten zbytek šestky pod okénkem datumovky - to by podle mne hodně zachránilo, ale jsou to fakt už jen prkotiny ;)

Edited by Quido Morava
Posted

no, a podle mého to až tak  nevadí, protože stejně brutálně zasahují subcifry do indexů 3 a 9 

za mne to jsou krásné hodinky a tyhle drobnosti ruší jen okrajově...

...pochopitelně, mít je, tak jako správný puntičkář vyměním ten datový věnec za negativ a asi bych nechal i "odškrábat"  ten zbytek šestky pod okénkem datumovky - to by podle mne hodně zachránilo, ale jsou to fakt už jen prkotiny ;)

Sakra, ty jsou parádní. Hamiltony mě v poslední době fakt baví.

Guest Matiniela
Posted (edited)

Na novém řemínku Hirsch Liberty. Ten originál si chci šetřit. :) Uvažoval jsem i o nato, ale prostě na Khaki Fieldy se hodí nejvíce kůže. 

Edited by Matiniela
Guest Matiniela
Posted

Dneska na procházce za vzpomínkami :)

Posted

Na novém řemínku Hirsch Liberty. Ten originál si chci šetřit. :) Uvažoval jsem i o nato, ale prostě na Khaki Fieldy se hodí nejvíce kůže. 

moc pekny remen 

Posted

V poslednej dobe sa mi začáli páčiť Frogmany. Aký máte na ne názor? Podľa mňa moc pekné divery. Skôr by som sa ale priklonil k verzi 1000m.

Posted

Kde inde sa informovať o Hamiltonoch ak nie priamo v sekcii u štastných majitelov tejto značky? Porušil som nejaký kódex?