Přejít na obsah

Steinhart - reklamace


Ashan

Doporučené příspěvky

To je pravda, měli by si sáhnout do svědomí a v rámci kulance vyměnit strojek na svoje náklady. Já bych na tom trval. Jako sorry, ale když je něco od začátku špatně a ví se o tom, tak mi to přijde jako podpásovka, dát stejný strojek (čti šmejd) do reklamovaných hodinek a doufat, že aspoň ty dva roky vydrží a když přijdeš za dva roky a den, tak Tě vypoklonkují? To se mi nelíbí...

 

 

....chápu, že se jich potřebovali taky zbavit, ale klidně mi je mohli dát, já bych je ekologicky zlikvidoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chudáci co teď budou dávat do inzerce Titanky se Soprodem :) To mi připadá jak koupit časovanou bombu.

 

Ježíš, jak já nad nima slintal ("hmm ten soprod to bude něco nóbl ne jako ETA"), kdyby tenkrát když sem vybíral měli na chronoshopu s tahem tak sem ty soprodovský titanky asi vzal...ufff

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Já měl problém také se soprodem... Poprvé vyměněno v záruce, zase za soprod.... Bohužel po dalších cca 2,5 letech odešel a tentokrát už je výměna na mě. Kdy mi nabídly výměnu za ETU nebo opravu stávajícího, jen oboje vyjde skoro stejně a je to více jak 1/3 ceny hodinek. Jelikož jsem je dával jako dárek, tak jsem z toho dost zklamaný a steinhart už nikdy více. Model Steinhart ocean two premium.

Vše řešeno a kupováno v chronoshopu...

 

 

To máš sice pravdu, ale doplatím na to já a to se mi nelíbí, když ty soprody se rozpadají pomalu všem...

 

 

Musím reagovat na své příspěvky. Minulý týden přišel mail, že oprava je hotová a mohu si hodinky vyzvednout. Cena byla uvedená o řád nižší (650 Kč) a výměna stroje v rámci kulance zdarma.

 

Takže musím chronoshop.cz pochválit za to, jak se k tomu nakonec postavili. Velké plus u mě, jak to nakonec dopadlo. Teď už jen doufám, že budou hodinky bez problému chvíli šlapat (přece jen ETA není snad tak poruchová:)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

cifr by mel mit zespod nozicky, ktery jsou zapasovany do pouzdra, takze bud se urvali ty nozicky, nebo se pootocil celej strojek, ale to se pak urval pin korunky - to by snad poznal, vypadla by

nebo cifr zadny nozky nema, ale to snad ne ;-)

 

Zkusím využít toto vlákno k dotazu, kámošovi se pootočil cifr, není si vědom nějaké rány. Samozřejmě dojde k hodináři, spíš jestli se někomu stalo něco podobného, důvod, a pod. Popřípadě nějaký nápad kam ?  Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel uz nekdo jubilee tah od Steinu...? :) Jake jsou dojmy, kvalita, vime? :blink: https://www.steinhartwatches.de/de/accessoires/uhrenbaender/stahlbaender/stahlband-20x16-mm-fuenfreihig-fuer-ocean-39-inkl-bandanstoesse.html

 

Edit: Kurňa, špatný vlákno.. Sry kluci..

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ahoj, možná hloupý dotaz, ale koupil jsem Steinhart One 39. Jsou super, ale štve mě, že vteřinovka není synchonizovaná s minutovou ručičkou. Možná to jen neumím správně poštelovat, ale minutovka je přesně na minutě, když vteřinovka prochází pozicí 6, tj. cca o půl minuty rozdíl. Je to na reklamaci nebo se s tím musím smířit nebo se to dá nějak nastavit? Díky za radu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Ahoj, využiji vlákno k dotazu:

Mám od února Nav B-uhr 44 Vintage Titan B-muster a od počátku chodily + 2sec/den. Pravidelně jsem je nosil 3 měsíce a pak přes léto došla řada i na jiné.

Teď s ustáváním letních aktivit jsem je před měsícem zase oprášil - vše zůstávalo při starém. Před pár dny jsem si všiml, že jdou nějak moc napřed a tak jsem je začal pozorovat. 

Mají stabilní odchylku + 31 sec/den a ta nezávisí na míře natažení ani nošení vs. odložení. Vůbec si nejsem vědom nějakého nárazu nebo vystavení nějakým vlivům (vlhkost, mg. pole...).

Uvnitř je ETA 2824-2 a tam by neměla být větší odchylka jak + 20sec/den pokud jsem dobře googlil... Než zkontaktuji chronoshop (jsou v záruce) nemáte někdo tip, co by s tím asi mohlo být, co se mohlo stát??? Díky

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil jsem to změřit mobilem app. GaussMeter. Normální pokojové prostředí 0,4 Gauss, lokálně naměřená nejvyšší hodnota v kontaktu s hodinkama 0,9. Je to jen na jednom přesném místě, kderé s ohledem na neznalost, kde je v telefonu umístěno čidlo nedovedu specifikovat. Nad dýnkem jsem naměřil hodnoty nižžší. Možná právě titanovky jsou na zmagnetování háklivější...

Mám doma ještě starý demagnetizér na magnetofonové hlavy (trošku to připomíná nerozevíratelné kleště s plastovou krabičkou - asi cívka), kde by se to právě těmi konci "kleští" mělo odmagnetizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...