Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz jste si je nekdy nekdo koupil? Chtel bych srovnat zkusenosti. Koupil jsem si je od pana, co zde dal dnes inzerat. Mam od nej breitlingy a rolex gmt master 2. Jsem nadmiru spokojen, super jednan, super kvalita...sice trochu zpozduji, ale hodinkam do 3000kc to prominu. Chci si koupit dalsi do sbirky, ale zatim sbiram informace a zkusenosti. Mate nekdo negativni?

Odesláno

Prodejni inzerat uz je tam kde patri.. :D Tento clen se pouze pta, je to jeho vec. Doporucil bych si vyhledat vse, co bylo na tomto foru o replikach receno ;)

Prodejci, pokud toto cte, doporucuju dobre si precist podminky..

Odesláno

Tak Tak, já bych osobně taktéž ï levnější Prim,Tissot atd., ale origoš, než breitling kopie za 3 papíry. Vždycky jsem byl proti náhražkám a vždy budu !!!!

Odesláno

odklízeči já si ten příspěvek ani nepřečetl a ty ho klidně smažeš, čemu se mám teď smát :)

to vlastimilno. bratr dostal od ježíška (já) Tissot PR 50, obyčejný quartz, ale jsou to alespoň pořádné hodinky.

Odesláno
odklízeči já si ten příspěvek ani nepřečetl a ty ho klidně smažeš, čemu se mám teď smát :)

Přesně tak! Už to začíná jak na tom "hi-fi" fóru - panečku, mazat příspěvky se jim zachtělo !

Tak už tedy žadná demokracie, ale pěkná zvůle...

Odklízeči - tento deliberátní čin bys měl veřejně vysvětlit !!! :D

Odesláno

A ja si prisadim:vcera se nekde odklizec (mam pocit,ze to bylo ve vlakne s inzeratem na omegy planet ocean ?...asi jo) zminoval,ze lita do Londona na nakup potravin,a kdyz jsem se ptal na nakup jakych,vlakno zmizelo...ze by vseobecna predvolebni nervozita ? ;) :)

Odesláno

Hele odklízeči, za své totalitní manýry bys nám měl jako kompliment něco darovat pro odpuštění.

Například tyto smajlíky bych ode dněška rád viděl v základní nabídce !

CAPITO ? :cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...