Přejít na obsah

Hamilton Khaki (Quartz)


ad-k

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

 

uvažuji o koupi modelu Khaki, konkrétně přemýšlím nad variantou H68551733 (popřípadě v jiné barvě - vždy však s koženým páskem). Zajímá mne, zda se vyplatí koupit si model Khaki v quartzové variantě za cenu cca 200-250? (tedy kolem 6.000,- Kč), což mi přijde s vědomím solidní pověsti značky / modelu jako férová cena. V automatu je Khaki samozřejmě lákavější, nicméně stávající cenové rozpětí automatů je už mimo plánovaný rozpočet. 

 

Díky moc za případné názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Khaki quartz za ty peníze není vůbec špatná volba. V rozmezí 200-250e se ale dá sehnat Hamilton Khaki Mechanical.

 

Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk

 

Díky za názor. Mělo by jít o mé první hodinky podobného stylu, byť přiznávám, že v černé variantě s poměrně elegantním koženým páskem výrazně military nepůsobí... ;) Jinak na mechanickou variantu v dané cenové hladině jsem nenarazil, ale dost možná jsem se jen špatně rozhlížel. Můžeš prosím hodit (např. do pošty) link? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Díky za odkazy, pár mechanických variant za dobré peníze jsem vynašel... přesto jsem nakonec vybral Khaki ve quartzu, a sice H68551753. Možná v téhle stříbrné variantě k military stylu příliš neodkazují a v kombinaci s černým koženým páskem působí spíše elegantně (asi i proto se někdy řadí i do škatulky "dress watch"), ale to nevadí... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...