MíraMíra Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 Vypadají parádně! Pište postřehy, plusy, mínusy... Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 Jak je to s tím safírem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthias Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 Sluší se říct, že jsem digitálky neměl asi 20 let, nikdy jsem neměl jiný G-Shocky a dokud jsem před časem neviděl tyhle ve světe barevných kouzel (chci říct na instagramu), tak jsem ani žádný nechtěl. A říct se to sluší proto, protože vám neumím nabídnout žádné srovnání s ničím podobným... První dojmy po třech hodinách na ruce:Jsou lesklý. Jakože T-1000 lesklý. Platí to ale naštěstí jen pro koncovky pouzdra; jemně broušený tah a luneta to uklidňují.Ty leštený plochy budou prima magnet na škrábance a člověk má potřebu je pořád něčím otírat.Čekal jsem, že budou na ruce těžký. Jsou ale tak dobře vyvážený, že o nich skoro ani nevím. Uvidíme časem.Tah je fajn. Takovej pás z tanku. Hrany jsou poměrně ostrý a šroubky co tah drží u pouzdra taky.Kdybych nosil hodinky nad zápěstním kloubem, jsou mi velký. První dílek tahu totiž nemá skoro žádnou vůli, je v podstatě pevným prodloužením pouzdra (snad vidno z fotek). Ruku mám cca 16.5 cm.Spona příjemně překvapila, žádný plech, hezky zpracovaná.Jak je to se safírem? Netuším a už neřeším. V papírech o sklu nic není. Jestli někdo znáte bezbolestný (pro mě a hodinky, ne pro vás) způsob jak to ověřit, sem s ním. Na WUS je stále živá legenda, že 1ER modely ten safír mají...K modulu a funkčnosti zatím nic, po nějakém čase můžu zkusit doplnit.Fotky ilustrační, narychlo pod lampičkou u televize (takže odpusťte nekonzistentní WB). Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 (edited) Me strasne mrzi ten prvni dilek tahu/zacatek pouzdra.. jak je leskly a jak právě trci... Vymek jsem a objednal klasicka Gecka.. :-) Edited May 3, 2018 by petr_cha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 Me strasne mrzi ten prvni dilek tahu/zacatek pouzdra.. jak je leskly a jak právě trci... Vymek jsem a objednal klasicka Gecka.. :-)... které ho mají samozřejmě též. Je to prvek, nahrazující nožky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 (edited) Jsem mel asi napsat vizuelne trci.. na cernych 5610 mi to tak nepřijde diky te rmave barve..tedy z fotek, na ruce jsem je jeste nemel.. snad uz zitra.. :-) Edited May 3, 2018 by petr_cha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 Jsem mel asi napsat vizuelne trci.. na cernych 5610 mi to tak nepřijde diky te rmave barve..tedy z fotek, na ruce jsem je jeste nemel.. snad uz zitra.. :-)JJ, rozumíme si. Ale je pravda, že to leštěné "stříbro" to značně opticky zdůrazňuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Já teda myslím, že zas tak velké nejsou :-) Velké díky Chumpusovi za možnost být mezi prvními. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Tak az je trochu odrbes, tak je s tebou vyměním za moje cernochy.. :-) Co to bluetooth, co to vsechno umi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Já nevím, tipuju, že se k vyzkoušení těch hodinek dostanu tak za týden :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Bluetooth umí přes telefonní aplikaci G-Shock Connected v podstatě hlavně věci, které se nepohodlně nastavovaly tlačítkama, pak taky několik různých alarmů a připomínek. A hlavně si to umí samo brát čas a zónu z hodinek. Je to toho ale ještě víc, zkus googlit tu aplikaci. Každopádně nic světoborného. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Sluší se říct, že jsem digitálky neměl asi 20 let, nikdy jsem neměl jiný G-Shocky a dokud jsem před časem neviděl tyhle ve světe barevných kouzel (chci říct na instagramu), tak jsem ani žádný nechtěl. A říct se to sluší proto, protože vám neumím nabídnout žádné srovnání s ničím podobným... První dojmy po třech hodinách na ruce:Jsou lesklý. Jakože T-1000 lesklý. Platí to ale naštěstí jen pro koncovky pouzdra; jemně broušený tah a luneta to uklidňují.Ty leštený plochy budou prima magnet na škrábance a člověk má potřebu je pořád něčím otírat.Čekal jsem, že budou na ruce těžký. Jsou ale tak dobře vyvážený, že o nich skoro ani nevím. Uvidíme časem.Tah je fajn. Takovej pás z tanku. Hrany jsou poměrně ostrý a šroubky co tah drží u pouzdra taky.Kdybych nosil hodinky nad zápěstním kloubem, jsou mi velký. První dílek tahu totiž nemá skoro žádnou vůli, je v podstatě pevným prodloužením pouzdra (snad vidno z fotek). Ruku mám cca 16.5 cm.Spona příjemně překvapila, žádný plech, hezky zpracovaná.Jak je to se safírem? Netuším a už neřeším. V papírech o sklu nic není. Jestli někdo znáte bezbolestný (pro mě a hodinky, ne pro vás) způsob jak to ověřit, sem s ním. Na WUS je stále živá legenda, že 1ER modely ten safír mají...K modulu a funkčnosti zatím nic, po nějakém čase můžu zkusit doplnit.Fotky ilustrační, narychlo pod lampičkou u televize (takže odpusťte nekonzistentní WB). _R013002_PS.jpg_R013001_PS.jpg_R013005_PS.jpg_R013003_PS.jpg_R012997_PS.jpg_R013013_PS.jpguz sa daju kupit v CR alebo SR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Můžeš si je předobjednat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Za kolik se u nás prodává ta stříbrná verze? Koukám teď na eBay a nechce se mi věřit vlastním očím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
actionman1 Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Hosi kde sa daju kupit? SR distributor ich nema nikde, nedaju sa tu ani predobjednat. Na Chrone som nasiel jedny za dobru cenu z CH ale nejak zatial seller neraguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chumpus Posted May 7, 2018 Author Report Share Posted May 7, 2018 Zlaté jsou limitka, ty už nebudou. A podle toho, co říkal distributor, už ani stříbrné. Prý se ale očekávají další podobné edice, jen s jinou výbavou apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 (edited) Za kolik se u nás prodává ta stříbrná verze? Koukám teď na eBay a nechce se mi věřit vlastním očím...Ta cena na ebayi z US je myslím oproti české cca o 7000 nižší. Co vím, zde jsou bratru za tři pětky. (katalogovka) Edited May 7, 2018 by Frostie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Ocel 13490,-Zlato 16490,-Takže na ebay se prodejci asi zbláznili, respektive už se na nich očividně snaží vydřít Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chumpus Posted May 7, 2018 Author Report Share Posted May 7, 2018 Ta cena na ebayi z US je myslím oproti české cca o 7000 nižší. Co vím, zde jsou bratru za tři pětky. (katalogovka)Vždyť jsem tu ceny uváděl. Stříbrná 13500, žlutá 16500. Ceny na ebay jsou samozřejmě napálené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
actionman1 Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Stale maju na harveystore zlate za dobru cenu. https://www.harveystore.com/collections/casio/products/casio-mens-g-shock-gmw-b5000tfg-9 Akurat ze ja chcem tie strieborne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts