Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Mach parádička, to třetí kolo bylo ovlivněné spíš tou krátkou přípravou,...?.ale v holé nahotě se ukázalo, že ta jeho váha je welterová. Pokud nechce, aby po čtyřech zápasech v UFC skončil. S tréninkovou váhou 88 kg nemůže chodit 84. Di Chirico je tuším třicítka v žebříčku a výhra byla těsná a v první patnáctce jsou už úplně jiný hovada a s nimi by v 84 Mach neměl absolutně šanci. Škoda, že už ten druhý zápas nemůže jít ve welteru.

Dany mu ale dá opět přijatelného soupeře, nebude chtít zklamat Floyda :-).

Co se týče přenosu, to funění mi taky vadilo, ale ještě víc mi vadilo, že se Ondra chlubil tím, že tu pozvánku dostal díky posledními dvěma těžkými zápasy za Oktagonu MMA. No, zase až takový ranaři to nebyli (oba už za zenitem). To za prvé a za druhé po něm pokukávalo UFC už podstatně dřív, ještě když byl v XFN. Takže si Novotňák neodpustil na svoji organizaci reklamu. Organizaci Oktagon MMA fandím, dělají to dobře, ale tohle bylo do očí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Masvidal do toho šlapal od začátku a je dost možné, kdyby to byl tuctový zápas, že to doktor nebo rozhodčí stopne hned po prvním nebo druhém kole, protože Diaz měl to oko nechutně otevřené. Diazovy nevycházelo vubec nic. Ale na to kolik toho nakoupil, vypadal pořád hodně slušně, otázka je jak by vypadal zbytek zápasu, kdyby to rozhodčí (doktor) nestopl, jestli by Masvidalovi došlo a Diaz by se rozjel, ale stejně jediná cesta k výhře pro Diaze by bylo ukončení Masvidala. 

 

Zápas století? Přál bych si aby Attila přejel Vemolu, ale obávám se že Vemola díky jeho pověstným takedownum Attilu uválí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky přeju Attilkovi, ale nevsadil bych na něj. Vémola je strašně prostořekej, mohl by ho umravnit.

 

Diaz je neskutečnej, toho borce když nezabiješ, tak vypadá pořád čerstvě.

Taky si myslim ze vyhraje Vemola, ale na Atillu je kurz 4. Tak jsem na nej symbolicky vsadil. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli se Attila připravi na zápas jako za starých času a nacpal do připravy hromadu penez tak bych nebyl v názoru tak jednoznačny že ho Karlos přejede každopadne sam Vémola tvrdi že to nebude jednoduche což je samo od sebe neco znači...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...