Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 559
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 4 hodinami, Frantik napsal:

Byl mimo a ty rány by ho prizabily. Skoda no. Rok a neco čekání a bum a smitec 😞 

 

 

Bohužel to vidím taky tak i když bych si to přál jinak. Každopádně i tak je Jirka borec a myslím, že ještě není všem dnům konec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky myslím, že to ještě mohl pár sekund nechat, otřesený určitě byl, ale byla to chvilková záležitost. Škoda, že Jirka nevyužil toho, když byl Alex nahulený. Za mě byl ale problém úplně jinde a to boxovat tak velký a těžký zápas po roční pauze, po šíleném zranění, složité operaci a náročné rekonvalescenci. To je podle mě velká chyba. Třeba Aspinal to udělal s rozvahou a střihl si zápas s Tyburou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U titulovýho zápasu to ukončení bylo jednoznačně předčasný. Nemyslim si, že by Jirka byl na tolik out aby se to nemohlo pozdržet ještě chvilinku. Kdo si pamatuje bitku Kozma vs. Brito, tak tam to nechal Voborník zajít do extrému, to už bylo taky moc, ale u titulovýho zápasu nenechat lehce nahulenýho bojovníka padnout na zem je špatně.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já taky netvrdim, že nebyl out. To Jirka nemusí přiznávat, to bylo vidět. Ale podle mě nebyl natolik out, že byl KO, že hned vyskočil. No to právě není jistý, že by dostával bomby na zemi. Třeba by se instinktivně zabalil, vorazil by a možná něco vymyslel a mohlo to bejt jinak, ale to je právě kdyby. Kdyby tam padnul jak švestka úplně mimo, tak není co řešit, ale tady byl jenom hanulenej (né vyplej). Ve jménu zdraví je do tý klece vůbec nechodit ;). Za mě na titulový zápas předčasný ukončení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mám velkou výhodu, že jsem dodržel tradici a na UFC 300 jsem se nedíval a tím pádem jsem se vyspal 😀 Dělám to tak už roky, když chci, aby ten vyvolený vyhrál. A opět se mi to potvrdilo, stejně tak, jako když jsem udělal výjimku 😉 Jirka má svůj styl, pro diváky hodně atraktivní a myslim si, že se to nijak nezmění, a snad je to i dobře. Prostě ať si to užívá co nejdéle a tak jak mu to vyhovuje. Mě teda úplně odrovnal Max Holloway, to je fakt neuvěřitelný borec! No a Pereira, ten je hodně precizní. PS: Tak jsem to zkouknul u snídaně a bylo to osvěžující 😆

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...