kolky87 Posted May 2, 2021 Report Share Posted May 2, 2021 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekB Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 V 2. 5. 2021 v 12:18, kvejkr napsal: Uprimne receno Rakic ma plnou hubu kecu ale nikoho relevantniho zatim neporazil. Jen zniceneho Smithe a Santose, ktery je po operaci v prdeli, i tak se s nim tahal, zadny dominantni vykon. Takze za me na titulovou sanci fakt nema. Oproti 2 jasnym a atraktivnim KO vyhram Jirky se to neda srovnavat. A s kým by teď měl Rakič jít? To je dost zásadní problém, který budou mačmejkři řešit. Bylo by super, kdyby šel Jirka o titul, ale pro nás fanoušky je to další dlouhý čekání na jeho další zápas. Janek obhájí začátkem září a pak si dá určitě min. pět měsíců pauzu. Takže pokud to dopadne a strýček Dana titulák dá, tak to bude únor - březen - duben. Dá si pochopit, že když je Jirka dvojka v žebříčku, tak souboj s Rakičem pro něho nemá smysl. Zbytečně by riskoval, ale když se na to podíváš objektivně i z pohledu Rakiče, tak s kým by měl jít? První z té top desítky by připadal v úvahu Ankalaev a ten je až 7čka. Rakič nyní kope kolem sebe, najednou by zápas s Jirkou strašně chtěl, ale může si za to sám. Poslední zápas se Santosem,... to byl takový Denisův sparing, když přijede do Reinders gymu. Samozřejmě, že to trošku přeháním, ale na ten zápas se nedalo koukat. Dvakrát jsem u toho na 10 sekund usnul. Njn, nemají to dávat v pět ráno Link to comment Share on other sites More sharing options...
enslow Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Musím uznať ze mcgregor nosí na tie predstavenia na pódiách neskutočné obleky. Tipujem tak 10000eur minimálne hodnota jedného.. Páči sa mi to Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest987 Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Jooo Conor se umí obléknout. Ještě kdyby se nechoval jak .... Tak by to bylo super. A tu prohru ( idkyž díky zlomené noze) neunesl a zase se předvedl. Kdyby nedošlo ke zranění Dustin by ho stejně ukončil v pozdějších kolech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Má můj obdiv. Mít jeho prachy, tak mě tam už nikdy nikdo nedostane. Zajímala by mě jeho motivace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 Ego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 Je to možný, uvidíme co s ním udělá ta zlomená haxna, třeba to teď bude hodnotit jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
quest987 Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 @shewcza : nebude to jiné, buď to Conor už zabalí, nebo bude pořád stejný . K němu to chování "hovada" patří. Někomu to jeho chování nevadí a vytváří tak velkou show, ale pro mě je to už hodně za čarou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elloco Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 Tak to má Mach za sebou. Nabídnout chlapovi, co má přezdívku Constrictor (škrtič) dvakrát záda, nemůže dopadnout dobře. Škoda. Odcházel i fyzicky. Jsem zvědavý na jeho pozápasové vyjádření. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton_ Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 Souhlasím s tou verzí, že chtěl udělat highlight KO, dával do toho hroznou sílu a utavil se... Párkrát ho trefil, ale bohužel to zrovna musel ustát ten čečenec mu dal jednu a hned šel k zemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 No já nevím, Petra mám rád, ale nemůžu se zbavit dojmu, že byl Brito okraden... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 23 Report Share Posted January 23 Tak to vypadá, že Jirka Procházka jde v květnu proti Teixeirovi... by ho mohl dát, což..? A Ngannou překvapivě komplexní, aspoň pro mě, a zaslouženě obhájil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huno Posted January 23 Report Share Posted January 23 @M.K. tiez som cital, ze BJP podpisoval proti Gloverovi… dufam, ze sa to uskutocni Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted March 26 Report Share Posted March 26 Ty voe, vyházet všechny rozhodčí z Oktagonu, roztrhat licence, nasrat do ruk a nepustit k vodě. Takovou krádež v přímém přenosu jsem ještě neviděl. Myslím, že šlo o docela tučný tiket... fraška Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts