Přejít na obsah

Certina DS First - Jomashop


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

plánuji koupi nějakých elegantních hodinek-potápek v quartzu, které by se daly nosit volnočasově, ale i do práce. Vyhlídnul jsem si hodinky Certina DS First Ceramic, které se teď dají pořídit pod 10 000 Kč:

 

https://www.deal-klenotnictvi.cz/hodinky-certina-ds-first-gent-ceramic-c014-407-16-051-00/?gclid=Cj0KCQiAoY7VBRDtARIsAHWoO-KNPcsgaDjA7fhxenKDYh8CvbiYaXXrgkeA5IxYHKtt6F1pk2eHKbEaAnOcEALw_wcB

 

pak jsem googlil dál a zaujala mne varianta s bílým chronografem. Ten kontrast se mi hrozně líbí, ale cenově jsou ty hodinky na běžných českých e-shopech dražší, než bych si představoval:

 

https://hodinky.heureka.cz/certina-c014_417_11_051_01/?s=6

 

Pak jsem narazil na stránky Jomashop a našel je tam za 299 dolarů, což by i s přihlédnutím k 21% DPH a clu vyšlo na nějakých 8-9 tisíc. To by byla cena ještě lepší než za ty nechrona.

 

Prošel jsem si všechna vlákna o Jomashopu, ale i tak jsem se chtěl zeptat na nějaké vaše nejnovější zkušenoti, jestli tam pravidelně nakupujete, jestli byl váš poslední nákup ok a jestli už se tam dá platit normálně kartou, nebo člověk musí mít paypal, respektive musí peníze převést převodem z banky (opět, vlákna jsem četl, ale třeba nějak změnili podmínky..).

 

Samozřejmě tipy na nějaké pěkné quartz hodinky s kovovým tahem do 15 000 Kč také uvítám :) případně jestli nějaká z výše zmíněných Certin snad chcete prodat a jsou v dobrém stavu, tak se určitě domluvíme :)

 

Díky moc,

 

Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to shewcza: To by bylo na dlouhé povídání :) nicméně tě uklidním, pořád mám nějaké ty automaty a do budoucna pořád budu mít nějaké ty automaty, jen bych chtěl (po dlouhé době) zkusit opět nějaké pořádné quartz hodinky, které budou udržovat naprosto přesný čas po celý rok a nebudu muset řešit serepetie týkající se nastavování času, které běžně řeším s nenošenými automaty....někdy na to prostě nemám čas (jaký paradox..), ani náladu, jen chci popadnout hodinky a jít...

 

k tvému výběru, ty hodinky jsou super, fakt se mi líbí, ale prosím, držme se tématu, najdi mi je v quartzu a beru je :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Nakonec jsem využil slevy v tom úplně prvním odkazu (www.deal-klenotnictvi.cz) a vzal si ty Certiny First Ceramic. Hodinky jsou super a přístup prodejce také (poslal mi k hodinkám dokonce blahopřání). Nicméně díky za všechno info, kdybych někdy objednával v zahraničí, tak se mi toto vlákno ještě bude hodit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste k Jomashopu, v zime jsem objednaval dvoje hodinky, platba kartou v pohode ale co je svizel je baleni a doruceni, baleni je dle meho zoufale podcenene, zadne bublinky, vystuhy ci aspon zmackany karton, proste hodinky s krabici soupnou do expedicni krabice zhruba stejne velikosti a supky do logistickeho retezce, konciciho bohuzel v CR nasi postou, a kdyz, svete div se, karton dorazi rozmydlenej, roztoci se kolotoc marneho dohadovani kdo za poskozeni muze a kdo zaplati vymenu, nahradu apod - a to v radech mesicu, v tomto je Jomashop naprosto tragickej na to, ze jde o americky ecommerce naprosta zoufalost, takze kdyz to klapne napoprve dobre, je to super, kdyz se neco zadrhne, je to nightmare. A tresinka na dortu je, ze zakaznicky z Jomashopu neni autorizovany volat do zahranici, coz je pecka kdyz se rozhodnou emaily totalne ignorovat, takze ja uz zkusenost udelal a stacilo mi, never more!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Ja na Jomashopu nakupoval x veci i bryle a kozene zbozi a vzdy ok, vraceni parkrat taky bez problemu, karty akceptuji a kolega mel adi smulu na baleni, ja mel krabici vzdy skoro na miru a byla vycpana takovym tvrdym papurem, takze se krabice hodinek ani nehla. Bohuzel, jina story je, ze hodinky uvnitr asi pekne cestuji, ale nikdy jsem nepocitil, ze by jim to ublizilo. Takze joma ano a stejne tak i ashford.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...