Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 18 minutami, Ajaj napsal:

Na tohle jsem dost tupej. Jak muzes (technicky) jinymu statu zmrazit devizovy uspory?

Převody většího objemu US dolaru podléhají odbavení americkým Federálním rezervním systémem (FED) .... A bez posvěcení FEDu jsou Rusku dolary na nic. 

A jestli to jde i s Eurem, tak by mohli přijít o půlku devizových rezerv. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, financ napsal:

Převody většího objemu US dolaru podléhají odbavení americkým Federálním rezervním systémem (FED) .... A bez posvěcení FEDu jsou Rusku dolary na nic. 

A jestli to jde i s Eurem, tak by mohli přijít o půlku devizových rezerv. 

Ale kdyz ti zastavi swift, tak prece stejne nic ven / z venku neprevedes. Tak jakej je v tom pak rozdil? 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt
před 5 minutami, Lynx12 napsal:

Nemusíš mě vitat v clubu. V tom už dávno jsem 😀 alespoň z vlastního přesvědčení 😛

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Oplt napsal:

Dobře jsem blbej... nechápu. Tak jak jim tedy uzavřít kohouty???

swift je JAK zaplatit, je o nejpoužívanější mezibankovní systém, ale není jediný. Rezervy jsou ČÍM zaplatit.

Já o tom vím taky kulový, malý základ. Asi nejlíp jim típnout oboje, pak by mohl rubl zkolabovat a nebudou mít čím ani jak intervenovat, prodávat rezervy a za ně nakupovat domácí měnu

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, financ napsal:

asi uplně k hownu nee. Oproti dosavadním sankcím je to velký kalibr, vyřadí z mezibankovního trhu vybrané komerční banky. 

Prosím Tě, já tomu Swiftu taky moc nerozumím, takže krom toho vyřazení banky, udělá to teď něco i s Tvou korunou, která Ti leží ,,doma,, , nebo s tou v bance, nebo by bylo nejlepší se jich nějak ,, zbavit,, vložit do něčeho, nebo já nevím co ?

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, revue gt napsal:

Prosím Tě, já tomu Swiftu taky moc nerozumím, takže krom toho vyřazení banky, udělá to teď něco i s Tvou korunou, která Ti leží ,,doma,, , nebo s tou v bance, nebo by bylo nejlepší se jich nějak ,, zbavit,, vložit do něčeho, nebo já nevím co ?

No, s mou korunou se toho moc nestane, já skoro žádnou nemám. Já si myslím, že změny budou a každýho se dotknou jinak. Nejvíc záleží na akci/reakci zúčastněných a jak dlouho to bude trvat.

Výrazné oslabení rublu během pár dní by mohlo průběh války výrazně urychlit. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt

Jsem sice trochu pod vlivem démonu alkoholu, ale asi si ještě uvědomuji proč nejsem velitelem NATO. Asi bych rozpoutal 3 sv. válku. Prostě mi ti ruský mamrdi strašně vaděj a sere mě, že se ukrajinci bijou vlastě i za mojí svobodu.

Odkaz ke komentáři

Swift zarazi mezibankovni platby, rusaci i cina maji take vlastni systemy, ale nemaji dostatecnou kapacitu a funkcnost. Devizovejma rezervama intervenuje kreml ve prospech rublu aby mel vubec nejakou hodnotu. Rezervy ve forme men ma v bance, rezervy zlata nekde v rusku v trezorech.
Vcera jsem si o tom neco zjistoval, tak snad jsem to nepoplet.

Odkaz ke komentáři

Ukrajinská armáda zničila čečenskou jednotku nedaleko Hostomelu. Mezi zabitými je zřejmě i velitel pluku. V místě se nachází strategické vojenské letiště, o které armády svedly tvrdé boje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...