Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Bert napsal:

@Americkej ze slova zaprodání na mne čiší "elegance" padesátých let minulého století. Čemu, nebo komu se zaprodal současný prezident? Pokud se zaprodal v minulosti, je zaprodán i dnes? 

tak komunista z přesvědčení, rozvědčík, to přiznal sám, co se týká jednání s Lichnštejnama (pokus o prolomení Benešových dekretů)za zády všech je taky podraz, stejně jako jeho názor na právo veta v EU. myslím že to stačí. pro mne je to zaprodanec byl, je a do budoucna bude, s kýmkoliv kdykoliv, nevěřím mu ani slovo. Regulérní vlastizrádce.

Prezident Petr Pavel začal pomáhat Lichtenštejnsku prosadit smírné řešení dlouholetých sporů s Českem. Svými vstřícnými kroky vůči knížecímu rodu, který se s Českou republikou soudí o miliardové majetky a 35miliardové odškodnění, překvapil část vlády a opozice. zdroj: mmj. Lichtenštejni chtějí obejít Benešovy dekrety, prezident Pavel jim pomáhá - Novinky  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach jo, občas si připadám jako v mateřské škole. Položím dvě jednoduché otázkuy:

Čemu, nebo komu se zaprodal současný prezident?

Pokud se zaprodal v minulosti, je zaprodán i dnes?

Je to možná divné, ale od lidí reagujících na tyto otázky bych očekával odpověď typu: Berte, zaprodal se XY, ano, je i nyní zaprodán .... bla bla bla .....

To se zatím nikomu nepovedlo.

Odkaz ke komentáři

@bert zaprodanci nazývám všechny, kteří sloužili "minulému" režimu z čistého prospěchářství a ne z přesvědčení o správnosti cesty. Druhé kolo jsem chtěl vynechat s poukazem, že nechci volit ze dvou morálních mrzáků. I jsme to tu tehdy spolu prodiskutovali. Nakonec jsem se podvolil tlaku a hodil mu hlas. Byl jsem přesvědčen, že pokud by vyhrála ta slovenská svině (kolegové prominou), nedokázal bych se se sebou smířit. Že má Pavel oproti Burešovi mnohá pozitiva je zjevné, ale že jsou si v morálním profilu podobní je zjevné zrovna tak. Proto já jejich srovnání za chucpe rozhodně nepovažuji.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Bert napsal:

Pokud se zaprodal v minulosti, je zaprodán i dnes?

Věřím, že je. Podle mne by měl prezident reprezentovat svou zem a hájit její zájmy a integritu. Tenhle právě horuje pro vzdání se práva veta ve prospěch Bruselu. Což bych hořce pochopil od eurohujerů v PS, ale kurva ne od prezidenta. Za tohle si na něj kdykoli plivnu.

Odkaz ke komentáři

Hoši hoši, za kopcem válka, u hranic hordy čertů a vy se furt máte špatně. Buď vám vadí že je na hradě komunista (sem zvědav co ten výraz nahradí až vymřou), a když tam byl antikomunista tak ten byl stejně blbej protože byl loutkou komunistů. Mám pocit že furt budou lidi, co budou naříkat i kdyby tam seděl marťan. Aldo možná bys taky ještě někde doma našel známky ROH, to měl doma asi každý ne? ;) 

Můj fotr měl dva bráchy jeden byl u VKR snad i STB  u západních hranic. Druhý seděl v kriminále protože za ty hranice zkoušel přejít.

Fotr byl v KSČ do 68 pak jim vrátil knížku a byl ve fabrice už dokonce na black listu.

Já byl na vojně v kotelně kvůli strejdovi za katrem bylo to ok.

Doba je fakt nic moc, ale když si uvařím kafe a mrknu na televizi tak to ujde. Se podívejte na Slovensko jak tam Fico řádí

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Jestli ti nevadí, že na hradě sedí bejvalej komunista, tak to je smutný a hodně ( a dál to nedotáhl jen a jen díky listopadu 89, protože na STBákovu karieru byl ještě mladej ).

A ne, odznáček jsem neměl- byl jsem vyhozen ještě před složením slibu Jisker.  

Odkaz ke komentáři

Pavel je asi dobrý agent  že se mu podařilo s tak pokřiveným charakterem infitrovat tak vysokou funkci NATO.

Já v jiskřičkách byl, tuším i dva roky v pionýru, tak teda nevím jestli už taky vlastě nemám ten charakter nakřivo.

Jsem dozajista vymytej.

Tak už končím...

edit:

@Hasňa:  jo jo ... po volbách příjde novej premier , ten se nezakecá, to bude sekáč pánové.

Vlastenec s velkým V

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

To pak kluci musíte šmahem odsoudit a nablít na Wericha, Sveraka, Cepelku anebo na agentku STB Vlastu Chramostovou. Stejne jako na agenta STB Otíka Klempíře, kterej vzdycky muzicíruje na vyroci 17. listopadu. Vono se totiz namočilo dost lidi. A nevim, jestli vsem merite stejne. I Pavel se namočil, jasne, chtel mit nejay prospech, jasne. Myslim, ze si to pak trochu odpracoval a za me realtivne OK. 

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Hasňa napsal:

Nežijeme v plastikovém, růžovém světě reklamy na jogurt, všude je něco. Ale můj pocit ze změny Zeman -> Pavel je úžasná úleva. Kterou si teda užívám co to jde, protože po volbách přijde zase velká bída na místě premiéra.

Souhlasím a tak vnitřně už jsem se také vyrovnal s tím, že máme za prezidenta komára, musíme zvednout hlavu a jít prostě dál. S čím nesouhlasím je to , že může být ještě větší bída s premiérem, protože to nejde, tohle je úplné dno včetně celé pokřivené vlády. Levá ruka neví co dělá pravá a táhnou nás ke dnu takovým tempem jako žádná jiná. 

Odkaz ke komentáři

Je hezké, že v tom nevidíte problém. Jedinec, co dosáhne vysokého karierního postupu v jednom táboře a pak téhož v táboře protichůdném přeci musí být vnitřně naprosto v pořádku. Že 30 let po listopadu jsme si vybírali ze dvou exkomunistů je tragikomedie. Přestože jsem stále raději za Pavla, něco jsem se o sobě naučil. Byla to moje poslední volba "menšího zla".

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...