Conrad Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) před 15 minutami, Kapo napsal: Doktoři odmítli dohodu s Válkem (danou vládou), pak se do toho vloží Fiala a zvýší jim prachy na 10 mld. Být Válkem tak okamžitě rezignuji, protože od Fialy je to podraz. Názorový veletoč Fialy není třeba komentovat, stačí si poslechnout na trubce videa před několika lety a porovnat je s nynějšími. Být Válkem nemohl bych se ráno podívat do zrcadla aby se mi neudělalo špatně. Nemyslím tím tohle ,ale celé jeho působení jako ministra Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem Conrad
Kapo Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Conrade souhlasím s tebou. Ale nechtěl bych být ani v kůži paní Fialové.
Hudson10 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 před 2 hodinami, African napsal: Tak do prčic, když máme skoro nejdražší energie z celé EU, tak je asi něco blbě....a proč se furt ptáš nás, co s tím máme jako dělat? Proto jsme přeci všichni nasraní na toho Fialu a spol. když všichni vidí jak to tu jde do prdele. Poláci kámoši nás dotahují mílovími kroky a furt se mě ptají, co se u nás děje. A u pifka si dělají srandu a říkají, to Babič za vsechno může, už sami vidí jak je to trapné všechno házet na něj.... Píšeš, máme skoro nejdražší energie z celé EU, ale Sikela tvrdí že elektřinu máme sedmou nejlevnější z EU a plyn desátý nejlevnější z EU..
Conrad Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Před hodinou, Kapo napsal: Conrade souhlasím s tebou. Ale nechtěl bych být ani v kůži paní Fialové. Máš recht, mít za manžela chlapa který nemá koule musí být skličující a tím nemyslím sexuální stránku Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem Conrad
Pozorovatel Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Tak tomu se říká udeřit hřebíček na hlavičku
petr_cha Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Pro ovocnare typu Pozorovatele... ano, regulovana slozka stoupne... vrati se to docasne dotovane snizeni a kus se zvedne.. ve srovnani s rokem 2021 o tricet procent, takze celkova cena cca o 10 procent, zhruba tisicovku na MWh... obvykla domacnost o cca 3000 korun rocne, to je 250 korun mesicne... to je asi deset kokosu... A jestli chcete nadavat politikum, prosim.. ale tahat do toho manzelky je ubohost a prasecismus...
xvoloda Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 proč jste vole tady?? Peterková má tiskovku....
xbraj19 Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 (upraveno) Před hodinou, Hudson10 napsal: Píšeš, máme skoro nejdražší energie z celé EU, ale Sikela tvrdí že elektřinu máme sedmou nejlevnější z EU a plyn desátý nejlevnější z EU.. Ono je totiž jednodušší tvrdit, že ji máme skoro nejdražší, než si najít statistiky (případně si spočítat kolik to navýšení distribuce v reálu je, že @Pozorovatel) Upraveno 30. listopadu 2023 uživatelem xbraj19
Pozorovatel Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 petr_cha já vím o kolik se mi co zvedlo a bohužel to nebude poslední navýšení. xbraj19 proč to směřuješ na mne? Já nikde netvrdím, že jí máme skoro nejvyšší. Ono se to takto ani tvrdit nedá, protože to by se muselo zvážit i spoustu jiných věcí, jako je příjem atd. Nicméně mám pocit, že se tady řešením procent (které bude mít ve finále každý jinak) odvádí pozornost od toho, že premiér je naprosto nekompetentní lhář a o to celou dobu jde Každopádně je zajímavé sledovat, kolik má premiér stále důvěry a podpory, ačkoli je to směšný ňouma, který to dokazuje každým svým dalším činem. Ten člověk žije naprosto mimo realitu ve svém akademickém světě
JR_2010 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Jaký tedy očekáváš kompetence od člověka na jeho místě a jak si má taková osobnost získat důvěru a silnou podporu v době, kdy, chtě nechtě, musí lidem dávkovat různý vosery.
Pozorovatel Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Začal bych minimálně tím, že přestanu lhát a sebestředně se chválit za věci, které vlastně nedopadly (naopak je to průser). Platnost a pravdivost jeho výroků se totiž naposledy smrskla na cca měsíc (inflace, energie, lékaři atd.). Dále, pokud by se více soustředil na domácí dění a problémy a až potom řešil to ostatní, taky by to nebylo vůbec na škodu. Bohužel poslední roky tak nějak sleduji krizi osobností vůbec a to nejen v ČR. Důkazem toho je současná politická scéna, kde chybí skuteční státníci (zářným příkladem je třeba TOP09 a jejich naprostý odklon od kořenů a propad). Nevím, zda je to nějakou vyprázdněností naší civilizace obecně, nebo jenom nějaký dočasný jev, který se časem změní Každopádně pro mě je Fiala po Babišovi hned druhý nejhorší premiér (jsem narozen za Husáka) a silně mu šlape na paty....
petr_cha Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Jj patla se v tom... ale to se dalo cekat, od zacatku je to petikoalice...s balickem milion nazoru jak zevnitr, tak zvenci... a ted do voleb uz bude jen udrzovacka a mozna nejake zoufale napady ve svetle klesajicich preferenci.... v tehle konstelaci silne zmeny neudelas... po pravde jsem to cekal snad i jeste horsi, zejmena kdyz zacala valka....
Hasňa Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 .... takze celkova cena cca o 10 procent, zhruba tisicovku na MWh...To by celková cena musela být 10k Kč, což není. A na rodinném domě mi to udělá ročeně skoro desítku, což je nemálo.
African Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 10 hodinami, petr_cha napsal: Pro ovocnare typu Pozorovatele... ano, regulovana slozka stoupne... vrati se to docasne dotovane snizeni a kus se zvedne.. ve srovnani s rokem 2021 o tricet procent, takze celkova cena cca o 10 procent, zhruba tisicovku na MWh... obvykla domacnost o cca 3000 korun rocne, to je 250 korun mesicne... to je asi deset kokosu... A jestli chcete nadavat politikum, prosim.. ale tahat do toho manzelky je ubohost a prasecismus... To je velmi zcestné napsat že to bude o pár kaček v době, kdy ti zvednou defakto úplně všechno. Takže nakonec roku to suma sumárum nebude dělat těch deset kokosů jak píšeš, ale celý kamión Zrovna dnes ráno jsem si všiml na ouřadě petice za zrušení poplatků veřejnoprávní televize, tak jsem to podškrábl, protože to ja taky lumpárna všech lumpáren Vím že se nic nezmění, protože se na tom veze hafo pijavic, ale aspoň maličko jsem si ulevil. Když tak přemýšlím, asi moje první podepsaná petice v životě, ale už mě to tady všechno fakt mega séře...
petr_cha Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Je spousta veci naprd, ale zrovna se tocit na regulovane slozce elektriny.. a nadavat.. komu vlastne.. oni.. oni nam to vsechno zvedli... :-) Kluci, mate baraky, litate do hor pres cele kontinenty...v Evrope je válka...docela nedaleko...P.s. koukněte se na mezimesicni inflaci.. od unora blizko nule... posledni zdrazeni bylo leden 2023...
hinkle Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijme-alexandera-sorose-17510#from-list Zastupci obou stran setrvaly v pratelskem pohovoru.
Bobisek Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 45 minutami, African napsal: Zrovna dnes ráno jsem si všiml na ouřadě petice za zrušení poplatků veřejnoprávní televize, tak jsem to podškrábl, protože to ja taky lumpárna všech lumpáren Vím že se nic nezmění, protože se na tom veze hafo pijavic, ale aspoň maličko jsem si ulevil. Když tak přemýšlím, asi moje první podepsaná petice v životě, ale už mě to tady všechno fakt mega séře... Jak již naznačil kolega přede mnou: aby člověk s rolexkama na ruce podepisoval petici proti 135 Kč /měsíc za nezávislou veřejnoprávní televizi, to považuji skorem za vtip roku. Na druhou stranu, možná to je chytrá taktika. Až získají moc tví spolupetenti, tak u nich budeš mít aspoň oko a sice ti asi stejně řeknou, že barák tak velký nepotřebuješ, ale pro to kolo za kilo možná nebudou mít užitek a nechají tě jezdit dál kolem komína.
African Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 14 minutami, Bobisek napsal: Jak již naznačil kolega přede mnou: aby člověk s rolexkama na ruce podepisoval petici proti 135 Kč /měsíc za nezávislou veřejnoprávní televizi, to považuji skorem za vtip roku. Na druhou stranu, možná to je chytrá taktika. Až získají moc tví spolupetenti, tak u nich budeš mít aspoň oko a sice ti asi stejně řeknou, že barák tak velký nepotřebuješ, ale pro to kolo za kilo možná nebudou mít užitek a nechají tě jezdit dál kolem komína. Na to je jednoduchá odpověď, to že mám Rolexky na ruce neznamená že si nechám srát na hlavu. Zrovna včera nebo kdy to bylo, v krámě, cedule jako kráva, slané tyčky AKCE za 23,00 Kč. Přijdu na pokladnu a kasa píp 32,00 Kč. Říkám s těmi Rolexkami na ruce, copak, mají být v akci za 23,00 Kč a borec od zítra, ale je to prý jen pár kaček...můžeš si tipnout jestli jsem mu těch pár kaček dal, nebo mu tam nechal tyčky
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Právě teď, African napsal: Na to je jednoduchá odpověď, to že mám Rolexky na ruce neznamená že si nechám srát na hlavu. Zrovna včera nebo kdy to bylo, v krámě, cedule jako kráva, slané tyčky AKCE za 23,00 Kč. Přijdu na pokladnu a kasa píp 32,00 Kč. Říkám s těmi Rolexkami na ruce, copak, mají být v akci za 23,00 Kč a borec od zítra, ale je to prý jen pár kaček...můžeš si tipnout jestli jsem mu těch pár kaček dal, nebo mu tam nechal tyčky To zname, tys je ale chtel urcite za 12
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se