Jeronimo Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) To, že má někdo IQ a podmínky k tomu aby vystudoval ještě moc nevypovídá o kvalitě jeho charakteru nebo schopnostech. Takových oportunistů, kariéristů, chytráků co si něco vymyslí a naučí se s tím žonglovat, sociopatů které přitahuje svět reálné moci jsou plné firmy, státní správa, politika, a tak dále, a tak dále... Edit: To není obhajoba lidí co nemají vzdělání, ale přímou úměru: Vzdělání vs. moudrost já nevidím. Upraveno 1. května uživatelem Jeronimo 1 3
exell Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Jen pro doplnění - ne všude je MBA považován za neakademický, profesní titul, který si koupíte za kilo někde v Uherském Hradišti. Třeba v takovém Německu nebo Americe jde o klasický graduate (masters) program.
Radek124 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května @exell Ani v Německu není "Master of Business Administration" akademický ale profesní titul, něco jako "certifikovaný velitel světnice". Což samozřejmě nevylučuje že v papírování a stavění podřízených do latě může být dotyčný mistrem, nicméně "magistrem" (v dnešním akademickém smyslu, v době prvních univerzit bývala se třeba používala škála Bakalář/Mistr/Doktor - viz "Mistr Jan Hus") se tím nestává. 1
exell Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) @Radek124 a máš pro své tvrzení nějaký relevantní podklad, nebo jen tvé rádoby vtipné poznámky? Upraveno 1. května uživatelem exell
instant Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května 8 hours ago, Igicz said: Krutopřísný Prius. ..
obrbobr Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Presunute do zumpy řekl bych vrchol bizáru a zoufalství profesora Nutelleho https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-seriozni-profesor-a-ztrestena-komicka-premier-fiala-vyrazi-na-volebni-tour-275518#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest218_mobil_bez_boxiku_firem_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 3
Igicz Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 8 hodinami, instant napsal: .. A tohle mi poslal kámoš ze Švédska. Stockholm na Adolfovy narozky. Tež kraj razovity:-) 1 2
Conrad Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 3 hodinami, obrbobr napsal: Presunute do zumpy řekl bych vrchol bizáru a zoufalství profesora Nutelleho https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-seriozni-profesor-a-ztrestena-komicka-premier-fiala-vyrazi-na-volebni-tour-275518#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest218_mobil_bez_boxiku_firem_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz O tomto exotu jsem neměl tušení tak jsem se podíval na YouTube Na Stojáka - Iva Pazderková - Blondýna na gyndě
geometr Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Myslíš exota Fialu? Toho sis už musel všimnout A jinak já bych neměl Ivě Pazderkový za zlý, že se chce angažovat. Asi chce pomoct, aby tu nebyl po volbách Babiš no... A tady není špatná : 1
sery.vlk Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Mně v tom ječáku chybí ten vychlastanej chraplavej přídech...
bandicoot Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Zažil jsem ji na jednom firemní večírku a byla výborná. Profesionální, připravená a vtípky ála blbá blondýna customizovaný na objednatele a jeho obor činnosti byly skvělý. 2 1
petr_cha Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Pazderkova je dobra.. a navic jede dost slusne fitness, klobouk dolu.. :-)Na tanecky jsou pak spise tyhle.. to je slusnej absurdistan ten jejich tiktok :-) 1
Jehlan Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 18 minutami, petr_cha napsal: Pazderkova je dobra.. a navic jede dost slusne fitness, klobouk dolu.. Na tanecky jsou pak spise tyhle.. to je slusnej absurdistan ten jejich tiktok Mě se to náhodou líbí. Jak dehonestují své voliče tím, že se prezentují tak, jak si myslí že to co dělají je přesně to co "stádo" /"konzument" očekávají 1
petr_cha Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Zkusite slusne odhadnout, co by se stalo, pokud babis udela na podzim koalici s okamurou?* Snizeni vydaju na armadu?* zvyseni vydaju na duchody?* vice nekterych dotaci? Na energie?* zvyseni inflace?* prekopani tendru na jaderku?* konec municni iniciativy?* nejake nove dane, na zbrojare a banky? * vyssi zdaneni dividend?
Conrad Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května (upraveno) Co se týče Pazderkové, jak píše bandicoot na firemním večírku po pár sklenkách to může být zábava, ale použít stand-up komika jako volební trhák s premiérem se mi od jeho marketingových odborníků jeví adekvátní jejich nápadu s Nutellou. Upraveno 2. května uživatelem Conrad 1
cokafola Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Paní na poště mi čuměla do rozkroku a plynule posílala zásilku. Zeptal jsem se ji jestli jsem pochcaný nebo tak..... prý vše oka. Ten pásek na hodinkách ji zaujal... o hodinkách ani slovo. 1 1
cokafola Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Před hodinou, odjinud napsal: No, to cislo je tam takovy podivný... Ale to není o čísle.....ani o hodinkách.....To je o pošťačce.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se