Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 29 minutami, horal napsal:

Má je tam kde je potřeboval mít. 

🤣 a kdyby to nestačilo, tak se někde vyšťourá, že týral psy.

• Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@BertJá nesouhlasím s celejma volbama. 

Turek na idiotmetru předčil Babiše, kterej je na idiotmetr stupnici na čísle 150, takže jsem rád že snad bude Turek mimo hru, protože by to idiotmetr taky nemusel technicky vydržet.

Kdo tam bude místo něj nevím - to ukáže idiotmetr.

• Hlasovat proti 1
Odesláno
před 10 minutami, Bert napsal:

@YPO nejsem si tak úplně jist, že s tím Tvým: "tak třikrát hurá" souhlasím. Vysvětlím. Čím silnější bude pozice AB ve vládě, tím hůř. No a že současný vývoj Motoristy oslabuje  a Bábu posiluje, je snad jasné.

O tom, že je Turek kokot snad netřeba opět psát.

To mas sice pravdu, ale zrovna politickej impotent Turek zadnou opozici nepredstavuje. 

Odesláno

před 6 minutami, YPO napsal:

No ale jeden tým ne ?

no, to právě není jisté, zajímá mě, jestli Turka chce udělat Babiš, opozice, neziskovky, nebo Zlíňáci. 🤔

Odesláno
před 6 minutami, YPO napsal:

Jo a taky bych byl pro, aby tohle vlákno navěky zmizelo. Narušuje to celkem klidné fórum.

Ypo, v žádném případě. Pokud by žumpa neexistovala, sračky by se rozlezly všude po fóru. Mám to hodně dobře podchyceno. Toto téma dále není k diskuzi.

• Díky 1
  • Dát hlas 6
Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

@YPO nejsem si tak úplně jist, že s tím Tvým: "tak třikrát hurá" souhlasím. Vysvětlím. Čím silnější bude pozice AB ve vládě, tím hůř. No a že současný vývoj Motoristy oslabuje  a Bábu posiluje, je snad jasné.

O tom, že je Turek kokot snad netřeba opět psát.

Přesně, ale myslím že se nedají tak lehce to bude ještě legrace 

Odesláno
před 17 minutami, Bert napsal:

V to doufám 🍻

Legrace už začala:Místo F-35 albatrosy. Ševčík z SPD nastínil vize pro českou armádu

• Confused 1
Odesláno

Jen ať si tu bramboračku koblihář vychutná. Předčasné volby (s rizikem že spekulativní hospodské 1% se od hranaté hlavy přesune k Vidlákovi, ruské Káče a Venezuele) jsou nejspíš i jeho noční můra, to by teprv byla výživná koalice... 🐨

Odesláno
před 3 minutami, SUZUKIGSXR napsal:

Legrace už začala:Místo F-35 albatrosy. Ševčík z SPD nastínil vize pro českou armádu

No, ale já se Ševčíkovi vůbec nedivím. Ekonomicky tahle myšlenka smysl dává. To, že nedává smysl vojensky již je nad rámec chápání pana ex děkana.

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Pokud je tu někdo kdo má v těchto věcech přehled.? Co by bylo  výhodnější F  35 nebo  Gripeny a rozdíl  v ceně použít na jiné v rezortu ministerstva obrany/ protivzdušná obrana, pozemní síly, atd/

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 1 minutou, Bert napsal:

No, ale já se Ševčíkovi vůbec nedivím. Ekonomicky tahle myšlenka smysl dává. To, že nedává smysl vojensky již je nad rámec chápání pana ex děkana.

I ČMELÁCI by se hodili na práškování dronů. Zatím mi to připadá, že Capo di tutti capi rozděluje rodinám teritoria (ministerstva). Ten Pitomoi na obraně moc legrační není a ty Ševčíkovy zblitky budou asi názorovým proudem celé SPD bandy.

Odesláno

Já teda z těch tureckejch kauz úplně šťastnej nejsem. Mysleli jsme si, že když Babiš půjde do vlády s touhle bandou kreténů, bude mít plné ruce práce, aby ty jejich problémy jakž takž balancoval. Ale když se teď ti problémové začínají vlastně řešit sami, tak ten hlavní dement, bude mít úplně volný ruce 🤷‍♀️

• Dát hlas 2
Odesláno
[mention=6519]Bert[/mention]Já nesouhlasím s celejma volbama. 
Turek na idiotmetru předčil Babiše, kterej je na idiotmetr stupnici na čísle 150, takže jsem rád že snad bude Turek mimo hru, protože by to idiotmetr taky nemusel technicky vydržet.
Kdo tam bude místo něj nevím - to ukáže idiotmetr.

Nahradnik by mohl byt Zahradil....
G2vnRLPXoAAqIlz.jpg_large.jpg
Odesláno
před 1 hodinou, Conrad napsal:

Pokud je tu někdo kdo má v těchto věcech přehled.? Co by bylo  výhodnější F  35 nebo  Gripeny a rozdíl  v ceně použít na jiné v rezortu ministerstva obrany/ protivzdušná obrana, pozemní síly, atd/

Výhodnější než F35 je úplně cokoliv, finančně teda. A úplně nejvýhodnější je nemít nic. Otázka je, co je funkčnější / praktičtější. 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Conrad napsal:

Je potřeba si říct, jestli taková země, jako jsme my, potřebuje stíhačky páté generace a co s nimi bude dělat? 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_F-35_Lightning_II

Třeba takový Israel, který je permanentně v obklíčení nepřátelskými státy je má, ale v úplně jiných počtech a do toho ještě i jiné stroje.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Izraelské_vojenské_letectvo

Dlouhé roky si vystačil jen s modernizovanými F-16.

V podstatě dneska má podobné moderní stroje (jako USA) asi jenom Čína.

Za mě je to pro nás prostě drahé a vzdušnou obranu bychom měli koncipovat jinak. Tím ale nemyslím podzvukové bitevníky L-159. I když na ty ruské drony by to mohlo stačit 😂 

Upraveno uživatelem Pozorovatel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...