petr_cha Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Tak preci jen jeste moto a ten jejich mecenas.. :-)
YPO Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Začínaj vytejkat sračky. Za třicet let už bude líp.
Jehlan Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Takto vypadá česká "novinařina". V zájmu zvýšení prokliknutí článku / zobrazení reklamy....
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října (upraveno) Jak zpival Karel Kryl... "vrah o morálce káže" https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-pavel-pokud-jsou-turkovy-vyroky-autenticke-nemuze-byt-ministrem-40543893 Upraveno 16. října uživatelem ATOM 3
Frantik Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Ano. Protoze studoval kurz vojenskyho zpravodajstvi a pro jeho odpurce je to strasne strasnej vrah. Tu praci nikdy nevykonaval a nikdy zadnej komouskej spion nebyl. Nicmene vsichni, co studovali za totáče jsou timto povazovaní za agenty a vrahy, protoze slouzili tehdejsimu rezimu a pracovali pro nej a za penize rezimu a pracujiciho lidi vystudovali a tomu rezimu slibili vernost. Ne, nevolim komouse a nesnasim je, ale trochu premejsleni by neskodilo ty vole 3 2
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 21 minutami, Bert napsal: Tím "vrahem" myslíš prezidenta? Jo,vítač sovětského svazu je pro mne na stejném levelu jako ten kokoturek. 12
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 11 minutami, Frantik napsal: Ano. Protoze studoval kurz vojenskyho zpravodajstvi a pro jeho odpurce je to strasne strasnej vrah. Tu praci nikdy nevykonaval a nikdy zadnej komouskej spion nebyl. Nicmene vsichni, co studovali za totáče jsou timto povazovaní za agenty a vrahy, protoze slouzili tehdejsimu rezimu a pracovali pro nej a za penize rezimu a pracujiciho lidi vystudovali a tomu rezimu slibili vernost. Ne, nevolim komouse a nesnasim je, ale trochu premejsleni by neskodilo ty vole Ja snad nekoho nazval vrahem ? Citoval jsem vers Karla Kryla, ktery me na Pavla v souvislosti s jeho vyjadrenim vuci Turkovi sedi. Tecka. 1
Bert Odesláno 16. října Autor Nahlásit Odesláno 16. října Samozřejmě, že jsi "jen citoval Karla Kryla" ..... Všichni to tak samozřejmě pochopí. 1
Josef01 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Až odejde prezident, skončí další ostrůvek slušnosti. Ve vládě bude jen póvl, nemorální zloději a šulíni typu, Babiš Turek, Okumura a spol., plní nenávisti ke svému okolí a s pocitem nadřazenosti. Všichni si tam můžou podat ruce. 12
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 4 minutami, Bert napsal: Samozřejmě, že jsi "jen citoval Karla Kryla" ..... Všichni to tak samozřejmě pochopí. ne to "jen" tam nepatri.
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října @Josef01 s ostruvkem nesouhlasim, se zbytkem naprosto ano.
Bert Odesláno 16. října Autor Nahlásit Odesláno 16. října před 7 minutami, ATOM napsal: ne to "jen" tam nepatri. Opravuji tedy takto: Samozřejmě, že jsi jen "citoval Karla Kryla" ..... Všichni to tak samozřejmě pochopí.
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října @Bert Proc tam davas to "jen" hmm ? Frantovi jsem napsal vysvetleni ze jsem citoval vers Karla Kryla, protoze muj prispevek prekroutil.
Frantik Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Ja myslim, ze neprekroutil. Ale pokud jo, tak sorry. Ja na to mam zase jinej pohled, no. 1
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 1 minutou, Frantik napsal: Ja myslim, ze neprekroutil. Ale pokud jo, tak sorry. Ja na to mam zase jinej pohled, no. V pohode Franto 1
Gustaf Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Humor nebo žumpa...v případě hranaté krabice je to jedno https://x.com/nezvany_host/status/1978555668056404006?t=sphEXUNRfFt98gcNvmwzww&s=19 1 1
Bert Odesláno 16. října Autor Nahlásit Odesláno 16. října před 56 minutami, ATOM napsal: @Bert Proc tam davas to "jen" hmm ? Frantovi jsem napsal vysvetleni ze jsem citoval vers Karla Kryla, protoze muj prispevek prekroutil. Atome, ve verzi, kterou jsem po Tvém upozornění upravil se slovo JEN nevyskytuje mezi uvozovkami, tedy se zjevně nejedná o Tvůj text, ale o můj, kterým vyjadřuji svůj názor. Nechceš mi snad upírat právo jej vyjádřit?
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Právě teď, Bert napsal: Atome, ve verzi, kterou jsem po Tvém upozornění upravil se slovo JEN nevyskytuje mezi uvozovkami, tedy se zjevně nejedná o Tvůj text, ale o můj, kterým vyjadřuji svůj názor. Nechceš mi snad upírat právo jej vyjádřit? Ano vim, ze jsi ho zbavil uvozovek. Samozrejme na svuj nazor mas pravo o tom zadna a v me reakci na tvuj prispevkek neni ani naznak toho, ze bych ti chtel neco upirat. Byla tam pouze jednoducha otazka.
zceyee Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října před 33 minutami, Gustaf napsal: Humor nebo žumpa...v případě hranaté krabice je to jedno https://x.com/nezvany_host/status/1978555668056404006?t=sphEXUNRfFt98gcNvmwzww&s=19 Tak tohle je hodne dobry, hod to i do humoru tady se to ztrati. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se