Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano. Protoze studoval kurz vojenskyho zpravodajstvi a pro jeho odpurce je to strasne strasnej vrah. Tu praci nikdy nevykonaval a nikdy zadnej komouskej spion nebyl. Nicmene vsichni, co studovali za totáče jsou timto povazovaní za agenty a vrahy, protoze slouzili tehdejsimu rezimu a pracovali pro nej a za penize rezimu a pracujiciho lidi vystudovali a tomu rezimu slibili vernost.

Ne, nevolim komouse a nesnasim je, ale trochu premejsleni by neskodilo ty vole 🙂 

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 11 minutami, Frantik napsal:

Ano. Protoze studoval kurz vojenskyho zpravodajstvi a pro jeho odpurce je to strasne strasnej vrah. Tu praci nikdy nevykonaval a nikdy zadnej komouskej spion nebyl. Nicmene vsichni, co studovali za totáče jsou timto povazovaní za agenty a vrahy, protoze slouzili tehdejsimu rezimu a pracovali pro nej a za penize rezimu a pracujiciho lidi vystudovali a tomu rezimu slibili vernost.

Ne, nevolim komouse a nesnasim je, ale trochu premejsleni by neskodilo ty vole 🙂 

Ja snad nekoho nazval vrahem ? Citoval jsem vers Karla Kryla, ktery me na Pavla v souvislosti s jeho vyjadrenim vuci Turkovi sedi. Tecka.

• Haha 1
Odesláno

Až odejde prezident, skončí další ostrůvek slušnosti. Ve vládě bude jen póvl, nemorální zloději a šulíni typu, Babiš Turek, Okumura a spol., plní nenávisti ke svému okolí a s pocitem nadřazenosti. Všichni si tam můžou podat ruce.

• Dát hlas 12
Odesláno
před 7 minutami, ATOM napsal:

ne to "jen" tam nepatri. 

Opravuji tedy takto:

Samozřejmě, že jsi jen "citoval Karla Kryla" ..... Všichni to tak samozřejmě pochopí. 

Odesláno
před 56 minutami, ATOM napsal:

@Bert Proc tam davas to "jen" hmm ? Frantovi jsem napsal vysvetleni ze jsem citoval vers Karla Kryla, protoze muj prispevek prekroutil.

Atome, ve verzi, kterou jsem po Tvém upozornění upravil se slovo JEN nevyskytuje mezi uvozovkami, tedy se zjevně nejedná o Tvůj text, ale o můj, kterým vyjadřuji svůj názor. Nechceš mi snad upírat právo jej vyjádřit?

Odesláno
Právě teď, Bert napsal:

Atome, ve verzi, kterou jsem po Tvém upozornění upravil se slovo JEN nevyskytuje mezi uvozovkami, tedy se zjevně nejedná o Tvůj text, ale o můj, kterým vyjadřuji svůj názor. Nechceš mi snad upírat právo jej vyjádřit?

Ano vim, ze jsi ho zbavil uvozovek. Samozrejme na svuj nazor mas pravo o tom zadna a v me reakci na tvuj prispevkek neni ani naznak toho, ze bych ti chtel neco upirat. Byla tam pouze jednoducha otazka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...