exBURN Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Jako že kokoti se budou stydět, že tam zvolili kokota? Mám obavy, že to se nestane 1 5 1
kuncák7 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 8 hodinami, exBURN napsal: Jako že kokoti se budou stydět, že tam zvolili kokota? Mám obavy, že to se nestane Byl bych rád, kdyby si se mírnil. Volil jsem ho a lituju toho. Taky se nenavážím do tvé politické volby. Díky 1
exBURN Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Hele zase nebuď tak vztahovačný. Já když udělám chybu tak si taky řeknu jaký su kokot. A tady bych si to jako s chutí řekl. Navíc, aspoň to dokážeš přiznat, což tě z té množiny vylučuje. Nebývá to totiž standardem.
Bert Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu V 18. 11. 2025 v 18:20, Lucky Lucaso napsal: Vzhledem k tomu, ze jsem pro tebe jen dalsi kokot v rade kokotu, ktery jsi tu tak krasne pozurazel, tak nemam vubec chut a ani naladu s tebou jakkoliv a o cemkoliv diskutovat. Hezky vecer. @kuncák7 kamaráde, jsme v žumpě, a tady by jsi měl, či mohl, nějakého toho kokota zvládnout. IMHO pokud je to odsudek za volbu Turka. Podívej, jakou očistnou kůru přijal místní Turkomilec Lucky Lucaso. Sám sebe za kokota jmenoval, naznačil existenci další skupiny, no a pak hrdinně odmítl nad posledním lapsem Turkovy bohaté kariéry diskutovat.
kuncák7 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 45 minutami, exBURN napsal: Hele zase nebuď tak vztahovačný. Já když udělám chybu tak si taky řeknu jaký su kokot. A tady bych si to jako s chutí řekl. Navíc, aspoň to dokážeš přiznat, což tě z té množiny vylučuje. Nebývá to totiž standardem. Jasný, v klidu - ono je něco jinýho, když si řeknu že jsem kokot ( což už vím ) a něco jinýho, když tě někdo hodí do jednoho pytle s těma, co si ještě teď lebeděj blahem.
kuncák7 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 9 minutami, Bert napsal: @kuncák7 kamaráde, jsme v žumpě, a tady by jsi měl, či mohl, nějakého toho kokota zvládnout. IMHO pokud je to odsudek za volbu Turka. Podívej, jakou očistnou kůru přijal místní Turkomilec Lucky Lucaso. Sám sebe za kokota jmenoval, naznačil existenci další skupiny, no a pak hrdinně odmítl nad posledním lapsem Turkovy bohaté kariéry diskutovat. Platí i pro tebe mé vysvětlení To, že kokot jsem, to vím a sám si to říct umím, ale dotkne se mé ješitnosti to, když to řekne někdo za mě :-)) A z tohodle vánoční flame nebude 5
petr_cha Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Jasný, v klidu - ono je něco jinýho, když si řeknu že jsem kokot ( což už vím ) a něco jinýho, když tě někdo hodí do jednoho pytle s těma, co si ještě teď lebeděj blahem. Dneska mi nejakej kokot napsal listecek za sterac, ze parkuju jako kokot, tak jsem se rozhledl okolo... sidliste plne az po okraj, bezne se stoji vsude, parkuji tam uz cca 5 let stejne... a rekl jsem si, to bude dneska den na kokot a vyrazil do prace... :-) 2 1 1
Roman I. Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu (upraveno) Já rozhodně nepovažuji voliče Motoristů za kokoty. Naopak je cením jako vizionáře s velkým dosahem. Poslat Burešovi do koalice tenhle bizár, v podstatě perpetum mobile na průsery, je dle mého skromného názoru geniální tah. Až bude jako premiér země evropské unie svým partnerům vysvětlovat, že jeho ministr zahraničí vyzývá k pálení vlajek evropské unie a ministr zemědělství se obrací na své politické odpůrce, že jim zahajluje do ksichtu, pro budoucí opozici jste nemohli udělat víc. Teď je jen otázka, kdy se ODS probere ze stavu hibernace a začne do toho šlapat. Bohužel je 6. Týdnů po volbách, stbákova sebranka jim už nabíhá na vidle a opoziční aktivita tak trochu vprdeli. Nechápu…. Upraveno 27. listopadu uživatelem Roman I. 1 5
Gustaf Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Okamura je čím dál tím větší čurák. Vůbec si neuvědomuje, že už nejedna za SPD, ale za všechny občany. Ale ten lobotom je úplně mimo. Krásně nás táhne fofrem na východ....Flus na něj 1
Conrad Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Škoda že to neudělal tak před rokem a půl https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kuba-opousti-ods-a-chce-zalozit-nove-hnuti-40550791?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 2
Maro Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Čekal jsem kdo to tady hodí a nejsem uplne překvapený. Jasne, ted to klapne... clovek, ktery privedl ODS pod 8 procent a ani jako leader nebyl zvolen... ale jo, tentokrát to určitě klapne, urcite to bude uplne jiné... dalsi mototrikolora. @kuncák7 jenom pro jistotu, ani toto nebude cesta, věř mi zase bys byl zklamaný. 2
Bert Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu Tak trochu se Kubovi nedivím. Je praktik. Dnešní situace: Babiš jede jednu levárnu za druhou, Okamura a Macinka se už jen klepou na vládní angažmá, a Fiala místo toho, aby jim dělal ze života peklo, na tiskovce blekotá tisíckrát omleté údaje o naší pomocí Ukrajině. Kurva, to ten trouba neví, že to teď nikoho nezajímá? 1 4
Conrad Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Před hodinou, Bert napsal: Tak trochu se Kubovi nedivím. Je praktik. Dnešní situace: Babiš jede jednu levárnu za druhou, Okamura a Macinka se už jen klepou na vládní angažmá, a Fiala místo toho, aby jim dělal ze života peklo, na tiskovce blekotá tisíckrát omleté údaje o naší pomocí Ukrajině. Kurva, to ten trouba neví, že to teď nikoho nezajímá? Ten je skutečně neskutečnej Předseda strany Petr Fiala odchod vnímá jako očekávatelný důsledek dlouhodobějších rozdílů a zdůrazňuje, že strana tím neutrpí. Kubův odchod podle vedení ODS otevírá prostor pro nové koncepce a změny ve straně.
Roman I. Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu (upraveno) ODS si musi imho fofrem uvedomit, ze cas leti a prof. Fiala uz by nikoho nemel moc zajimat. Radovy poslanec bez zadneho rozhodovaciho vlivu ve strane i ve Snemovne. Kuba jim zapalil koudel u prdele. Jestli na tohle nebudou razantne reagovat, maji kua problem. Drzet krok s Burešem, nakopat do prdele Klausovu soldatesku, aby priste vypadli ze Snemovny a nebyli jazyckem na vahach a nenechat se vyluxovat Kubou. Na to, ze jsou jak sipkove Ruzenky, je cas hodne rychle zvednout řiť a začít fárat. otazkou je, jestli tu rit zvednou strejcokrati nebo ty jejich mlade pusky. Musi najit shodu…. Upraveno 27. listopadu uživatelem Roman I. 1 1
Bert Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu před 13 minutami, Conrad napsal: Ten je skutečně neskutečnej Předseda strany Petr Fiala odchod vnímá jako očekávatelný důsledek dlouhodobějších rozdílů a zdůrazňuje, že strana tím neutrpí. Kubův odchod podle vedení ODS otevírá prostor pro nové koncepce a změny ve straně. ..... a zdůrazňuje, že strana tím neutrpí .... Debil. 2 2
Kotlick Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu před 14 hodinami, Bert napsal: ..... a zdůrazňuje, že strana tím neutrpí .... Debil. Fiala místo toho, aby jim dělal ze života peklo, na tiskovce blekotá tisíckrát omleté údaje o naší pomocí Ukrajině. Kurva, to ten trouba neví, že to teď nikoho nezajímá? Ten pán je profesor politologie, chápete to někdo??? Měl by být teoreticky perfektně připraven na politiku, nebo? Tvl co tak asi učí ty studenty? Slaboch a úplný mimoň. Totální odtržení od reality... Už jsem to tady psal.... nevěřím lidem co si nikdy nesvlékají sako (Fiala), neumí se učesat (Benda) atd. atp. 1 3
geometr Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu ... jedno malé pozitivum bych asi našel, celkem pěkně si umí uvázat kravatu, jestli jí neváže manželka (na rozdíl od mnoha ostatních), pro politiku trochu málo, no
hinkle Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu Jo? Latka je hodne nizko… https://www.kdu.cz/aktualne/z-medii/ministryne-hubackova-(kdu-csl)-green-deal-je-ted-j
Roman I. Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu (upraveno) Nikdy bych nevěřil, že to napíšu. Ať je hlasování o vydání Babiše co nejdřív za námi a ať ho sněmovna nevydá. Protože pak už nebude ty nahnědlé vocasy potřebovat a věřím, že jim přistřihne křídla. On je velká svině, ale chytrá svině. Nevím, jestli to fanklubu polojaponce a motorkám dochází, ale jsou pro Babiše přítěží, které se bude snažit co nejdřív zbavit. V podstatě jim začal final countdown, Který má na sobě cenovku necelých 400 000 měsíčně pro předsedu poslanecké sněmovny. V dalších volbách na tom budou myslím podobně jako socani, když ve vládě s estébákem se tvářili že vládnou. Abych se vrátil k úvodnímu vzdechu, chytra svině se nepožene vstříc národoveckému kolapsu jako na Slovensku, kdy ten debil Fico už úplně ztratil pojem o čase a prostoru, naivně leze do prdele Rusákům, aniž by si uvědomoval, že Amerika rozhodně nestojí a o silné Rusko. Viz. poslední vstřícná politika USA vůči Číně ve smyslu, vyserme se na Ivany, domluvme se spolu. I když to v tuto chvíli vypadá všelijak. to uznávám.. A mám trochu obavu, že v případě našeho předsedy parlamentu se projevují podobně debilní tendence jako u slovenské reprezentace. Ti jsou v prdeli, protože se s nimi nikdo v Evropě nechce bavit a toho našeho majitele cestovky pro plyšáky budou vítat s otevřenou náručí, protože jiné kamarády už nemají. Možná si myslí, že to jsou Maďaři, Ale ti nezapomněli na Trianon a dělají všechno proto, aby svými menšinami podjebali sousedy. Včetně Slovenska. Stbák měl kamaráství se Slováky plnou hubu před volbami, ale jak Fico dělá čím dál vêtší píčoviny, Tak věřím, že hodí brzdu a nebude chtět s tím slovenským gangsterem sedět v Evropě v oslovské lavici. Pitomoio je takovej vůl, že od něj žádnou brzdu nikdo nemůže čekat. Upraveno 28. listopadu uživatelem Roman I.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se