Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

To že by nám to nemuseli servírovat všude v médiích je jasný, jak jsem psal, už jsem otupělej. A marně přemýšlím kam to ještě nenarvali. Schválně kolik znáte tvshow kde nejsou lezzers nebo poofs, řekněme za posledních deset let.

Kdo pamatujete osmdesátky tak Bony a klid

cenzurovaná "opravená" verze

originální verze

V BBC to tehdy bylo zakázané vysílat včetně radia jenom Johnu Peelovi to prošlo v jeho slavné radioshow.

A ten text je extra dirty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Foundryman napsal:

Já z toho pochopil, že cílovou skupinou marketérů Zalanda jsou buzeranti, mrzáci a černí.

Ani hovno, cílovka jsou všichni přizdisráči, kteří nemaj koule se tý vlně korektnosti postavit čelem. Jenom z negrů a buzen by nevyžili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oxymoron to je v souvislosti s tou sebrankou, co tam teď je. S paní Maláčovou souhlasím jen v tom, že je přikryl mlžný opar, přes který nevidí (nechtějí vidět) realitu.

Smutné je, že ČSSD je tuším nejstarší strana se stopadesátiletou tradicí, která původně hájila zájmy pracujících. Dnes hájí zájmy nepracujících na úkor pracujících. Naprostý hnus v co se to zvrhlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ohrenstein Přizdisráči jsou u mě s prominutím hlavně Ti, co si ze strachu ze stále organizovanějších buzerantů, levičáků a anarchistů "musí" vymejšlet a používat tyhle rádoby nekonfliktní eufemismy a novotvary.
Neznalým doporučuju přečíst si Orwellův 1984, ať pochopí do jakých sraček nás jednou tenhle typ "konformního a neexplicitního" vyjadřování a "podvojného" uvažování zavede :skull:

@wizard-ov To víš, obchody, hotely a hospody (které má přes EET obšancované Bureš, takže může sypat koblihy důchodcům) jsou zavřené, vhodných ministerstev je málo a někdo na ty nefachčenka, celoživotní funkcionáře, poslance, odborové bossy, Tvrdíkův byznys v Číně a Humáčkovy předvolební prémie pro 30 tisíc naprosto zbytečných policajtů (kde jinde za ty týdny flákání u silnic chyběli?) vydělávat musí... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, warann napsal:

Ja se rozhodne nepru, nicmene jsem mel na mysli, ze napr. pro generaci moji dvery je ta reklama uplne normalni a proste nechapala, co by na ni melo bejt divnyho. 

Jj, stejne jako my jsou i decka ( a jeste daleko vic) zmanipulovany a zblbly tou agresivni hrou, honem na zakaznika. O te reklame si nejsem jisty, jestli je dobra nebo spatna. Asi bude i dobra, jde za hranu a lidi o ni mluvi. A o to v reklame vlastne jde, ne?  A kolik lidi si na Zalando kvuli ni vlezlo. Imho mraky… co me bytostne vadi, tak je citove a emocni  zahaknuti, kdyz jim jde jen o prachy a nestiti se niceho.  Podival jsem se na ten E-shop a na nem prodavaji znacky, ktere siji treba v JV Asii(Banglades a spol.) v podstate novodobi otroci, strasny podminky. Atd. Takze i ti minoritni modelove v reklame jsou jen soucasti masinerie, ktera se zivi utrpenim jinych. A muzou byt jak chteji barevni, jak chteji postizeni, jak chteji sexualne orientovani... jen fales

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek124 já nepoužil eufemismy, ale naopak pejorativy. Alphabet people by ti mezi napumpovanými buzeranty, abych mluvil tvým řečí tvého kmene, mohlo vysloužit pár ran do obličeje. A pro záměnu výrazu people of color a colored people padaly vyhazovy mezi novináři.

niger, nig nog, kaffir - paki, ruby - slit-eye, chink 

poof, queen, fairy, bender, faggot

Newspeak je fakt sračka, já už dneska nevím co se smí v US říkat abych neurazil - Afro-american, black ... je včerejší PC, dneska spíše pejorativ.

S pouhým buzerant a čmoud si nevystačím.

 

 

Upraveno uživatelem ohrenstein
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten chlapec ztratil posledni zbytky soudnosti. Nikdy jsem CSSD nevolil, ale i tak mi prijde smutny, co s tou stranou udelali. Hami je vobycejnej poskok slouzici hovadum jako Paroubek a lezoucim do ridi ty hradni zrude. No nic jeho/jejich boj.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Ten Hamacek je komik, prej nutne musím být v pondělí ve vládě emoji23.png

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
 

Jo, to je dobra vymluva... jeste mohl rict, ze nikam nemuze, jelikoz si vzpomnel, ze jim v Po privezou uhli... 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...