Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, wizard-ov napsal:

Tak, oni zrádci vlastního národa většinou vědí, co je čeká. V kombinaci s právem šaria to má navíc ještě větší grády.

Někdo někde (asi Kechlibar) vysvětloval, že to není národ, ale kmeny, které se klidně spolčí s kýmkoli, aby získaly nějakou výhodu. Jako kdyby Němci okupovali ne Böhmen a Möhren, ale kotlinu s Přemyslovcema?, Vršovcema, Slavníkovcema a další bandou. Navíc se nemůžu zbavit dojmu, že část afgánské inteligence spolupracovala nikoli pro peníze (primárně), ale z entuziasmu. Patrně to vnímali ne jako "naši vs cizí okupanti" ale jako "středověk vs moderní doba". Si Wizi zkus představit, že se narodíš v Afgoši do rodiny doktora, učitele nebo tak něco a máš výrazně vyšší vzdělání i IQ než místní průměr... třeba bys taky naivně podporoval marnej pokus o import západního systému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tez mam ten pocit, za afghanci nejsou tak uplne jeden narod... ale mnoho dosti ruznych kmenu, kteri se navzajem nemusi.. po tech stoleti valceni a na uzemi, ktere byvalo krizovatkou vychodu a nyni bojistem zapadu, to proste neni jednoduche a jednobarevne..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny uvedené skupiny - každá po svém - chtějí demontovat současný "prohnilý konzumní kapitalistický šovinistický rasistický nerovnoorávný a neekologický" systém (rozuměj současné rozdělení moci a zdrojů) ;) a to lídrům sluníčkářů stačí. Řadový sluníčkář tak nepřemýšlí, tomu stačí, že proti všem zmíněným entitám jsou konzervativní bílí páprdové a proto je třeba za tyto skupiny bojovat, bez ohledu na to, že by se vzájemně nejradši sežraly :) Logiku bych v tomhle případě nehledal.

Edit: vždycky si vzpomenu na devadesátky, jak chodili ke dveřím Svědci Jehovovi s časopisem Strážná věž. Uvnitř časáku byly obrázky ráje, jak tam leží lev a kolem skotačí ovečky... taky tomu ti lidé věŕili :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anebo je to ještě mnohem jednodušší a ti lidi chtějí páchat za každou cenu dobro. Na cíli jejich dobročinnosti nebo na vzájemných interakcích jednotlivých jimi chraněných a podporovaných skupin jim třeba vůbec nezáleží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny uvedené skupiny - každá po svém - chtějí demontovat současný "prohnilý konzumní kapitalistický šovinistický rasistický nerovnoorávný a neekologický" systém (rozuměj současné rozdělení moci a zdrojů) a to lídrům sluníčkářů stačí. Řadový sluníčkář tak nepřemýšlí, tomu stačí, že proti všem zmíněným entitám jsou konzervativní bílí páprdové a proto je třeba za tyto skupiny bojovat, bez ohledu na to, že by se vzájemně nejradši sežraly Logiku bych v tomhle případě nehledal.
Edit: vždycky si vzpomenu na devadesátky, jak chodili ke dveřím Svědci Jehovovi s časopisem Strážná věž. Uvnitř časáku byly obrázky ráje, jak tam leží lev a kolem skotačí ovečky... taky tomu ti lidé věŕili
To nebylo jen v devadesatkach, ja je hnal naposledy asi pred 3 rokama, to uz posilali holky kolem dvacitky....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořád nechápu, jaký smysl má rozjebávat multietnické (multikmenové) země jako Lybie, Irák, Sýrie, Afganistán. Bezpochyby týmy analytiků musí šéfům hlásit, že oni tu naší demokracii nikdy nepřijmou a přesto se tam vlítne. Že by to bylo skutečně jen kvůli prodeji zbraní? Nebo to má nějaký (mně neznámý) vyšší cíl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se na to vy.... 😞

V prosinci jsme si objednali nové balkony místo těch mini, co jsme měli. V červnu přijeli maníci, postavili lešení, uřezali staré balkony a  okolo 30 července měli být nové balkony zavěšené. Pak přišli s tím, že výrobce balkonů nemá materiál a že se to o něco zpozdí. Od té doby 8 - ý  termín a teď dokonce až v  půli září. Celé léto nemůžu otevřít dveře, protože jsou pode mnou tři patra a není tam žádná zábrana, nic. Prádlo sušíme v obýváku na sušáku, takže se tam nelze hnout. Dovolená v pr … po dnech, protože při zavěšování potřebují přístup do bytu a nás je tak málo, že termín nelze jen tak zrušit. Uáááááá

Upraveno uživatelem Irwinek
přidání textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-casa-skolni-rok-brno-armada-hrad-prezident.A210831_144504_domaci_remy

Jsem asi blbej, ale na letiště ho musí nějak dopravit....v Brně taky nebude ovar jezdit ponorkou a metrem, kurva tak proč dvě stě kilometrů litá armádním speciálem.

Měli mu nastartovat autobus zemák a byl pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...