Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Irwinek napsal:

Jestli by se nevyplatilo mu koupit ten pápámobil - tam už klima je a teď bude i elektro, splnil by zároveň ekologické nesmysly a šel příkladem hlavám států okolních i vzdálených 😄

A rovnou by ho do té prosklené kukaně hodili nabalzamovanýho. Motorizovanej Lenin. Nejedlý, Minář aspol by vybírali vstupný, prodávali svatý obrázky, nafukovací čluny, trenýrky apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/duh-zaloba-aktiviste-emise-automobilky-ekologie-vw-bmw.A210903_105301_automoto_fdv

Ať jdou do hajzlu, celá zasraná eko mládež....ve 2/3 světa na ekologii serou, ale jebat je potřeba Evropu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celá Evropa a svět jde do zadku....

Mimo téma: USA teď není kamarád s Běloruskem (neřeším jestli oprávněně nebo ne)

Já i žena děláme pro výrobce pneumatik.

USA nechce pneumatiky které obsahují materiál vyrobený v BLR (dělá se tam ocelokord a textilní kord)

Ten textil se pogumuje až u nás.

No a teď chtějí od firmy důkaz, že ten a ten plášť na auto/van neobsahuje tyto materiály. 🤔

Nakonec se zjistilo, že nedokážeme určit jestli ten, nebo ten plášť obsahuje m"nevyhovující materiál"

Těch dodavatelům je hromada a všechny materiály splňují normy pro výrobu a vyrábí se tolik artiklů, že nedokážeme oddělit ani prd. 🤣

Manželce někdy připadá, že nakupuje jaderné palivo a ne textil do pneumatik. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@guzmic Jste snad jediný výrobce na světě a nutí Vás někdo do USA dodávat? Nenutí. Tak proč najednou na Slovensku děláte překvapené, že si zámořský odběratel (v rámci předpisů vyžadovaných v jeho vlastní zemi) při výběru dodavatele může kromě finančních stanovovat i další podmínky, politické nevyjímaje (notabene je-li Vaším preferovaným dodavatelem kordů tamní státní podnik, na který se vztahují mezinárodní sankce proti Lukašenkovi)? Já pro Japonce svého času taky musel za VUT(!) vyplňovat univerzální korporátní formulář, že jsme se v uplynulých 25 letech vědomě nepodíleli na genocidě černoušků a že nezaměstnáváme na otrockou práci jejich nezletilé dětičky - a jakkoliv mi to v tuzemských podmínkách může připadat ujeté, nežijeme ve vzduchoprázdnu abychom podobné souvislosti mohli vesele ignorovat a dělat že se nás to netýká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek124

mě to je upřímně celkem u zadku práci to přidává manželce. A hlavním dodavatelem samozřejmě není, je jich aktuálně několik, proto je problém ty materiály odseparovat.  Já si jen říkám, že někdy tlačí na hlouposti a důležité věci mají na salámu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Lynx12 napsal:

Postavit ke zdi, aby takových sráčů běhalo po světě co nejméně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Frostie napsal:

Postavit ke zdi, aby takových sráčů běhalo po světě co nejméně

Min. týden jsem poslouchal rozhovor Dolejše v prostoru X.... taky slušný materiál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas - u inherentně zkurvených komančů, socansko-odborářských parazitů i národní fronty zlodějů (ODS/TOP/Lihovci) jeden aspoň ví co čekat a proč už je nikdy nevolit.

Průser každých tuzemských voleb bohužel bývají "nově" se tvářící oportunističtí chameleóni typu ANO, Okamurovců, Bursíkovců, Bártovců, Pirátů a zkorumpovaných starostů - ti budou klidně rozdávat progresivní úsměvy, slibovat koblihy se zmrzlinou za korunu a švýcarské důchody, jen aby dosáhli na státní penězovod a další 4 roky si ve státní správě mohli vydržovat "svoje" lidi. Piráti jsou v parlamentu (a v Cajzlově i u lizu) a stačí se podívat jak už se stihli odkopat - co po marxisticku nenasdílíte, za to Vás zkasírujeme. Ale proč se vzrušovat - lidi jim to stejně zase nahážou a povolební koalice už se zase budou péct "za zavřenými dveřmi", bez ohledu na sliby, morálku a následky... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...