Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já mám u baráku dva psy a dvě kočky ... Musím říct, že sem nechodí cizí kočky , myši, krtci, ptáci... Všechno jsem to už mrtvé odtáhl, napůl sezrane, pravda, do lesa. Naše zahrada je jen naše 🙂

A problém s kunama už taky nemám (sláva!!! - jednu specenou už jsem z motoru v minulosti tahal)

Daní za to jest to, že každý týden ze zahrady uklízíme hovna psí (teda žena to dělá). A vždycky u toho nadává, že to vypadá , jako by k nám na zahradu chodila srát půlka lesa, včetně medvědů 🙂

Ale tak.... Jsou to "naše" hovna 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vysvetlite mi to niekto prosim... Plynovod to je nejaky zivy organizmus, ktory si robi co chce a kedy chce, ze vsade citam "Jamal posielal plyn na vychod a teraz prestal a uz zase posiela na zapad".... ja som myslel, ze je to stroj a ze to riadia ludia, takze sa tok len tak sam od seba z nicoho nic neobrati, ci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co pak pani ministryně... Já to teď už moc nesleduju, jako kolem voleb, ale... prezident překvapil, jestli jsem si dobře všimnul - průtahy se jmenováním premiéra nejspíš nebudou = průtahy s důvěrou vládě taky nejspíš ne, ovšem piráti už to maj asi nahnutý ne, jestli jsem dobře zaregistroval? Počet jejich mandátů taky neohrožuje čtyřkoaliční většinu v parlamentu, takže... Myslím, že sliby nesliby, velkohubá prohlášení o partnerství a já nevím čem všem, vypadnou z kola ven jako první...  a tak trochu možná dojde na Babišova slova ve smyslu uvidíme, jestli se koalice udrží i po volbách.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, geometr napsal:

Jako koukat na Moravce a podobný všední politický debaty je regulérní masochismus.

Souhlas :) . To, ze na to v tomto obdobi cumime je neco jako dozvuk voleb resp. nejakych ocekavani (mozna naivnich :) ) vzezlych z jejich vysledku. 

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Prochy68 napsal:

Ta Schillerova je silena....

taxem si Moravce pustil teď v noci. skutečně, diplomaticky řečeno .... paní ministryně má značné rezervy ve výkonu funkce. lidi z oboru  to vědí a nikdo  s tím nic nezmůže.☹️ ale zase .. dno je dobré k tomu, že se máš od čeho odrazit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, guzmic napsal:

Já myslím, že ani ne...on ten Landa opravdu asi moc rozumu nepobral a to ho mám jako muzikanta strašně rád.

Já u něj pořád nějak nevím... Muziku mám rád, slyšel jsem s ním řadu rozhovorů kde mluvil na můj vkus rozumně, baví mě jeho přístup k životu a jak jde do všeho naplno (závodění, bojový sporty, ...). Ale občas se s něčím vytasí, kdy si říkám Co to kurva..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslouchal jsem jeho muziku, byl v pohodě, pak pamatuji že mu rázně jeblo alá kouzelník žito a od té doby ho nesleduji...tak samozřejmě si nelze nevšimnout že je anticovidový, ale pokud někomu hrabe tak přeci nejde vůbec takový člověk brát vážně.

5867078.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...