Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

5 hours ago, vojta1 said:

Já jdu na 18:00 v Praze s kamarády křičet Duraci před Ruskou ambasádu, a poslal jsem 20k ukrajinské armádě..

kdyžtak účet mají tady: 

 

Super, díky za sdílení, moji reakci ber jen jako UP toho IBANu pro příspěvek. Taky jsem posílal.

Upraveno uživatelem didoodje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to, že Putin věděl, do čeho jde. Minimálně na východní Ukrajině to ze všeho nejvíc připomíná zabírání Sudet německou brannou mocí.

A Němci sice pozastavili Nord Stream 2, ale ne úplně... A odboráři Škody Autp už vyjádřili znepokojení (bodejť by ne, když v Číně neprodají ani kolo a teď do toho Rusko, kde mají 3 fabriky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní meeting v práci (dodáváme klimatizační jednotky a já mám na starosti VW group): řešíme to, že bychom začali dodávat i pro VW Rusko. Mám to jako otevřený bod v zápisu. Komentář: hmm tak tenhle bod asi můžeme smazat. Odpověď : naopak, ještě pár dní a do Ruska to máme čtyři hodiny autem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec neni videt na TV přenosech Ukrajinská armada, ani naši komentátoři při jízdě od Beloruskych hranic směrem ke Kyjevu takřka žádné vojáky UKR. nespatřili. Třeba použijí nějakou Žižkovu fintu nalákat Ruse rychle bez boje doprostřed Ukrajiny, obkličit a potom je umlátit lopatami.. Nebo to bude úplně jinak... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obrovská vlna solidarity, uznání a podpory. Hezké, že. A to je bohužel vše!! Celý svět, vč. mocností, jen přihlíži a nedokáže se shodnout ani na momentálně nic neřešícich "sankcích". Je mi z toho nějak smutno. Bůh s Tebou, Ukrajino.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, Gustaf napsal:

Prostě ji objetuji....a za nějaký čas na to dojedeme. 

Celé NATO je celé vytvořené jen na oko k zastrašení, ale za mě celkově zbabělá záležitost. Není to tak dávno, když Putin prohlásil že je to parta buzerantů. Je to psychopat a na rozdíl tlachání koná, všichni z něho začínají mít strach protože je schopen čehokoliv. Takže jsi jsem zcela jist až si jednou přijde třeba pro Slovensko, nikdo nemrkne ani okem....a budou dělat že nic nevidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rusko půjde až na nejzažší hranu. Možná i kus dál. Jeho oligarchové, miliardáři a jejich rodiny, kteří žijí a studují v zahraničí se budou muset na nějakou dobu stáhnout, aby ukázali Putinovi loajalitu. A za čas .... za čas se vrátí s o to větší silou a arogancí. A my budeme jen hledět ... a přemýšlet, kde jsme udělali chybu. Také je vidět, že takové Německo je absolutně nejslabší článek, ti by nejraději nedělali nic. Francie ... to samé. A k tomu Čína, která okamžitě vycítila šanci se ukrojit z krajíce svůj díl ... náš svět, který jsme znali skončil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...