Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, petr_cha napsal:

Myslite si, ze je vhodne a ze ma sanci se byvaly general Petr Pavel stat dalsim ceskym prezidentem? Zacinam nad tim uvazovat...

Za mě upřímně nevim- já ho nemusím, KSČ si rozhodně neodcinil ( ať už z přesvědčení nebo vychcanosti), ale mluví rozumne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí v jiné souvislosti varovala severské země Finsko a Švédsko před zvažovaným připojením k NATO. Takový krok by pro ně měl vážné vojenské i politické důsledky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Putin je zmrd, ale dělá co řekl. Co mi nejvíc leží v žaludku jsou západní rádoby elity. Ať už jdou se sankcema doprdele a pošlou tam všichni armádu.

Upraveno uživatelem tmx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je treba sa racionalne pozriet na situaciu,Putin je autokrat,vysoky dôstojnik KGB,vynikajuci šachista,ktory hra na 5 ťahov dopredu,sedi v bunkry 30 možno 50 poschodi pod zemou,betonom a ocelou,s ekosystemom schopnym prežit 20 rokov bez nutnosti vystupit na povrch a v dosahu červeneho gombiku. Jeho slovami,,,,sme jadrova velmoc,tato vojna nebude mat viťaza,inymi slovami,ak nevyhram JA,tak prehrame všetci!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co? V Koreji, ve Vietnamu, na Kubě, tam všude se v minulosti mocnosti střetli a zadnej ruskej papaláš to nikdy nezmacknul. Navíc na Rusko by nikdo neutocil, byla by to válka na cizím území a to uz tu bylo. Žádný červený knoflíky nikdo mackat nebude.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, eskimak napsal:

Ad Nemecko a SWIFT - dufam ze to dopadne. A kecy o armade utociacej na rusko? To nemoze nikto mysliet vazne. Ked zacnu prehravat maju dost atomiek na kazde velke mesto a este aj Brno. 

 

Sankce jim neublíží, to už si uvědomuje úplně každý a pokud se budeme bát červeného tlačítka, tak tohle nikdy neskončí...budou následovat další státy, které se bude pokoušet získat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde mi že západ celou dobu tahal Ukrajinu za nos. Zelenskyj údajně nedávno na otázku zda má Ukrajina šanci na vstup do Nato dostal odpověď v podobě mlčení - alespoň to říkal v nějakém projevu. Takže je x let západ nechal žít ve lži a teď se k nim pomalu otočí zády? Když tam umírají lidé?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, martar napsal:

@safiDobrá otázka. Zkrácená verze videa vypadá jako bezohledný útok ruského obrněnce na civilistu v autě (a nepochybně to tak bude prezentováno). Nezkrácená varianta působí spíš jako že za ŕízením transportéru sedí někdo poprvé.

Původně jsem si myslel, že Rus masakruje ukrajinské civilisty ve stylu carmagedonu, ale při shlednutí delšího videa mi to příjde spíše jako nehoda ukrajinského transportéru.. nějak nevěřím, že by se ruské obrněné vozidlo pohybovalo samo a bez pěchoty..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...