Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Josef01 napsal:

Rusové tam nechtějí dlouho válčit, jen chtějí podepsat papíry a jet domů. Kdyby to mysleli vážně tak jich je tam 10x tolik, tahle je jich tam méně než na posledním cvičení armády.

Veď presne tak ako píšeš to malo byt. Ono keby to stihnú do 24 hodín s minimálnymi stratami na ľudských životoch, majetku, infraštruktúre atd, tak by im tie “zmluvy” k niečomu možno aj boli. Ak však začneš ostreľovať celu krajinu, “omylom” bombardujes škôlku, obytné domy, starobinec atd a začne sa to ťahať dni, tak čo dosiahneš? Drvivá väčšina obyvateľstva ta znenavidi…potom si už môžeš dosadzovať do vlády koho chceš, podpisovať papiere aké chceš, ale tu krajinu nemáš ako ovládať…toto by bolo na dlhšie, ale momentálne je Ukrajina len ďalšiu Vladkovou prehrou aj keď si to bude časom opäť obkecávat po svojom. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 31 minutami, tmx napsal:

Takže Poláci to už dovezli a my to stále připravujeme? Ehm... tak buďme rádi že aspoň to Polsko nezapomnělo, co se dělá v době krize.

Tak rozhodlo o tom dnes...tak si myslím že to půjde vcuku letu... Poláci rozhodli včera, tak ti tam dneska mají...ona to asi není prdel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, minuso napsal:

Prave som dopozeral kratke video od UA prezidenta.neviem realne ako to vnimaju Ukrajinci, ale na mna posobi ako naozaj silna osoba,ktora to len tak nebali.o narode ako takom som nepochyboval, predsa len si toho odstrali aj v minulosti hodne a s naturou rozmaznanych frackov zapadu maju vo vacsine spolocne len malo.  musim uznat,ze ma prijemne prekvapil. Neviem si ale osobne bohuzial predstavit, keby ta situacia bola tu, jedinu osobu z cela vlady  SK,CZ, ktora by bola na toto aspom trochu pripravena a neposrala sa s prvym vystrelom.

Zelenskiy je v tyhle tezky situaci příkladný. Oproti třeba Trudeauovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rozhodlo o tom dnes...tak si myslím že to půjde vcuku letu... Poláci rozhodli včera, tak ti tam dneska mají...ona to asi není prdel
Není a také jsou zvýšené náklady (na ty ovšem v případě nouze srát). V podstatě od hranic PL/UA nebo SK/UA je jízda možná pouze s po zuby vyzbrojeným konvojem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Prochy68 napsal:

Jako ze to rusak nemysli vazne?

Ne jede do Kyjeva si jen nechat "podepsat papíry" s trochu "větší ochrankou".  Na hranici je maximálně stavěli celníci, jestli mají víza.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne jede do Kyjeva si jen nechat "podepsat papíry" s trochu "větší ochrankou".  Na hranici je maximálně stavěli celníci, jestli mají víza.....
Tak to doufam, ze se mu cestou stane nejaka smrtelna dopravni nehoda.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda nejsem žádný vojenský odborník, ale jak dlouho můžou bránit Ukrajinci Kyjev, když jsou v obklíčení mnohem lépe vybaveného nepřítele? Na pomoc jim evidentně nikdo nepřijde, zbraně se k nim asi těžko dostanou, když vzdušný prostor ovládá rusák. Asi jen otázka času, než se dostanou k prezidentovi Zelenskemu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@CEGY I Ronnie býval (před tím než se dal na politiku) herec a komouši si ho rádi představovali jako zastydlého šaška v kovbojském sedle. O to víc pak zkrachovalé fízly jako Putin muselo žrát, že zrovna jemu se podařilo SSSR uzbrojit a nechat zbankrotovat - a konkrétně "sluha národa" Zelenskij (který svou životní roli hraje překvapivě dobře) mu v tomhle ohledu musí obzvlášť zavazet v chřtánu. 

@FoundrymanUž se běž s tím svým "existenčně motivovaným" rusofilstvím smotat - veřejné schvalování trestného činu je v tuzemsku trestné už dávno, tedy i schvalování státního terorismu.
Dtto @odjinud a cenzura: Kdo chce provozovat WWW server pod tuzemskou doménou, dobře ví že součástí KOMERČNÍHO ujednání bývají i podmínky ohledně zaměření publikovaného obsahu, od kterých se pak odvozuje i cena a poskytování služeb. Samotné servery rusákovi překvapivě nikdo necenzuruje - nicméně dlouhodobé porušování pravidel zde mohlo být provozovatelem/registrátorem (CZ.NIC) naprosto legálně vyhodnoceno jako důvod k pozastavení/vyřazení záznamu z databáze CZ domén. Podle toho co vidím na svém starém blbnoucím fotrovi, tak ten hnůj publikovanej sputnikách/aeronetech/protiproudech nebyl o nic míň škodlivej než s prominutím kinderporno - u kterého by se dnes nad pozastavením provozu (a trestním stíháním provozovatele) v civilizovaném světě doufám nikdo nepozastavil.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Radek124 napsal:

 

@FoundrymanUž se běž s tím svým "existenčně motivovaným" rusofilstvím smotat 

Nevím, kde vidíš jaké rusofilství. Já hořekuju nad debilitou našich politiků, kteří se posledních 7 let starali o boj proti CO2, vítání připrchlíků a o genderovou korektnost místo toho, aby poslouchali, co říká a sledovali, co dělá Rusko. Putin jedná z jeho hlediska logicky a konsistentně. To není hodnocení, to je popis. A my nejsme schopni dát ani ta pitomá 2% na zbrojení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, klobadysek napsal:

Promiň, ale v tomto s tebou souhlasit nemohu. Dezinformace nejsou informace - jsou to manipulace a lži či polopravdy, vytvořené se záměrem ovlivňování rozhodnutí. Nevím zda máš osobní zkušenost s někým kdo je těmito weby ovlivněn, zda jsi někdy osobně jednal s člověkem, který z těchto zdrojů vychází. Já ano, ve vlastní rodině. Zprávy mimo tyto zdroje považuje za manipulaci s cílem odpoutat pozornost od skutečných problémů. Tito lidé, (pozor mluvím z osobní zkušenosti) Ti zcela otevřeně řeknou že je více než Ukrajina zajímá cena potravin, plynu, inflace. Že celá tato kampaň byla spuštěna místo řešení našich skutečných problémů. A dále že Rusové byli do toho konfliktu zataženi, že na Ukrajině vládnou nacisté atd. To jsou názory které jsme si dnes ráno osobně sdělili.

Tito lidé nejsou virtuálníámi diskusními "trolly z Petrohradu", tito lidé jsou našimi občany, totálně zmatenými sofistikovanou směsí lží a polopravd.  

Jakkoli se nám může zdát, že se tímto omezuje svoboda slova, v tuto mimořádnou chvíli, bych to považoval za ochranu "mediálně zranitelnější" část populace, kterou jako demokracie ustojíme.

Ja tyhle medialni lejna nijak nehajim. Krome toho, pokud by mne cas od casu  nekdo z toho neco neposlal, jakoze zarucena senzacni zprava, tak bych ani nevedel, co se tam pise. A ano, i moji rodice - duchodci - to ctou a taky me to stve.

Co me jen vadi je zpusob, jak se to resi. Zatim je to privatni rozhodnuti vedeni jednoho sdruzeni, i vlada si za tim tak nejak stoji/nestoji. A ty weby jsou tu leta, proc to davno nezakazali soudne, treba po invazi Krym? 

Mimo to mam averzi k osobe O. Filipa, sefa cz.nic, jeste z doby, kdy jsem delal v telcu na jednani cz.nic za nasi firmu leta chodil, ktereho obecne za nejakou moralni autoritu povazovat nemuzu. Predstava, ze tenhle clovek a jeho parta zacne v CR cenzurovat internet neni dobra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Roman I. napsal:

di už do piče. A někdy se na ten film Vyšší princip ty přemoudřelej Pytlíku podívej.

Verbální trestné činy se mi příčily i za komunistů, nevím, proč by se mi měly líbit teď. Je to klacek použitelný kdykoliv na kohokoliv.

Viz:

§ 100

Pobuřování

(1) Kdo z nepřátelství k socialistickému společenskému a státnímu zřízení republiky nejméně dvě osoby pobuřuje

a) proti socialistickému společenskému a státnímu zřízení republiky,

b) proti její územní celistvosti, obranyschopnosti nebo samostatnosti, nebo

c) proti spojeneckým nebo přátelským vztahům republiky k jiným státům,

bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo z nepřátelství k socialistickému společenskému a státnímu zřízení republiky umožní nebo usnadní šíření pobuřujícího projevu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem, nebo

b) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 za branné pohotovosti státu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Důsledek toho že existují takové sračkové neregulované weby pak je ten že tu máš značnou část populace která věří že země je plochá, demokrati jsou pedofilní kroužek, vakcíny mají mikročipy, vakcíny vyzařují 5G, Kennedy Jr. je naživu a nastolí nový řád, Americe vládnou reptiliáni atd. a takový lidé pak podle těchto přesvědčení volí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...