Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 47 minutami, African napsal:

Nostradamus předpověděl třetího antikrista a stejně tak že po nejhorší světové válce všech dob se stane Afrika útočištěm a chlebodárcem pro všechny přeživší.... samozřejmě že všechno je možné, každopádně tam bude bezpečněji než v Evropě. 

Otázka ještě zní, jestli není lepší zemřít rychle bezbolestně v relativně "bezstarostném blahobytu", než se pak trápit a strádat v postapokalyptickém světě. Já bych možná volil tu první variantu.

Ale každopádně si vybírat asi stejně nemůžeme. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 55 minutami, CEGY napsal:

Je nějaká reálná možnost, že by někdo/něco vypsalo finanční odměnu na jeho hlavu?  Treba jako na Usámu. Je mi jasný, ze by to nemohl bejt nejakej stát na přímo, ale lidi (jedinci) dneska maj celkem dost peněz. 

Tohle, doufám, nikoho soudného nenapadne udělat v momentální situaci veřejně... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Lynx12 napsal:

Tvl, Slovensko jim nezavřelo vzduch ??? WTF?

Dnes min. obrany tvrdil, že to má určitý dôvod, je to vraj koordinované s EÚ. A pred chvíľou prehlásili, že asi zajtra to uzavrú. 

Ono, keď sa pozerám na tú mapu, tak sa aj tak doň nemajú ako dostať 😈

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiskovka předsedkyně EK:

RT a Sputnik budou v EU zakázány, nové sankce namířené proti Bělorusku (konečně) mířený na jejich vývoz, EU zmrazí aktiva a transakce ruský centrální banky i oligarchů, SWIFT je odsouhlasený na vybraný banky.

Upraveno uživatelem Milan59
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, martar napsal:

Jsem s dětma na hřišti, je krásná jarní neděle, a snad poprvé v životě zcela vážně myslím na termonukleární zkázu severní polokoule a na následky pro celou planetu. Protože Putin je zjevně naprosto mimo realitu = schopen všeho. Doufám, ze už to začiná docházet i lidem kolem něj. Tfujtajbl.

To mi pripomnelo takovy ty branny cviceni CO na ZŠ, kde jsme behali v plastenkach, boty v igelitovejch pytlikach a lehali si nohama k pomyslnymu jadernymu vybuchu. Vzdycky mi prislo, ze tyhle opatreni jsou tak nejak na ho*no...

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se bojím, ale je jiná cesta? Obětujeme Ukrajinu protože Jaderné zbraně, pak Slovensko bo jaderné zbraně, pak další ústupky bo jaderné zbraně? Musíme doufat, že Putin zůstane osamocen a že další generálové nejsou takový blázni aby to zmáčkli, případně že to pochytá Patriot atd.. a obratem vymaže NATO Kreml z mapy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak si říkám, jestli USA spustí DEFCON 1, tak sem na celou Evropu pustí svůj jaderný Arsenál, obětuje se celý kontinent, Putin bude mrtvej včetně celýho kontinentu, ale USA, JIžní Amerika, Afrika, část Asie, Austrálie a Antarktida zůstane v "pohodě". Jestli opravdu v rámci zachování života nemá smysl sbalit si tady svých pár švestek a co nejdříve sednout někam na letadlo co nejdál toho všeho to jde. 

P.S. škoda že jsme nezačali kolonizovat ten mars už dávno

Upraveno uživatelem Hector
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Oplt napsal:

O2 tv

Russia1 ....vypnutý

👍👍👍

vodafone také...

Inu  ako mladý r. 89, krizi 2018-2019, co mě stála práci jsem zažil, velká pandemie, teď regulérní válka za humny, kde se rozhoduje i o nás ... 

Až teď si skutečně uvědomuji, v jaké dějinné epoše žijeme, v jakých časech, kdy se zase mění svět. 

Taky nemám klidné spaní, ale nezbývá , než ty obavy překonat a jít dál, řešit jen to, co ovlivním a věřit, že bude dobře. A přiložit ruku k dílu každý tam, kde můžeme..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...