Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

O pár stránek dříve se tu píše o reakci Františka Kotlety na ruského spisovatele Lukjaněnka. Nedalo mi to a našel jsem si začátek Kotletova románu Spad. Spadla mi čelist, ta knížka vyšla v roce 2016. Nechávám bez komentáře a jenom doufám, že se autor netrefí úplně ve všem...

 

16. 3. 2027

The Hokkaido Shimbun Press

Boje o Kyjev trvají už dva měsíce

Přestože překvapivý a zdrcující útok ruské armády zaskočil ukrajinskou armádu nepřipravenou, podařilo se jí opevnit u hlavního ukrajinského města tak dobře, že pro ruskou válečnou mašinérii je už druhý měsíc nedobytná. Přitom ruská letadla po měsíci tvrdých bojů na předměstích přistoupila k totálnímu bombardování všech objektů ve městě, včetně civilních. Připomeňme, že útok krátce poté v OSN odsoudila většina států kromě Číny, Severního Vietnamu, Severní Koreje, Zimbabwe a Turecka. Dalších sedm států se hlasování o rezoluci zdrželo.

Velkou pomocí pro Kyjev jsou brigády dobrovolníků z celého světa, hlavně pak současných a bývalých zemí Evropské unie. Neustávající příliv nových posil tak pomáhá ukrajinské armádě k experty nečekanému úspěchu v boji s početně silnější ruskou armádou.

Ukrajinská vláda včera opět vyzvala NATO k zásahu proti Rusku. Mnohé evropské země Severoatlantické aliance se však zmítají ve vnitřních nepokojích v souvislosti s vleklou ekonomickou krizí a odchodem některých zemí z Evropské unie. To je jeden z důvodů, proč ruská vláda předpokládá, že se NATO do celého konfliktu, který označuje pouze za protiteroristickou operaci, nebude vměšovat.

Japonský premiér počátkem týdne vyzval válčící země, aby spolu usedly k jednacímu stolu…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Lou napsal:

Nejzabavnejsi na repce je to, ze ji vyrobci do paliv neprestanou davat kvuli plneni emisnich limitu.

My tu mame benzinku kde se da koupit nafta bez bioslozky, ale je drazsi (jestli to teda neni nejakej marketingovej vojeb), nemela by byt tedy v dohledne dobe levnejsi? Jinak mam z podzimu v motorce jeste skoro 20l benzinu, to je investicni benzin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, když se tak podívám na historii příspěvků Ferox o něco nade mnou, tak registrace ve 2008, poslední měsíc výhradně téma rusko ať už v žumpě nebo omylem v humoru . . . že tady máme fake profil profesionálního trola, nebo tedy ovlivňovače myšlení veřejnosti.

Za mě takovýto zcela přebytečný, a na hodinkovém fóru jen místo zabírající xindl, nemá co dělat. 

Navrhuji, aby se všichni členové co mají trochu rozumu pořád pohromadě; zapojili a takové podezřelého členy normálně nabonzovali, nebo z toho tady za chvíli bude diskuze jak někde na nechutným a neřízeným seznamáckým, trolama prolezlým serveru. 

@Bert co ty na to, nebo je nechávat bez povšimnutí? Díky.

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...