Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 26. 3. 2022 v 14:14, Huawei33 napsal:

Svět potřebuje hrdiny…

predstavte si toho hrdinu současnosti, který by nás dokázal zbavit Putina. Ten člověk by se zapsal nesmazatelně do historie. 
 

Je jedno jestli jedem nebo sniperkou. Jednou ten holomrd bude muset vylézt ven. Wali to dokáže ze 3.5 km. Stačily by 2 km. Ideálně aby to byl rus, jejich člověk. Aby se oslavoval jejich hrdina. Sice potom asi zemře. Ale byl by to krásný zápis do historie. 

Přesně tak, ono by se záhy ulevilo i jiným zemím, jako třeba Bělorusku, nebo Sýrii (a nejen jim), jejichž  vůdci by si bez podpory toho sráče neutřeli ani prdel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odstavit Putina je samozřejmě žádoucí, ale důležitější bude, kdo to vezme po něm. Jestli si někdo myslí, že skutečná ruská opozice je připravená a schopná převzít moc, bude asi těžce zklamán. Aby to nebylo z bláta do louže ... aby se nakonec nedostal do Kremlu někdo, kdo považuje současný postup Putina vůči Ukrajině a Západu vůbec za příliš měkký a že je třeba přitvrdit a "ukázat Západu kdo je ve východní Evropě pánem". Obávám se, že takový jestřáb by ani neměl problém získat velkou podporu mezi obyvatelstvem. Už se takové hlasy objevují, např. ten kokot, který chtěl pro výstrahu zlikvidovat jeden ostrov a navrhoval Island. Nechce se mi hledat kdo přesně to byl, ale nebyl to žádný nýmand.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, Klokan napsal:

Už se takové hlasy objevují, např. ten kokot, který chtěl pro výstrahu zlikvidovat jeden ostrov a navrhoval Island. Nechce se mi hledat kdo přesně to byl, ale nebyl to žádný nýmand.

To mi nejako ušlo. Môžeš to plíz pohľadať?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, AndyAaron napsal:

Tady je seznam spolecnosti, ktere z Ruska odesly nebo stopnuli svuj business, stejne tak jako seznam spolecnosti, ktere odejit odmitly. 

https://som.yale.edu/story/2022/over-450-companies-have-withdrawn-russia-some-remain

Nechodit do Decathlonu, nekupovat Acery, Asusy, MSI a Lenova a zrusit ucty u KB, Reifky a Credit Suisse ;) 

Tohle je dobry, to je donuti k miru 🙂

International Cat Federation - ban Russian cats from competitions

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nechapu, kde se tohle v lidech bere. V praci uz jsem nabral tri ukrajinky, vsechny vdecne za praci a jedou jak turbomysi. Vcera se jedna prisla zeptat, jestli nemuze dostat zalohu na vyplatu, ze nema na jidlo.... bych chtel videt tyhle hrdiny, kdyby je nekdo vykopnul z CR s jednou igelitkou hadru a pasem. 😑

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gaussova krivka je neuprosna. Debilu ve spolecnosti se proste nezbavis. Neni jich tolik, ale jsou vic slyset. Taky si rikam, ze je to na par facek, aby se probrali, ale nic se s tim neda delat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, eklektik napsal:

No tvl. Hoďte už na něj někdo deku... 0b97138020596aba2af9f78f95063e5d.jpg

Odesláno z mého SM-G991B pomocí Tapatalk
 

Je to normalní troll, svoje tweety adorujici Trumpa a zpochybnujici Covid uz odmazal….. a v kombinaci s exhibicionismem a narcismem je to nebezpecny koktejl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, siwi napsal:

Obávám se, že jsi s touhle radou přišel pozdě. Rusové si nepoužitou techniku sami rozkradli emoji3.png

https://www.novinky.cz/clanek/velitel-ruskeho-pluku-pry-spachal-sebevrazdu-kdyz-zjistil-v-jakem-stavu-ma-tanky-40391961?section=valka-na-ukrajine

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
 

 

Doporučuju tento článek o vývoji nového tanku ARMATA T-14, to je dle mého přesný popis situace v obranném průmyslu a armádě ruska. 

https://www.idnes.cz/technet/technika/armata-tank-armada-dodavky-t-14-rusko.A200130_124931_tec_technika_vse

Tvl když si nejsi schopen ohlídat ani situaci v obranném průmyslu...... borci ti rozkradou komplet vývojový a výrobní program a postaví makety pro přehlídky.... 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, eklektik napsal:

No tvl. Hoďte už na něj někdo deku... 0b97138020596aba2af9f78f95063e5d.jpg

Odesláno z mého SM-G991B pomocí Tapatalk
 

Myslím, že by bylo korektní přečíst ten článek a ne sem dávat nadpis, kterej si napsal, dle mého názoru, ten autor sám (jestli si to vůbec celý sám nevymyslel, protože ten web je tedy ultra solidní). Nejsem nějakej obhájce Šmuclera, ale takhle přesně se generuje ta nenávist ať už k tomu, kdo "nechce pomáhat", stejně jako k těm, kteří "chtějí situace jen zneužít"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, Potkan napsal:

Vsude se pise jak Rubl ztraci na hodnote, ale ja to teda nikde nevidim. Cekal bych, ze bude padat o desitky procent, ale zatim se teda jenom trochu zhoupnul a nic moc se nedeje. Asi tomu nerozumim.

Ty obchody s nim jsou v podstate zmrazeny, ted to opticky zvedl ten pozadavek na nakup plynu v rublech. Tech rublu se na trhu nicmene neda zbavit. 

Realny smeny kurz v Moskve je ted mezi 180-200 rub/usd (zdroj je banker co tam znam) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...