Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nevim no. Sankce jsou devastující a odstrašující a bude další kolo a jeste tvrdší a Rusko bude o sto let zpatky, a blokáda a ……….. a ja bych rad věřil, ze to tak je. Ale pravda je, ze SWIFT u nekterych bank funguje, ze rubl posiluje (byť kouzlenim), ze sankce jsou na par miliardářů a ty prevadej majetky jinam a lodě taky, obchod proudí dal a proudit jeste dlouho bude. Takže nevim a sere me to, ale nic není tak horký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ti nevim, ale neco jakoze nesplacena splatka ruskeho dluhu v USD neco aktualne resi? Kdyz jim zablokujes USD rezervy, tak to snad byla jen otazka casu...To ze to nyni bude uzavrena plánovaná poloekonomika je jasne, ze asi zacnou znarodnovat zahranicni majetky na ruskem uzemi je pravdepodobne, ze investice do ruskych aktiv a dluhu jsou nyni na odpis je zrejme.... proste sledovat kurz rublu, rating agentur a podobne uz davno nema smysl..

Aktualne by me spis zajimalo, jak to bude s platbami za plyn v rublech..







Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady mas k tomu clanek..jde jen o meny, ne ze nemaji z ceho platit, jen v jake mene se bude platit.. navic Rusko ma velmi nizkou zahranicni zadluzenost, neni zavisle na dluzich...jestli je na necem zavisle, tak primarne na prodeji sveho plynu..

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-rusko-je-uz-v-bankrotu-oznamila-renomovana-agentura-197687



Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...