Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zrovna tahle pani si to muze dovolit, pry to cele stoji na ni a nebyt ji a jejich zachrannych akci, tak ruska ekonomika uz padla.. nedavno ji Putin navrhnul na dalsi (uz treti) petilete obdobi, i kdyz ona sama chtela uz rezignovat..

Jednu chvili byl odemcen treba tento clanek..

https://archiv.hn.cz/c1-67053350-zena-bez-ktere-putin-nemuze-byt-nabiullinova-zachranuje-ruskou-ekonomiku-i-kdyz-pracuje-pro-monstrum





Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U většiny zahraničních firem, které odešly z Ruska je to tak, že místní fabriky převzalo (odkoupilo) tamní ruské vedení a pokračují v činnosti, byť omezené. Fungují takhle skoro všichni, kdo nejsou primárně závislí na dílech a komponentech ze západu, ale berou od dalších místních firem. Smlouvy jsou většinou uzavřeny tak, že až to všechno skončí, původní majitelé mají předkupní právo získat vše zpátky a pokračovat, jako by se nic nestalo.

Takže si s Continentalem nedělej těžkou hlavu, takových je spousta, jen to třeba neventilují veřejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas.. ty fabriky proste dal pojedou.. sice po svem, ale nejak se to samozrejme pokusi udrzet... vsak o tom psala ta jejich centralni bankerka.. transformace je nutna... v jejich podani to bude snaha o sobestacnost, i za cenu mene kvalitni vyroby a vseobecneho ruskeho neporadku..



Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...