Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zatoulaná raketka (třeba jako ta lapálie v Chorvatsku, ke které se taky nikdo nehlásí a Maďarům nestála ani za zvednutí telefonu)? Ale co, "semkli bychom se", to nám jde náramně - hlavně na společných fotkách politiků pro média :cheers:

Jinak nevím jak v téhle chvíli, ale nemachroval svého času Germanistán že na východním Slovensku "solidárně" umístí svůj Patriot i s obsluhou? Teda jestli už našli příslušné bedny ve skladu a jestli munice taky není 20 let prošlá... 🤔

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, Německo 2, Holandsko 1, v dubnu byl přislíbený snad i 1 z USA - akorát v kontextu výše uvedeného je otázka, jestli už jsou i s obsluhou na místě a nakolik i v ostrém provozu. 

Ta narážka výše se týkala německé ostudy s MANPADS "Igla", od kterých ve skladu našli jen plesnivé bedny s prošlou municí, která už 7 let měla být "bezpečně zlikvidována".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tolik prognóz ohledně dnešniho data (včetně hodně černých...) a zatím se teda nic moc neděje. Jediná zajímavá věc je ten Aurus Senat, ve kterým drandí pro Rudým náměstí kremelští potentáti.

Doufám, že ten stav vydrží bez zhoršení i nadále.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten stav nesmí vydržet. Ten stav je strašný. Ti zmrdi páchají genocidu a Západ na to čumí a žehlí si karmu dodávkami zbraní. Když bych si pomohl paralelou s pandemie, když onemocněl na začátku ten tlustý taxikář z Prahy, byly toho plné noviny. Když se číslo obětí přehouplo přes 30 000, málo koho to zajímalo. Takže ten zkurvený Babiš za sebou nakonec se nechal 40 000 mrtvých, už je jenom číslo. 
když skřeti zabili na Ukrajině první holčičku, byly toho plné noviny. když se po dvou a půl měsících války zjistí, že pod divadlem na fleku zemřelo 600 nevinných lidí, včetně dětí, už ta pozornost otupuje a ochabuje. Zvykáme si na zlo. Já už to tady ventiloval několikrát. Z hloubi srdce russáky nenávidím, přeju jim jen to nejhorší A tenhle stav, kdy za sebou nechávají mrtvé, raněné nebo psychicky zdevastované lidi, kteří jim nic neudělali, to je pro mě naprosto příšerný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane, vnimam to velmi podobne. Psal jsem tu pred nejakou dobou, ze se tomu otupovani snazim aktivne branit, ale posledni tyden uz to i tak zacinam vytlacovat a ignorovat, samotnyho me ten posun desi. Mariupol divadlo, skoly a nemocnice v poslednim tydnu, znasilnovani, muceni... to ani nemci nedelali takhle smahem. To neni valka, ale expandujici cistokrevny zlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane, "stavem" jsem myslel status quo, který já vnímám tak, že se Ukrajinci v podstatě účinně brání proti bezohledné agresi vedenou konvenčními vojenskými prostředky a mají solidní naději do budoucna (i díky tomu, že si Západ "žehlí karmu"). Na rozdíl od situace, kdy by třeba definitivně kremlinům prdlo v kouli a použili taktické nukleární zbraně někde za západním břehem Dněpru. A ano - ve válce umírají i civilisti včetně dětí, obvykle hnusně.

Pro zajimavost - co bys tedy navrhoval? Aktivní zapojení NATO do konfliktu? Aktivní zapojení armády jednotlivých států (např. ČR) do konfliktu? Co jsem četl od autorů sledujících dění v Rusku, legitimizovalo by to veškeré pohádky vnitřní ruské propagandy a Putinově klice by to umožnilo všeobecnou mobilizaci a další roky vlády.

Já fakt nevím - a asi málokdo dneska. Čistě emotivně bych rusákům přál, aby si to vyžrali, přišli o Krym i Donbas a nejlíp i o kus vlastního území. Za trest. Jenže rozumově tuším, ze tak to fungovat asi nebude.

Edit: a jo, ten první post jsem mohl napsat citlivějc, přiznávám.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není třeba zapojovat NATO, stačí poslat pár tisíc turistů na aktivní dovolenou. Stejně jako to udělal zm*d na Krymu... prostě popřeš, že to jsou vojáci a už vůbec ne od tebe. V tomhle má USA možná špatnou reklamu, ale aspoň tyhle věci dokáží řešit a mají na to postupy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, klobadysek napsal:

Nemáte někdo zkušenost s tímhle?

https://www.proti-kunam.cz/

Mě bylo nabídnuto za 20-25 tisíc. Funguje to za ty prachy? 

Na těch stránkách není nic o tom jak to dělají.... nepůsobí to na mě moc důvěryhodně. Čím to plaší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spáchaly sebevraždu, já za to fakt nemůžu. Kuní plot kolem bazénku fakt instalovat nebudu, maj dávat pozor.

V tý ceně 20-25k za inovativní a tajnou metodu odrazování kun je i pojistný krytí za veškerý škody kunama napáchaný? Jinak mi to přijde krapet mastný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zážitek z dnešního dne:

Sedli jsme si s ženou po práci na pivko (to by nebilo nic neobvyklého), ale přisedli si k nám známí a po úvodní zdvořilostní konverzaci se nás zeptali na názor co je stou Ukrajinou.

No nechal jsem je mluvit a žasl jsem.

Není to v našem národě názorově tak jednoznačné.

Dopil jsem pivo (žena nechápala) a v klidu jsme odešli.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Ani jestli to funguje i na russaky? :-o)

Voni tady třeba ukradli místní nouhau - někdy tady někdo psal, že na ně platí black metal....

Edit: sem chtěl reagovat na Kotlicka ale to je fuk

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...