Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

tie rakety vcera do Vinnycje leteli vraj z ponorky.. trochu drahy spas aj na Rusa. Putin zvolal mimoriadne zasadnutie Dumy na pondelok, minuly tyzden sa vyjadroval do medii ze ved "nic vazne sa na Ukrajine nedeje, este sme ani nezacali", takze si chce dat nieco dolezite posvätit pred narodom (=eskalacia konfliktu). Logicky mi to vychadza ze bud nejaku formu mobilizacie alebo pouzitie nuklearnej zbrane. Tak sa skor obavam, aby tych rakiet neletelo len zopar. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, martar napsal:

Kurwa Instante, neuklidnils... :) čumím už tři hodiny do stropu, představuju si různý scénáře a myslím na děti. Jak v prvním týdnu války.

Vážený kolego 

Netrap se a přemýšlej jen o tom, co můžeš ovlivnit, jinak je to duševní sebetryzneni 👍 A jak řekl moudrý rabín Všechno je jinak, 😁

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, nenechte se tím zlomit, tohle přesně ruský šváb chce! Můj Táta se tím hodně trápil, pořád si o tom četl, probíral to a studoval. Snažil se najít i nějaký pohled druhé strany a to bohužel hlavně na webech ruský propagandy. Hodně jsem s ním diskutoval, radil jsem mu ať ty pseudopravdy a analýzy radši vůbec nečte. Dva týdny zpátky se mu udělalo špatně a do pěti dnů zemřel v nemocnici na selhání srdce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co - třeba senilové proradní přizvou i Andělku. Tuhle jí doma při i přes přidělenou ochranku v lahůdkářství štípli štrajtofli - něco takového by jí "při procházce rozzářenou Moskvou" (krze kordón fízlů a s vyhlídku na "nedozírné následky pro celou rodinu") od žádného bohabojného mužika nehrozilo :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele je tady docela hodně chytrých lidí co umí zdrojovat.

Může být tohle pravda ?

https://echo24.cz/a/ShNVd/medvedev-mapa-zbytek-ukrajina-okoli-kyjeva-rusko-polsko-rumunsko-madarsko?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=774511&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Jestli jo tak je to zmrd, zasluhující pomalou smrt 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...