Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 14 minutami, geometr napsal:

No dobře, budiž, že je všeobecně nevzdělanej, dobrý, ale jako chtít dělat českýho prezidenta a neznat Švejka...

Já bych mu nekřivdil, Švejka určitě bude znát, dají se tam vypozorovat ve vztahu k němu určitý paralely, on jenom neví, co napsal Hašek, zase buďme rádi, že se toho nechyt a nezačal tam rozvíjet teorie, jak Hašek psal Hamáčkovi postupy při Covidu a že to byl důvod, proč to bylo tak na hovno a vůbec, že za ten průser mohla celá ČSSD, to bych pak chtěl teprve vidět výraz tý holčiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl, jako vazne? Zrovna u prezidentskeho kandidata by mel byt vseobecny rozhlet naprosty zaklad... Reknete mi nekdo ze to je fake, prosim... O tom, ze je to hajzl jsem nepochyboval nikdy, ale doufal jsem, ze jen strasne vychcany a ze to hraje, ne ze je uplny retard... Moje mineni o obyvatelstvu teto zeme opet kleslo...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, JR_2010 napsal:

Vy ste všichni kritici, chtěl bych vás tam vidět...k čemu je bussinesmanovi umět vyjmenovat planety, nebo vědět, kolik má kráva žaludků, důležitý je znát, za kolik toho ta svině sežere a vědět, že mlíko stojí 10 korun, to vypálil na první dobrou, eště, že to ty děcka pitomý nestočili k energiím, možná bysme valili voči, kolik platí za plyn.

Nehezky mluvíš o Alence.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mého je to naprosto záměrný tah. Nezapomínejte, že tu máme přímou volbu, která probíhá, jako všechny ostatní, na principech demokracie, tedy lůzovlády. A koho si myslíte, že je na té klaté gaussovce víc? Intošů, kteří všechny ty odpovědi vysypou z rukávu, ani nemrknou, a tím pádem můžou pobaveně kroutit hlavou, jaká je ten Bureš lama, nebo těch MČČéček, které jsou na tom lautr stejně a takovýhle klip u nich vyvolá spíš pocity soucitu a sounáležitosti, jak mu teď všichni ubližujou a dělají si z něj prdel, že je blbý, spolu se škodolibou chutí ho tam na ten hrad poslat, aby to tím ukázali právě všem těm "chytrákům" (rozuměj lidem s IQ nad 80), kteří si z nich celý život dělají prdel, že jsou blbí? I hlasy debilů se počítají, panstvo.

Upraveno uživatelem hufnor
překlep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 49 minutami, Kapo napsal:

Danuše by ty otázky asi zodpověděla správně. Ale z jejího celkové projevu cítím, že to co říká není z její hlavy.

A k těm debilům - vím že Babiše bude volit i několik středoškolských učitelů. 

 

Pro jistotu by se ale podívala do taháku

před 40 minutami, geometr napsal:

Smutný.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...